nem panaszkodás képpen írtam.csak kicsi icike picurka annál is pirinyóbb szerencsét kérnék végre a nagy BB istenségtől.gondoltam ennyi buzzerrel elszenvedett vereségekkel tarkított viharos szezonkezdés után kijárt volna nekem egy hangya hajszálon függő bolha nagyságnyi szerencse.és reggel miután kimostam a csipát a ki nem aludt éjszaka után a szememből, sírva konstatáltam, hogy miért lenne nekem bármi kis szerencsém. ;D
De az is igaz, hogy egy ilyen meccs után dominak tutira jobban járt egy 4. osztos ellenfél.de még akkor se panaszkodtam volna, ha egy másik ligás csapatot kapok.de pont newsea (ez dícséret lesz) az aki nem arról híres, hogy bármikor verhető csapatot tesz össze, vagy elkönnyelműsködik egy meccset,vagy benéz egy taktikát, illetve most még spórolnia sem kell ellenem.még az a kis előnyöm sincs meg, hogy esetleg traktikailag leszek ügyesebb mint az ellenfél, ha már a csapatom szart sem ér a másikéhoz képest.ez az ami az igazán ...........
Egyébként a jobbtól nem szégyen kikapni.És köszönöm a szép szavakat meg a bíztatást.Bár tuti a fele se igaz annak amit írtál de jól esett.