BuzzerBeater Forums

Poland - III.10 > sezon 9 - pogadanki

sezon 9 - pogadanki

Set priority
Show messages by
This Post:
00
95894.121 in reply to 95894.22
Date: 7/5/2009 6:41:31 AM
Baltic Strong
IV.29
Overall Posts Rated:
17181718
Trochę wam forum zaspamuję zaproszeniem do 3 edycji PJ3B:)
Tu możecie się zapisać(99932.1)

This Post:
00
95894.122 in reply to 95894.121
Date: 7/5/2009 8:01:23 AM
Overall Posts Rated:
11
Cos forum ucicha.Wyglada na to,ze nie ma juz niepokonanego w naszej lidze.Bylem swiadom tego ze Aimar jest obecnie bogaty ,ale do ogrania bowiem nikogo nie kupił ,dwie kontuzje i jeszcze nienajlepsza forma podstawowych.Grajac u siebie mialem nadzieje na zaciety mecz.Zal mi tylko ze taki rozwoj sytuacji Aimar próbował nadrobic malym klamstewkiem.Bo sorry Aimar ,ale jakos nie wierze w taki obrot sytuacji ,ze proponujesz gre z tym samym nastawieniem potwierdzasz to kolejna wiadomoscia ,a 7 minut po rozpoczeci meczu piszesz,ze wydaje ci sie ,ze mogles nie ustawic gry na luzie,dziwny bylby to zbieg okolicznosci.Naszczescie byl happy end i wygralem podnoszac sobie troche entuzjazm i nawet trener mogł dac odpocząć podstawowej piatce w ostatniej kwarcie.Tak czy inaczej to jedynie lekcja by byc ostroznym komu ufasz.
Pozdrawiam i mysle ze powinienes kogos kupic bo inaczej bedzie wiecej porazek z nasza konfa .

This Post:
00
95894.123 in reply to 95894.121
Date: 7/5/2009 8:04:23 AM
Overall Posts Rated:
11
Cos forum ucicha.Wyglada na to,ze nie ma juz niepokonanego w naszej lidze.Bylem swiadom tego ze Aimar jest obecnie bogaty ,ale do ogrania bowiem nikogo nie kupił ,dwie kontuzje i jeszcze nienajlepsza forma podstawowych.Grajac u siebie mialem nadzieje na zaciety mecz.Zal mi tylko ze taki rozwoj sytuacji Aimar próbował nadrobic malym klamstewkiem.Bo sorry Aimar ,ale jakos nie wierze w taki obrot sytuacji ,ze proponujesz gre z tym samym nastawieniem potwierdzasz to kolejna wiadomoscia ,a 7 minut po rozpoczeci meczu piszesz,ze wydaje ci sie ,ze mogles nie ustawic gry na luzie,dziwny bylby to zbieg okolicznosci.Naszczescie byl happy end i wygralem podnoszac sobie troche entuzjazm i nawet trener mogł dac odpocząć podstawowej piatce w ostatniej kwarcie.Tak czy inaczej to jedynie lekcja by byc ostroznym komu ufasz.
Pozdrawiam i mysle ze powinienes kogos kupic bo inaczej bedzie wiecej porazek z nasza konfa .

This Post:
00
95894.124 in reply to 95894.121
Date: 7/5/2009 8:04:48 AM
Overall Posts Rated:
11

Message deleted
Message deleted
Message deleted
This Post:
00
95894.128 in reply to 95894.127
Date: 7/5/2009 6:56:25 PM
Overall Posts Rated:
11
zdenerwoało to mnie troszke jedynie to,ze po raz "kolejny" musze pisac ta wiadomosc....Tak wiec kolego trzykrotne wyswietlenie mojej ostatniej wiadomosci jest wynikiem tego,ze niestety moja gra w \bb obecnie ogranicza sie do ustawienia skladu na dany mecz w danym porcie.W ciagu 7 dni jestem w 4 innych krajach i mój kontakt z internetem ogranicza sie do kafejek, badz tego na co pozwalaja darmowo poszczególne miasta.Jak widac obecnie nawet wystawiając rezerwy na ostatnią kwarte wystarczy to na Bielikowo ,szkoda,ze nie mam okazji na pełno sezonową rywalizację bo byłoby ciekawie.Mam nadzieje ,ze sie wzmocnisz wkrotce bowiem nie jestes jedynym ktory ma na koncie około 3 baniek, a kiedys w koncu trzeba by awansować ....
Pozdrawiam i mam nadzieje ze tym razem piekno Budapesztu sprawi ,że przeczytasz to tylko jeden raz.....

Message deleted
From: theon

This Post:
00
95894.130 in reply to 95894.129
Date: 7/6/2009 4:18:47 AM
Overall Posts Rated:
00
Dawno się nie odzywałem ale śledzę Wasze zmagania na bieżąco.
Jedno jest PEWNE jeśli się już zdecyduje na obopólne TiE to choć by nie wiem co trzeba się tego trzymać - zawsze można się od razu nie zgodzić.

Odnośnie tego, że sprzedałeś Andrzejewskiego to uważam, że nie wzmacniając drużyny popełniasz błąd. Kiepskim pomysłem było by zakupienie "mutanta" ale spokojnie możesz sobie pozwolić na zakup jednego z pensją ok 35k albo dwóch po 25k. Możesz mi wierzyć ale już w drugiej lidze widać jak bardzo potrzebny jest WYRÓWNANY skład a nie silna piątka a reszta po 5k.

pozdrawiam

Message deleted
Advertisement