BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 36-THE TIME HAS COME.

Σεζόν 36-THE TIME HAS COME.

Set priority
Show messages by
This Post:
00
281726.122 in reply to 281726.121
Date: 11/7/2016 8:36:58 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Πλάκα-πλάκα,με τον Καναδό είχαμε 8-0 και 230 και οι 2 σε διαφορά πόντων και με πέρασε από μερικούς πόντους καλύτερης επίθεσης!Αλλιώς θα είχαμε εμφύλια τιτανομαχία με τον Θεό την Τετάρτη!

Πραγματικά πολύ τυχερός ο Θεός,ο οποίος απέφυγε την παντοδύναμη και πανάκριβη αρμάδα του Κοτίδη και πέφτει πάνω σε έναν ''βατό'' αντίπαλο σαν τον Καναδό!!! :-)

This Post:
11
281726.123 in reply to 281726.120
Date: 11/8/2016 2:12:32 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΤΙΔΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΧΘΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 16 ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ, ΑΠΟΡΩ ΚΙΟΛΑΣ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΩΣ ΕΔΩ.

Ερωτώμενος από τους δημοσιογράφους ο Κοτίδης για τα 2 αυριανά ματς των Ελληνικών ομάδων στο Β3-2 ματς που φυσικά το Ελληνικό κοινό περιμένει με κομμένη την ανάσα-,ο πάνσοφος γέροντας Κοτίδης βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί-σε ποιον άλλο???-στον Θεό....

''Ο Θεός''...δήλωσε ο Κοτίδης...''αφού πρώτα συμμετείχε στο Β3 μποτακίων,παίζοντας συνεχόμενα υποτιθέμενα ματς με ομάδες με παίχτες των 2-3 χιλιάδων,πέτυχε και ευκολότερο αντίπαλο στη 1η φάση,παρά του ότι τερμάτισε με 7-1 και όχι με 8-0 σαν εμάς!!Και τώρα προσπαθεί να υποβαθμίσει τον αντίπαλο μας,διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα και παραπλανώντας την κοινή γνώμη...''

Ξαφνικά ο πάνσοφος έπαθε πάλι νευρική κρίση και τρεμάμενος άρπαξε το μικρόφωνο κοιτάζοντας στην κάμερα:''ΑΙΣΧΟΣ!!!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!ΘΕΕΕΕΕ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ!!ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ,ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ ΣΤΟ 7ο ΛΕΠΤΟ!!!ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ????ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΤΕΛΕΙΩΣ!!ΜΟΝΟ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ7 ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ RATING!!!

Και εκεί που οι δημοσιογράφοι είχαν χαρεί και περίμεναν να συνεχιστεί η επίθεση στον Θεό,ξαφνικά ο ''ψυχοπαθής'' γέροντας ηρέμησε και άλλαξε τροπάρι:''Βέβαια εγώ τον Θεό τον πάω με χίλια!!Άλλωστε αυτός μας ξύπνησε με τα λόγια του και μας βοήθησε να διώξουμε τον φόβο και να αποκλείσουμε τον Λιθουανό!!Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!ΘΕΕΕ!!!!ΓΕΡΑ ΑΥΡΙΟ!!!ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΑΑΑΑΑ!!!ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΦΟΒΟΣ!!!2 ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΠΑΙΖΕΤΕ!!!!!ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙΣ!!!!!!!!!!! :-)

Last edited by ALEXANDROS7 at 11/8/2016 2:13:07 PM

This Post:
00
281726.124 in reply to 281726.123
Date: 11/9/2016 12:18:27 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Ο πάνσοφος γέροντας Κοτίδης είναι πραγματικά σε έξαλλη κατάσταση και εκφράζονται φόβοι για κίνδυνο εγκεφαλικού,καθώς έχει φρικάρει...

''ΚΑΛΑ???ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ???ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ???ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΚΗΔΕΣ???...ούρλιαξε με απόγνωση!!!''ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ BOX ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ???ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ??ΠΡΩΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ-ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ????ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΔΑΥΤΟΝ!!!!!!!''

ΥΓ: ;Έχω την εντύπωση ότι για μένα λέει.....

This Post:
00
281726.125 in reply to 281726.124
Date: 11/9/2016 1:35:10 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Η 1η συμμετοχή μας στο Β3 έληξε άδοξα σήμερα,αφού ηττηθήκαμε στη φάση των 16 (93001888)

Νομίζω τα πήγαμε εξαιρετικά,νικώντας εκτός έδρας ομάδες με σχεδόν διπλάσιους μισθούς από εμάς και φτάσαμε στο 9-0!Γενικά ήταν μια ωραία εμπειρία το Β3,αλλά μας μένει μια πικρή γεύση από το σημερινό αποτέλεσμα και το λάθος-όπως αποδείχτηκε-στήσιμο!

Δεν ξέρω τι όνειρο είδα σήμερα και πήγα σε box-γενικά παθαίνω μερικές φορές φλασιές λέει ο Κοτίδης! :-)

Περίμενα είτε εσωτερικό,είτε patient από αυτόν!Στην αρχή της εβδομάδας είχα αποφασίσει να βάλω μονή εσωτερική!Μετά είπα να μαντέψω σε LP,έτσι ώστε να πιάσω τον ρυθμό αν πάει σε patient!Σήμερα το απόγευμα είδα τα ματς μου στο Β3 και είχα σχεδόν σε όλα εσωτερικό μάντεμα!Ξαφνικά μου κάθισε στο μυαλό ότι θα πάει σε patient-η αλήθεια είναι ότι ήθελα να πάει σε patient και όχι σε εσωτερικό ακόμα και αν τον μάντευα-!Και έσκασε η φλασιά του box,θέλοντας να παίξω άμυνα χώρου!

Ε,έκανα μια τεράστια μαλ@@κία και τον ήπια άκοπα!Ο αντίπαλος ήταν άτυχος και έχασε στο 8ο λεπτό τον ακριβότερο ψηλό του!Με το box o άλλος σούπερ ψηλός του και μακράν 1ος του σκόρερ διεθνής Ιταλός περιορίστηκε!Είχε 6 μόλις πόντους,7 μόνο σουτ(αλλά 8 ασίστ).Και αυτός που μπήκε στο 4,αλλαγή του τραυματία με αξιολόγηση μόλις 10,5 ως PF είχε 10/16 με 122 ΠΠ!

Γενικά έκανα παπαριά χοντρή λέει ο Κοτίδης και δεν εκμεταλεύτηκα το δώρο του τραυματισμού!Σε γενικές γραμμές πάντως ο τύπος έχει φοβερή ομάδα με σούπερ 2α και άξιζε την πρόκριση!Εδώ απέκλεισε και στον προηγούμενο γύρο ομάδα με 990κ μισθούς χάνοντας πάλι τον Davies στο 7ο λεπτό (92995791)

Ευχαριστήθηκα την συμμετοχή και ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να ξανασυμμετέχω στο Β3!Καλή επιτυχία στο Θεό και για κλείσιμο ένα μήνυμα του Κοτίδη-ο οποίος με κυνηγάει με ένα ρόπαλο-:

ΘΕΕ!!!ΠΡΟΧΩΡΑ!!!!ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ!!!!!!!!!!!!! :-)

This Post:
00
281726.126 in reply to 281726.125
Date: 11/10/2016 5:22:16 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Ο φοβερός και τρομερός Θεός σκόρπισε τον τρόμο και τα ξημερώματα,στέλνοντας μήνυμα σε όλο τον ντουνιά και επισκιάζοντας ακόμα και την νίκη του Ντόναλντ στις Αμερικάνικες εκλογές!

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε ο πάνσοφος γέροντας Κοτίδης,ο οποίος μάλιστα παρακολούθησε το ματς τα ξημερώματα από το καφενείο του χωριού,όπου τα έπινε προσπαθώντας μάταια να πνίξει τον πόνο του από τον αποκλεισμό των Legend!Το μήνυμα του Κοτίδη ήταν ξεκάθαρο:

''ΘΕΕ ΓΕΡΑΑΑΑ,Η ΚΟΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!!!!!!''

This Post:
22
281726.127 in reply to 281726.126
Date: 11/10/2016 10:40:56 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Πολυ μεγαλη νικη του Θεου που γινεται η 5η Ελληνικη ομαδα που φτανει στην 8αδα.

Οι προηγουμενες ηταν κατα σειρα Ασυγκρατητος-Θρυλος-Ατσαλακωτοι-Κρητη
Ο 2ος μαλιστα παραμενει και η μοναδικη Eλληνικη ομαδα που εχει φτασει σε Final 4

Τωρα παντως εχει ενα μεγαθηριο απεναντι του και η προκριση αν γινει θα ειναι θαυμα. Η ομαδα Βενομους Σκορπιονς εχει κατακτησει το τροπαιο του Β3 2 φορες ενω εχει φτασει αλλη μια φορα στον τελικο.

Καλη επιτυχια!!

This Post:
00
281726.128 in reply to 281726.127
Date: 11/10/2016 1:21:26 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Για 6η συνεχόμενη σεζόν η ομάδα φτάνει στους 4 του κυπέλλου και για 3η σε αυτές φτάνει στον τελικό,σε μία ρεβάνς του περσινού!Εκεί τον περιμένει ο παγκόσμιος γίγας,ο οποίος μοιράζει blow τον τελευταίο μήνα σε πολύ δυνατές ομάδες!

Φουριόζος ο Κοτίδης αμέσως μετά το τέλος του ματς,κατευθύνθηκε από συνήθεια στην αίθουσα κληρώσεων του buzzer!Μάταια προσπαθούσαμε να του εξηγήσουμε ότι αυτό δεν έχει νόημα,αφού ότι και να κάνει το ζευγάρι δεν αλλάζει!Ο τσαντισμένος γέροντας ήταν αμετάπειστος..... :-)

This Post:
44
281726.129 in reply to 281726.128
Date: 11/10/2016 1:36:39 PM
Overall Posts Rated:
255255
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΝΙΚΗ, ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟ ΤΩΝ ΛΙΓΟΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ 8ΑΔΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΩΣ ΤΟ FINAL 4. ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΙΩΜΕΝΟ ΡΕΚΟΡ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ 6 ΗΜΕΡΕΣ....

ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ. ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ Β3, ΕΧΕΙ 2 ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ, ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥ. ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΔΕΟΣ, ΤΟΝ ΦΟΒΟ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ...
Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΛΙΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΕΡΣΗ. ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ 2500 ΧΡΟΝΙΑ, 300 ΘΡΥΛΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΔΕΙΛΙΑΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 1.000.000; Ο ΘΕΟΣ, ΩΣ ΝΕΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΤΟΥ Β3 ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ. ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΠΕΡΣΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ.....

ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ 7 ΦΑΝΤΑΖΑΝ ΙΔΑΝΙΚΑ. ΕΙΧΕ ΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΒΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΕΙΧΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΓ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΗΤΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΣ. ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΝΤ'ΑΥΤΟΥ, ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ. ΚΡΙΜΑ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ "ΤΡΕΞΕ ΚΑΙ ΣΟΥΤΑΡΕ" ΞΕΡΩ ΓΩ...

This Post:
00
281726.130 in reply to 281726.129
Date: 11/10/2016 7:38:06 PM
Overall Posts Rated:
9797
Μόνο που εδω δεν είναι Θερμοπύλες και τα νούμερα είναι που πάιζουν ρόλο...

dwrean.net - δωρεάν προγράμματα και παιχνίδια
This Post:
00
281726.131 in reply to 281726.129
Date: 11/11/2016 5:41:36 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ 7 ΦΑΝΤΑΖΑΝ ΙΔΑΝΙΚΑ. ΕΙΧΕ ΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΒΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΕΙΧΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΓ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΗΤΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΣ. ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΝΤ'ΑΥΤΟΥ, ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ. ΚΡΙΜΑ.

Δεν το συζητάμε ότι ήταν τραγικές οι επιλογές μου και μου στοίχισαν την πρόκριση!

Αλλά....1) Πριν τον αγώνα δεν μπορούσα να ξέρω ότι θα έρθει τόσο νωρίς ο τραυματισμός!Με τον τραυματία,θεωρώ ότι είχε καλύτερη ομάδα από την δική μου!

2) Σε πάρα πολλά κρίσιμα ματς,είχε παίξει υπομονετική και όχι εσωτερικό!Και είχε μάλιστα τον διεθνή Ιταλό που έκανε θραύση με υπομονετική!Θεωρούσα δηλαδή ότι αν έχανα πρόβλεψη επικέντρωσης σε εσωτερικό,θα έβρισκε σκορ αρκετό για να νικήσει,αφού είχε τρομερές δευτερεύουσες άμυνες παντού,αλλά και τάπα που δεν φαίνεται στα rating!

3) Την πρόβλεψη του την θεωρούσα δεδομένη!Πίστευα ότι ήταν πιθανότερο να νικήσω αν έπαιζε patient και δεν πρόβλεπα,παρά αν έπιανα μια πρόβλεψη σε εσωτερικό ή αν έχανα πρόβλεψη!

Εκ του αποτελέσματος ήταν λάθος όλες οι σκέψεις μου!Μάλλον φοβήθηκα αδικαιολόγητα,ενώ πριν μια εβδομάδα είχα αποκλείσει ομάδα με 900κ μισθούς!

1 ματς είναι!Όλα γίνονται!!!Μακάρι να προκριθείς!!!Έχεις κάνει φοβερή προσπάθεια και σου αξίζουν συγχαρητήρια!

Πάντως ο Κοτίδης αναρωτιέται...Τι το θες το κυπελλάκι???Πάρε το Β3 και θα έχεις ισόβεια συμμετοχή εκεί!!Και άσε σε εμάς το κυπελλάκι!!! :-)

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ "ΤΡΕΞΕ ΚΑΙ ΣΟΥΤΑΡΕ" ΞΕΡΩ ΓΩ...

Εγώ ξέρω ότι μια χαρά σουτέρ έχεις στην περιφέρεια!

Σύμφωνα με τον Κοτίδη,αυτό είναι ξεκάθαρο mind game που λέει καθαρά ότι ο Θεός θα παίξει ακριβώς αυτό που λέει ή ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λέει!Άρα έχουμε 50% να τον διπλομαντέψουμε,αλλά ως συνήθως ο Αλέξανδρος7 θα κάνει την λάθος επιλογή και θα τον πιούμε άκοπα!!!

Εγώ πάλι σε κόβω για το ενδιάμεσο!Βασική επίθεση ας πούμε!!! :-)

This Post:
00
281726.132 in reply to 281726.131
Date: 11/11/2016 6:03:16 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Και για να δικαιολογήσω γιατί φοβήθηκα τόσο πολύ το ματς και για την αξία της τάπας που όλοι σχεδόν την παραμελούμε για να γλιτώσουμε μισθό θα γράψω 2-3 πράγματα ακόμα!

Πρώτα βάζω το προηγούμενο ματς του (92995791) Ο τύπος άντεξε στο LI μιας ομάδας απείρως καλύτερης από την δική μου(τουλάχιστον μισθολογικά) παίζοντας 3-2!Και πάλι είχε χάσει τον Davies στην αρχή με τραυματισμό!Ίσως ήταν τυχερός,αλλά πιστεύω ένας σοβαρός λόγος ήταν οι τάπες που είχε!

Ο Dalmo έχει μ.ο. 3 τάπες και ο Brotto 2,2!Οι αριθμοί μπορεί να μην φαίνονται μεγάλοι,αλλά είναι μεγάλοι!Πχ δείτε τους μ.ο όρους σε τάπα των δικών ψηλών ή ακόμα καλύτερα του Θεού,που είναι και υψηλόμισθοι!

Ξέροντας μάλιστα και ένα παίχτη του στην περιφέρεια ο οποίος έπαιζε αλλαγή και είχε 17 OD και 13 ID,πίστευα ότι δεν θα σκοράρω αρκετά(74 έβαλα με τον τραυματισμο,πιστεύω ότι αν έπαιζε και ένας ψηλός των 150κ δεν θα έβαζα πάνω από 65)!Επομένως αυτοί ήταν οι λόγοι που έστησα τόσο αλλοπρόσαλλα,ελπίζοντας να παίξει patient και να κολλήσει και αυτός επιθετικά!

Advertisement