Lepo si se ti raspisao...moram da priznam da ja nikad nisam bio neki ljubitelj LI. Dugo mi je dominantna taktika bila trci i pucaj ili kretanje. Forsirao sam igru spolja i fino je islo. Onda me je malo smorilo da kupujem igrace istog profila, te sam stoga poceo i da prilagodjavam taktiku novonastaloj situaciji. Najvise poverenja imam u strpljivo, jer volim da vidim da najbolji napadac zavrsava gro napada. Slazem se da u ovoj taktici napadac trazi slabu tacku protivnika i tu buši. Ranije nisam cesto igrao izolacije, ali mi se cini da je izolacija unutra odlicna taktika za moj trenutni sastav. Doduse, deluje mi da u ovoj opciji najbolji skorer nije dovoljno iskoriscen. Ranije sam voleo da odigram i suteve spolja, u situaciji kad su i krila vrsni suteri i jako mi se dobro pokazalo. Sada sam malo tanji za tu taktiku, ali ko zna
Sve u svemu, LI igram sada cesce nego ranije jer mi je ekipa izrazito unutra orjentisana. Ali i dalje.vise poverenja imam u neke druge taktike i vise ih volim. To govori i o mojim ambicijama u igrici, ipak prvo gledam da ja uzivam, pa tek onda rezultat ;)
Last edited by Zvone Kralj at 10/9/2014 6:45:26 PM