а не дивлюсь онлайн в чортзнаякій годині ночі.а я дивлюсь і чувак тобі раджу. Подивись трошки на їхню гру, а не на результати. Просто така порада.
а якшо тобі так "пофік" на лейкерсще разочок будь уважніший!!! хоча для твоїх 18 увага ще можливо не така важлива, але читаємо разом двоє: мені особисто (як не вболівальнику Лейкерс) пофік через що ви програли і які у вас там проблеми всередині. зрозумів свою помилку!? так!? там ні коми ні крапки після слова пофік немає!!!
ОМГ! тобі років 12 судячи по цій реакції. "я настільки впевнений в собі шо просто ппц, всі капець я впевнений"
якшо ти впевнений то чого хочеш шоб я визнав твою правоту? чого шукаєш підтвердження?
ти або знатний троль, або тобі 12, або маєш ICQ вище середнього.
відкрий собі сторіночку
http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thread=110328&m=1
якщо не віриш моїм постам (тобі я якщо чесно повірив (що тобі 18)) то можемо зустрітись пивка попити...судячи з акценту ти наш західний. А я через роботу часто буваю і в Львові і в Франківську і в Тернополі, паспорт тобі покажу.
А за ICQ вище серднього ще разочок респект. Тепер буде в мене поганий настрій, згадаю собі вболівальничка Лейкерс, котрий жодного разу не бачив його матчі (бо вони в чорт зна якій годині грають, але є палким прихильником...це одна з ознак глорства до речі) з його аською вище середнього і я просто впевнений, що на душі стане веселіше.
а вболівальники у них стрьомні та ну чувак...не думай так про себе.це шкідливо для психіки.
гарантія 100%. стопроцентово місце в ПО у них буде МОЛОДЕЦЬ! от тепер я розумію завдання Лейкерс! не перемога в кожному сезоні, а попадання в плей-офф. Харош. Тобто ми усвідомлюємо, що Лейкерс це середнячок НБА, команда рівня Варіорсів чи Шарлотки. Вітаю.
І чекаю нових постів...дуже весело, цікаво, пізнавально і приємно мені з тобою спілкуватись ;)