Ρε θα μας τρελάνεις τελείως ...! Η επεξήγηση σου ειναι αφηρημένη τέχνη...!
εμμμ και συ...3:06 το πρωί....και που μπορέσατε έστω και έτσι να επικοινωνήσετε...θαύμα...
τεσπα...επειδή δεν βλέπω κίνηση σε pre game και χρειάζεστε μερικοί μερικοί...ξύλο,και επειδή το σφυρί μου το επιδιορθώνω...θα κάνω εγώ το pre game ...ξανά :)))
Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013 7 EXT - 5
PF - Σημαντικός αγώνας για το Παλαιό Φάληρο, που προσπαθεί να εδραιωθεί στην 5η θέση αλλα την οποία στο τέλος πιστεύω ότι θα την χάσει απο τα Barceliosia....
6:30 μμ
3 SCO - 1
OUS - Να τα μας.....
8 OMD - 2
AVK -τηλεοπτικό ματς σήμερα ....και ίσως φανεί και απο τον τηλεοπτικό δέκτη ότι η μουντάδα του καιρού έχει επηρεάσει και τον εσωτερικό χώρο της Valhalla...Αρνητικά αποτελέσματα,τραυματίας ο TO BAO...αντίπαλος μια συμπαθητική ομάδα, που μας έχει αποχαιρετήσει απο καιρό...οπότε τα πολεμικά drums θα δίνουν χαλαρό τέμπο...καλή επιτυχία ευχόμαστε στην ΟΜΑΔΑΡΑ σε ότι επιλέξουν να κάνουν στο μέλλον
(TV) 6:30 μμ
1
SNE - 8 WSD - τηλεοπτικό σου κατσε με τους WSD???εμμμμ καλά σε λέει ο άλλος ...λαρα...
(TV) 6:30 μμ
7 SAM - 6
VIL -Χάθηκε η ευκαιρία για τους σαμιώτες την προηγούμενη αγωνιστική. Νομίζω ο Villagkouras δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και το βράδυ θα στρογγυλοκάθεται στην 5η θέση...εκτός και αν ξεχάσει να κατεβάσει ομάδα...Ξανά...;)))
6 BAR - 2
OLY - Ο Κοτίδης μετά τα χθεσινά stretching που του δείξαμε πάνω στις νταλίκες, αισθάνεται έτοιμος να κάνει την κίνηση ματ να πάρει την ομάδα στα χέρια του...ο αποψινός αγώνας φαντάζει τρομερή ευκαιρία αφου ο Αλέξανδρος έχει ενημερώσει όλους τι προσπαθεί να κάνει με τις προπονήσεις του, υπονοώντας ότι θα υποτιμήσει τα Barceliosia...τέτοια περιμένουν τα αλάνια απο τα Λιόσσια για να κάνουν πάρτυ...θα την πατήσει ο Αλέξανδρος και θα πέσει ο δικτάκτορας??
******** 6:30 μμ
3
SWP - 4 LAR - αυτό το ματς θα κάτσω να το δώ...ο Λύκος πιστεύω σήμερα θα επιλέξει τον αντίπαλο του στα προημιτελικά...και για αυτό δίνω νίκη στους φιλοξενούμενους...Οι Λαρισσαίοι είναι δυνατοί...αλλα νομίζω τον στόχο τους για φέτος τον έχουν πετύχει...
5 HER - 4
NEW -Και κλειδώνει οριστικά η 4η θέση ....
******** θεωρώ άδικο που έχουμε βγάλει σε τόσα video την φάτσα του Κοτίδη, την καθημερινότητα του και τον έχουμε εκθέσει στα μάτια των φίλων και εχθρων του, ενώ δεν έχουμε παρουσιάσει ποτέ ποιος είναι πραγματικά ο Αλέξανδρος και γιατί ο Κοτίδης προσπαθεί να πάρει στα χέρια του την εξουσία στο χωριό των Legends...
ιδού λοιπόν ο Αλέξανδρος ή αλλιώς ο δικτάκτορας....
http://www.youtube.com/watch?v=cYplvwBvGA4