BuzzerBeater Forums

Bulgaria - II.4 > Сезон 12

Сезон 12 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
136947.122 in reply to 136947.121
Date: 5/14/2010 7:46:57 PM
Cosmic Flowers
II.2
Overall Posts Rated:
2929
И така вече започва втората половина на шампионата и борбата продължава с пълна сила .Кой какво ще направи все още е наптлно неясно борбата е ожесточена и кървава.Първото място все пак при нас "Големите" май си е подсигорено къде с игра къде с подкупи на съдий и съдийски назначения за плевенчани,което ни най малко може да се каже ,че е незаслужено.Докато при "Великите" борбата между Динамо ,който са си фаворити за втора поредна година им се изправят не по малко заслужилите и слаби Люлинчани(все пак аз съм от ж.к."Люлин" също) и както знае българската общественост това е 4-ят град по големина в България,така че бъдете готови за изненади.

Ако трябва нещо да спомена и за обновяващият се отбор на Космическите Цветя хммм... нека попитаме неговият мениджър:- "Еми честно да ви кажа в момента отбора е във време на обновяване и нови лица.Очакванията ни не са големи ,играеме мач за мач и продължаваме да се бориме и да мечтаеме.Очакваме докрая на сезона Исмет Наз да разкрие своят пълен потенциал и да докаже мястото си в стартовата петорка.Докато Фредерик Рендлер и Кирил Цачев очакваме да се борят за първи сезон за приза МVP ,въпреки че и на двамата не им тръгна играта в началото то в момента набират скорост и би трябвало всяко следващо представяне да бъде все по добро.
Борха Гарсия де Лавин ???Надяваме се докрая на сезона да успее да се аклиматизири и да покаже какво крие ,защото много хора гадаят защо точно той бе избран да дойде в отбора.В момента той не говори български и единственият му приятел който успява да контактува е Фредерик.
Цените на залата да наистина има вярно много малко увеличение ,но това е продиктувано от очакваната добра игра на отбора във втората половина на сезона и превличането на нови лица като Лавин ,което в интерес на истина нека загатна за нашите фенове няма да е последно голямо име този сезон.Имаме сериозен интерес към още двама ,от който наистина нашите финанси в момента позволят да вземеме само един от тях ,затова е и това леко увеличение ,което се надяваме да бъде разбрано.
За мача на звездите ,неможах да го гледам радвам се искренно за успеха който е първи за нас от много сезони насам.Играчите на Космическите Цветя можеха да се представят и по добре ,но все пак е по важно от резултата шоуто,което предваставят играчите защото все пак този мач е само и едиствено за феновете.Поради невъзможноста да благодари поради семейни причини искам да благодаря от името на Кирил Цачев ,за който гласуваха 86047 фена,най много от всички играчи ,което показва че с много труд се постига успех и това му дава стимул за бъдещо развиване.
Както по рано през деня ме попита Стамат ,какво мислиме за борещите се за оставане в 2.4 са ясни малко или много,след като световната криза засегна два от отборите в наща дивизия те вече са сигурни изпадащи след решението на БФБ да започнат отначало и да паднат с една дивизия надолу.Колкото до борбата може да се каже,че дали Мечките дали момчетата от Радомир ако стигнат бараж са безпорни фаворите,просто им се случи лош старт,който в толкова силна лига трудно се компесира.За отдясно нямам големи наблюдения ,но все пак е доста силният отбор на Троян с един добър и уверен треньор като Стамат.Там предполагам че той няма да има никакви проблеми като даже ще се пробва да настигне Езерняците от Коматево,можеме само да му пожелаеме успех и бъдещи успехи...
Мога да пожелая на всички успех ,да се борят за победа всеки мач и успех в драфта който все пак е много важен за развитието както на нашият клубен така и национален баскетбол,колкото и пари да бъдат вложени в младите играчи винаги се възвръщат и все пак България преди всичко.

Last edited by MalkiaShef at 5/15/2010 3:57:28 AM

This Post:
00
136947.123 in reply to 136947.122
Date: 5/15/2010 3:09:49 AM
Overall Posts Rated:
55
Ех хубав пост, но мисля че беше редно да споменеш и нас борещите се за оцеляване :) битката няма да е лесна

From: Ilia

This Post:
00
136947.124 in reply to 136947.122
Date: 5/15/2010 5:47:18 AM
Overall Posts Rated:
22
Наистина хубав пост. Само частта за подкупите не я разбрах, но дано не си имал лоши намерения:) Иначе след няколкото загуби и мотс-а на Динамо всичко може да се случи, особено с гостуванията ми срещу най-силните отбори в групата. Още абсолютно нищо не е ясно :)

This Post:
00
136947.125 in reply to 136947.114
Date: 5/15/2010 3:40:31 PM
Overall Posts Rated:
22
Много съм разочарован от този кръг, наистина беше супер равностоен мач, но толкова пък късмет да нямам :( След тройката в последните секунди на редовното време бях сигурен, че ще спечеля мача. Скоро не съм се разочаровал толкова от мач:( Май и този сезон шансовете ми за А-група малко по малко се изпаряват.

This Post:
00
136947.126 in reply to 136947.125
Date: 5/15/2010 3:42:07 PM
Overall Posts Rated:
55
Ето спомена отборите борещи се за оцеляване и взех че победих може да ме споменеш пак току виж съм изненадал Overdose ( мога само да си мечтая да се случи (rofl) )

From: atanasovvv

To: Ilia
This Post:
00
136947.127 in reply to 136947.125
Date: 5/15/2010 3:42:35 PM
White Chocolates
II.2
Overall Posts Rated:
162162
Second Team:
Basket Brains
спокойно, Илия... всичко се решава едва в плейофите, а там няма кой да те спре...

This Post:
00
136947.128 in reply to 136947.124
Date: 5/15/2010 3:44:02 PM
Radomir Measures
II.3
Overall Posts Rated:
6868
Second Team:
Princo Center
"След днешната загуба от ЦСКА 1948 Троян се разбра,че отборът ни все още не е готов за лига 2.4. Промоцията ни от лига 3.10 беше огромен успех,но избързахме с отварянето на шампанското. Направихме сериозни покупки и бъдещето на отбора изглежда светло и все пак отборът ни има нужда от още много работа. Андре Лиуш Ратао и Уил Бър са нешлифовани диаманти,с тях Радомир Мезърс изглеждат обещаващо. Залагаме големи надежди на и младокът Румен Плосков дори за място в националния до 21 години. Колкото до мястото ни в лига 2.4,определено днешната загуба ни свали на земята,а летяхме в облаците цели 13 мача. ПЗ Гризлис са само на един мач зад нас и няма как да мислим за плейофите при тази ситуация.Арамазови и Космик Флоуърс са само на мач пред нас и надежди винаги ще има за класиране в топ 4. Приоритет винаги ще бъде оставане в лигата,затова обещаваме на феновете да не се притесняват за това. Отборите Оувърдоуз Плевен и Люлин БС са кандидати за финал в плейофите и им пожелаваме успех.За финал ще кажа - Не ни отписвайте,не ни подценявайте и нека се уваважаваме " - заяви с усмивка собственикът на Радомир Мезърс. (Вдъхнових се от коментарът на МалкиятШеф,така че не се чудите много)
:D

Last edited by rustakil at 5/15/2010 3:46:09 PM

This Post:
00
136947.129 in reply to 136947.127
Date: 5/15/2010 3:45:54 PM
Overall Posts Rated:
22
Ако не взема домакинството за финала не знам кой може да не ме спре :D Динамо ме би като гост с мотс, а люлин ме би като домакин. Не знам какво трябва да се промени, за да имам шанс.

This Post:
00
136947.130 in reply to 136947.128
Date: 5/15/2010 3:51:37 PM
Overall Posts Rated:
22
"Определено днешната загуба ни свали на земята,а летяхме в облаците цели 13 мача."

И при мен има нещо такова, само дето моите мачове бяха 10 :))
Ако си купиш Supporter може да четем хубави изявления от теб:)

From: Stamat
This Post:
11
136947.131 in reply to 136947.128
Date: 5/15/2010 3:54:07 PM
Overall Posts Rated:
55
"След тежка серия от 4 загуби + 1 за купата отборът ни се съживи след труден успех срещу момчетата от Радомир " - Заяви след двубоя собственика на CSKA 1948 Troyan.
След равностойна първа четвъртина , във втората момчетата от Радомир успяха да излязат напред със скромна преднина от едва 4 точки на полувремето. След почивката обаче, австрийският треньор на домакините David Seiberl успя да надъха своите момчета и след една страхотна игра на звездата Мигел Барасатеги и ново закупеният ветеран Пиотър Брудек, отборът на домакините се върна в двубоя и дори успя да поведе с две точки. В последната част явно момчетата от Троян бяха запазили повече сили и успяха да изковат победата с 12 т.

След двубоя звездата на домакините Мигел Барасатеги заяви:
- Това беше един труден мач за нас. Радвам се че успяхме да победим и се върнахме на победният път, очакват ни 2 много трудни двубоя с водачите на двете конференции, но всички в отбора се надяваме да продължим с доброто представяне и кой знае може да изненадаме някой от грандовете.

След победат момчетата от Троян ще отпразнуват победата по местните клубове с обилно количество Троянска Сливова и в компанията на красиви Фолк Диви.

От мястото на събитието : Цветелин Донковски

И аз реших да се разпиша :)

Last edited by Stamat at 5/15/2010 4:09:13 PM

This Post:
00
136947.132 in reply to 136947.125
Date: 5/15/2010 4:01:31 PM
GorillaZ MaSters
A Grupa
Overall Posts Rated:
4545
И аз определено не съм доволен от мача днес. 37 фала направиха общо мойте, 3-ма излизат за по 6 нарушения, единия още след 14 минути игра. Аз такова нещо не съм виждал .. Рядко се ядосвам така, ама някой път като прекали рандома и няма как да не се ядосвам.

Advertisement