i ti si super... sa onim varijantama transfer iz kluba "ivanjica" u klub "ivanjicani" pa iz "ivanjicani" u "ivanjicani 2" a, sam si rekao da si iz ivanjice...
ali, dobro, verovatno je sve to samo puka slucajnost, kao i to sto su ti transferi misteriozno nestali... tako se valjda cuva guzica
sta bi tek bilo da imaju neku "moc" u stvarnom zivotu... i onda pricaju kako nam drzava ne valja... brate mili...
:-0 Vidi ga sada...!Pa otkud to tebi ?!Pa ti bre imas istoriju svakog kluba u BB-u...Uhh, kako si opasan...
Da objasnim:Kad sam poceo napravio sam 2 transfera(nelagalna), i imao sam 8 ekipa...Igrao tako mesec dana, i onda sam se vise zainteresovao za igru, i citajuci saznao da je nedozvoljeno ovo sto sam radio...Onda sam sam sebe prijavio-pitajuci da me odmah banuju ili da mi dopuste da zadrzim jedan od timova uz napomenu nelogovalja na oslaih 9...Drugi slucaj je prihvacen...I vremenom su ti ivanjicani postali bot timovi i samim tim dobili druga imena...Jos nesto nejasno?!
Posto sam ti otvorio dusu, mogu ti reci da si mi i do sad bio Oke tip, a ne znam zasto sad ovako prema meni...Zato batice:Ae livada...!
P.S Mnogo smaras sa napadanjem strucnog staba!Ae iskuliraj!I ja sam za to da se nekad donesu neki radikalni potezi, da probamo nesto novo...To smo i dobili, jel tako?!E sad ovim me ja Kotor veoma razocarao, on je bio decko koji se odjednom izdigao iz senke, i cim se tad pojavio na forumu, odma je osvojio izbore...Moramo priznati, svi su ga slabo poznavali...Dobro, mozda decko stvarno ima razloge zbog kojih ne moze da provodi vreme na ovom...Ali znam da se SS-u to nikada ne bi dogodilo...Moje posebno poverenje ide sledecim(i njima bih uvek i dao glas):Sire, Dumba, Samuraj, Flavius, Superstar, Bill, i Jarley...!To su ljudi koji u svakom trenutku treba da imaju podrsku, jer iz dana u dan oni trose vreme zarad repke!Zasto ih ne podrzati, zato sto nam se ne keze?!Te redikalne promene mogu biti dobre, ali veoma retko...Eto mi smo i to probali, pa nam se obilo o glavu...
Mogao bih sada celo vece da pisem o tome, ali me smara, pa cu to ostaviti za jadan lep dan...Samo bih naveo dosadasnjeg selektora, BG Samuraja...Decko(ili covek, nznm vec) iako ne titra ostalima na forumu, i iako se digla neka prasina oko njegovih transfera, je sjajno vodio repku, cele dve sezone...Njemu niko nije uspeo za cele dve sezone da nadje gresku eeejjj..?!?!Pa jel tako?!?!Pricacu dakle i o drugima, ali nmgu sada...Aj pa tako...