Hja, v bistvu je res škoda, da nismo znali nakopičenega entuzizma tudi na neki način izkoristiti... oziroma ga kopičiti takrat, ko to ne bi imelo posledic za rezultat.
Ja entuziazem moraš kopičiti za najpomembnejše tekme.
Ja, proti Makedoniji bi lahko igrali Normal in zmagali. Ampak potem ne bi z Normal zmagali proti Grčiji. Proti Makedoniji smo pač mogli upati, da nam gre skozi z levo roko in ni šlo.
Anglija si tudi kopiči entuziazem in proti njim sta dve reprezentanci zapored igrali na vso moč, pa se je uspela izvleči. Če bi se mi izvlekli proti Izraelu ali proti Makedoniji, bi imeli zdaj dosti lepšo sliko, pa se nismo. Malo sreče oz. smole, malo boljša oz. slabša pripravljenost...
Če pogledaš vse reprezentance v naši skupini, opaziš, da si entuziazem kopičimo samo trije: Anglija, Slovenija in Slovaška. Vsi, ki si entuziazma ne kopičijo, imajo praktično nične šanse za napredovanje (Grčija, Izrael, Makedonija). Mi šans skoraj nimamo več zaradi dveh nesrečnih porazov. Ampak če bi le enega izmed njih igrali Normal, si potem ne bi dali šanse proti Angljii.
Ne glede na končni razplet pa se mi zdi, da reprezentanca trenutno prav v redu funkcionira.
Hvala!