A ako si ozbiljan, igrac sa ovakvim potencijalom za 3 sezone kvalitetnog treninga moze biti koristan za reprezentaciju i to je razlog zbog kojeg sam ga spomenuo na temi reprezentacije.
mogao je on već sad bit koristan, da ga nije od početka uzeo poljski četveroligaš koji nije prihvaćao nikakve sugestije oko treninga prvih 6-7 sezona...
nije ni ovaj što ga prodaje puno bolji, al barem mu je trenirao 1 na 1 protekle 2 sezone, iako na krivim pozicijama...
Gašoviću treba hrpa treninga passinga na pleju, 1 na 1 za SF/PF i trening obje obrane...
kroz dvije-tri sezone, ako bi trening išao kako treba, mogao bi biti koristan za reprezentaciju...
sreća naša pa imamo nekoliko igrača sezonu dvije mladjih koji su tu negdje po TSPu ili bolji, sa boljim rasporedom skilova...
ja ne znam nikoga tko ima dovoljno love da ga uzme, i da ga može trenirat kako treba...
svi koji već treniraju za NT ili U21 imaju program treninga koji se ne poklapa s ovim...
zato ga nisam ni oglašavao na forumu, jer ne vidim svrhu ovakvih rasprava, a znam da nitko neće žrtvovat lovu i klub da bi možda napravio rotacijskog igrača za NT od njega...