BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 53 - When you play the game of thrones you win or you die!

Σεζόν 53 - When you play the game of thrones you win or you die!

Set priority
Show messages by
This Post:
22
308414.122 in reply to 308414.120
Date: 5/20/2021 12:48:26 PM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13571357
"Το πρωτάθλημα θα πάει στους μπλε"

Τη σεζόν 51 όντας στον τελικό της II.3 με τον Hanibal B.C. η σειρά είναι στο 1-1 και εκτός έδρας κάνει το απόλυτο τακτικό ματ. Τι θυμάται από τον τελικό και κυρίως από το τρίτο παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες (83-75).

O Hanibal ήταν Α1 τη σεζόν 49. Έπεσε διατηρώντας τον ίδιο κορμό (4 παίκτες επιπέδου Α1) και πόνταρε (πιστεύω) σε χρονιά ασανσέρ. Την σεζόν 50 τερμάτισε με το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας (αλλά με κοντό ρόστερ) και στους τελικούς ήταν άτυχος (είχε τραυματισμούς από τον 2ο γύρο των Play off) με αποτέλεσμα να ανέβει ο Volos Lions (από το πουθενά). Ήδη από τη σεζόν 50 παρακολουθούσα πολύ στενά την ομάδα του και ήξερα και τα σκιλς από κανά 2 παίκτες που είχε βγάλει για πώληση. Την σεζόν 51, έχασα το μεταξύ μας παιχνίδι (στην έδρα του στην κ.δ) οπότε χάθηκε κ η περίπτωση να τερματίσω εγώ με απόλυτο πλεονέκτημα. Είχα ήδη όμως πιστέψει ότι μπορώ να κάνω την ανατροπή κυρίως γιατί είχε πάλι τον ίδιο κορμό και κοντό ρόστερ και θα μπορούσε ένας τραυματισμός ή μία αποβολή να αλλάξει τις ισορροπίες.

Επίσης (αν θες το πιστεύεις) είχα καταλήξει αρκετές εβδομάδες πριν στο πλάνο που θα κατέβαινα (αν η σειρά πήγαινε σε 3 αγώνες) επιθετικά αλλά και επίσης ήξερα ότι θα κρατήσει το αγαπημένο του σύστημα (κίνηση) για το 3ο ματς. Στο σκάουτινγκ με βοήθησε και ο παιδικός μου φίλος και κουμπάρος (αυτός με έβαλε στο παιχνίδι 2 μέρες μετά από την δική του εγγραφή) BOMBAY MIXX (ίσως η πιο παλιά ενεργή ομάδα αυτή τη στιγμή στο ΒΒ στην Ελλάδα). Πράγματι στο 3ο ματς έδωσα 2πλη πρόβλεψη (δεν είχα αλλιώς ελπίδες καθώς υπήρχε διαφορά δυναμικότητας τουλάχιστον σε 3 θέσεις - βλ liontos) και παρόλο που μέχρι το τέλος της 3ης περιόδου είχε μικρό προβάδισμα, στην 4η περίοδο μπήκα πολύ δυναμικά, έσφιξε και άλλο η άμυνα και πανηγύρισα την νίκη και την πολυπόθητη άνοδο!!!

Την περσινή σεζόν στα πλέι άουτ αντιμετώπισε τους TheBuckets με μειονέκτημα έδρας. Θυμάμαι ότι ο αντίπαλος είχε την ατυχία να χάσει στο πρώτο παιχνίδι με τραυματισμό του έναν βασικό του guard. Ωστόσο, με τη σειρά στο 1-1 πάλι στο τρίτο παιχνίδι κάνει τακτικό ματ και κερδίζει την παραμονή. Μήπως τις σεζόν που απείχε προπονητικά έκανε σεμινάρια και πήρε ειδικό δίπλωμα για τους τρίτους αγώνες στην Postseason; :P

Καταρχήν όπως έγραψα και στον Τάκη (thebuckets) ήταν άτυχος γιατί έχασε τον καλύτερό του παίκτη (poudrier). Όπως παραδέχτηκε κ ο ίδιος σε pm (προς τιμήν του) ήμουν καλύτερος τακτικά. Πράγματι στο 3ο ματς ο Τάκης τρόμαξε από την απόδοσή μου στο 2ο ματς και πιστεύω ότι ήταν πεπεισμένος ότι θα πάω σε εξωτερικό σύστημα πάλι (γι' αυτό και έδωσε πρόβλεψη). Από την άλλη κάπου εγκλωβίστηκε και ο ίδιος από το γεγονός ότι τον έπιασα στο 1ο ματς και στις 2 προβλέψεις και θέλησε να ανακατέψει ελαφρώς την τράπουλα επιλέγοντας πάλι όμως γρήγορο σύστημα. Σε αυτές τις περιπτώσεις γενικά παίζει κ η τύχη μεγάλο ρόλο καθώς εκ του αποτελέσματος κάποιος μπορεί να φαίνεται μάγκας όταν ευστοχεί αλλά όταν πέφτει έξω στις προβλέψεις να φαίνεται άσχετος.

Τέλος, σε μία τόσο ανταγωνιστική Α1, πόσο μακριά είναι ένας τίτλος για τους Campo Stars τα επόμενα χρόνια, ενώ πόσο πιθανή θεωρεί μία φετινή έκπληξη με το να καταλήγει κάποιος τίτλος εκτός από τους πρώτους τρεις και των terastiousp;

Ειδικά φέτος ο κόκκινος όμιλος είναι κόλαση, μία νίκη σε φέρνει play off και μία ήττα play out. Με το παλιό ΑΦΜ 15+ σεζόν στην Α1 δεν κατάφερα να πάρω τίτλο. Για πρωτάθλημα είμαι απαισιόδοξος καθώς θα χρειαστεί πολύ χρόνος για να φτάσω σε επίπεδο legend ή terastious ή aeto, και η διεκδίκησή του προϋποθέτει εκτός από τη δική μου αγωνιστική άνοδο να αδιαφορήσουν κ οι ανταγωνιστές :P
Για φέτος (αν δεν γίνουν άλλες μεταγραφές) πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει έκπληξη, το πρωτάθλημα θα πάει στους μπλε και δίνω 60% στον Αετό και 40% στα Μετέωρα να το πάρουν.

Last edited by Aimar 21 at 5/20/2021 12:48:48 PM

This Post:
44
308414.123 in reply to 308414.122
Date: 5/20/2021 3:26:13 PM
A1
Overall Posts Rated:
13571357
Έχει αξία το 2,20 των terastiousp

Φτάσαμε και στους "8" του Κυπέλλου. Έξι ομάδες της Α1, μία της II και μία της III βρίσκονται στα προημιτελικά. Τα Μετεωρα B.C. είναι το μόνο φαβορί που αποκλείστηκε πρόωρα. Τέσσερις εκπρόσωποι των κόκκινων και δύο μπλε, ενώ υπάρχει κι ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό το οποίο δείχνει νικητή!

Οι mpekrides αγωνίζονται στην τρίτη κατηγορία. Βρίσκονται στα πλέι άουτ, αλλά με θετικό ρεκόρ και ελπίζουν σε πρόκριση καθώς αντιμετωπίζουν τη μοναδική ομάδα που δεν αγωνίζεται στην Α1, τους BOMBAY MIXX (τους οποίους κάπου θυμάμαι ότι πρέπει να τους έχω πετύχει πριν καμιά 30αριά σεζόν!). Οι τελευταίοι από την πλευρά τους παλεύουν για άνοδο και σαφώς έχουν τον πρώτο λόγο για τα ημιτελικά.

Supernova Elites και Campo Stars BC σ' ένα ζευγάρι που υπάρχει φαβορί, αλλά ο τελευταίος θα πουλήσει ακριβά το... τομάρι του. Νομίζω πάντως ότι εύκολα ή δύσκολα η ομάδα του Γαλαξίδη θα είναι στα ημιτελικά.

Ο αγώνας που ξεχωρίζει πάντως είναι αυτός ανάμεσα σε terastiousp και Aetos Anogeion B.C. Τις δύο τελευταίες σεζόν έχουν συναντηθεί και πάλι στα προημιτελικά με τον νικητή να κατακτάει το τρόπαιο. Τη σεζόν 50 κοντραρίστηκαν στα ημιτελικά. Ο νικητής χαμογέλασε και μετέπειτα στον τελικό. Ωστόσο, ίσως φέτος τα πράγματα να είναι διαφορετικά. Ο Ηλίας έχει πρώτο στόχο το Κύπελλο, ενώ ο Νίκος το πρωτάθλημα. Τα Μετέωρα του Βασίλη ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής οπότε ο μάνατζερ, karapatsakidis, έχει μπροστά του ένα γρίφο που δύσκολα θα λύσει.

Τελευταίο ζευγάρι αυτό μεταξύ OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND - Corfu Tigers. Η εμπειρία δείχνει Ολυμπιακό, ωστόσο ίσως είναι το πιο ισορροπημένο παιχνίδι από τα τέσσερα. Οι "τίγρεις" πάντως είναι σε δυσκολότερη θέση από τον αντίπαλό τους, καθότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 6η θέση και με μειονέκτημα έδρας ενόψει πλέι άουτ.

ΝΙΚΗΤΗΣ

terastiousp 2,20
Supernova Elites 2,80
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND 8,00
Corfu Tigers 8,50
Campo Stars BC 9,50
Aetos Anogeion B.C. 10,00
BOMBAY MIXX 200
mpekrides 1.000

This Post:
22
308414.125 in reply to 308414.124
Date: 5/26/2021 3:12:25 PM
A1
Overall Posts Rated:
13571357
"Δεν είναι εύκολο να προπονείς τρεις παίχτες
και να είσαι ανταγωνιστικός στην Α1"

Το Peristeri Thunder είναι μία ομάδα που ιδρύθηκε τη σεζόν 28. Την 41 ανέβηκε Α1, ενώ πέρυσι ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκε στην πρώτη τη τάξη κατηγορία και κατάφερε να παραμείνει. Φέτος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση καθώς θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα για να παραμείνει. Πάμε να δούμε τι έχει να μας πει ο Gastone (Στέφανος).

Αρχικά, το Gastone από τη γνωστή πάπια;

Το Gastone το πήρα επειδή Gastone λέγανε και τον Obradovic μια περίοδο.

Πάμε κατευθείαν στα... βαθιά. Πέντε αγωνιστικές μένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας και το Περιστέρι θα χρειαστεί να βρει τρεις νίκες παραπάνω από τους αντιπάλους του. Υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες για παραμονή ή τα πωλητήρια δείχνουν την αποδοχή του υποβιβασμού;

Τα πωλητήρια δείχνουν ξεκάθαρα την αποδοχή του υποβιβασμoύ. Δεν υπάρχουν ρεαλιστικές ελπίδες.

Ο τραυματισμός του Torreblanca στην αρχή της σεζόν έκανε το ξεκίνημα αρκετά δύσκολο. Νομίζω ότι κατά την διάρκεια έχασε για δύο βδομάδες και τον Fioriti. Η ατυχία χτύπησε την... πόρτα της ομάδας σου φέτος. Πιστεύεις ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά εάν δεν αντιμετώπιζες αυτές τις δυσκολίες;

Αντικειμενικά ο τραυματισμός του Torreblanca μου άλλαξε όλο το σχεδιασμό. Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν δυο προπονήσιμοι και άλλοι 5 καλοί παίχτες. Μετά τον τραυματισμό του Torreblanca βρήκα μια ιδιαίτερη περίπτωση ψηλού, τον Ρανέρα όπου η προπόνησή του ταίριαζε άριστα με τους άλλους δυο διότι δεν είναι ο κλασικός ψηλός αλλά ένας που μπορεί να γίνει τύπου Μπερζοβίτης (Άμυνες, πάσες, ριμπ και τάπες). Οπότε σκέφτηκα με τους περιμετρικούς κοντούς που προπονούσα έδενε γάντι ένας τέτοιος ψηλός.

Κακά τα ψέματα δεν είναι εύκολο να προπονείς 3 παίχτες κ να είσαι ανταγωνιστικός στην Α1. Δεν θεωρώ πάντως ότι πήγα άσχημα γιατί έφτασα στους 16 του κυπέλλου, έχασα 1-2 παιχνίδια που θα μπορούσα να είχα πάρει και ευνοήθηκαν ανταγωνιστές μου με βάση το πρόγραμμα που είχαν οι ''μεγάλοι'' στο κύπελλο.

Η ομάδα προχώρησε αρκετά στο Κύπελλο. Μήπως ήταν κάτι που στοίχισε; Καθότι φάνηκε ότι δεν μπορούσε να κρατήσει δύο καρπούζια κάτω από την ίδια... μασχάλη.

Δεν νομίζω ότι στοίχισε το κύπελλο. Απλά εκ των πραγμάτων είναι δύσκολο να σπάσεις έδρα οπότε το να θυσιάσεις ένα παιχνίδι σου έδινε την δυνατότητα του κυπέλλου αλλά και να στρώσεις τους χρόνους.

Ζώνη και Bort σημαίνουν αποβολή; Οι ήττες με Corfu Tigers και Tromokrates ήρθαν στις λεπτομέρειες. Εάν ο Αυστραλός δεν ήταν τόσο επιρρεπής στα φάουλ πιθανότατα θα ήσουν ακόμη μέσα στο παιχνίδι με καλύτερες πιθανότητες.

Η ζώνη επιλέχτηκε καθαρά λόγω προπόνησης ώστε να προστατευτούν οι κοντοί και να παίρνουν τα 48λεπτά γιατί σε μ2μ είναι λίγο επιρρεπής. Αν δεν ήταν αυτός ο λόγος δεν θα έπαιζα και 3-2 με τους τρομοκράτες σίγουρα.

Ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι σχετικά χαμηλός. Ποιο είναι το μέλλον του Περιστερίου; Οι φίλαθλοι θέλουν σε περίπτωση που δεν αποφευχθεί ο υποβιβασμός άμεση επάνοδο.

Ο στόχος θα παραμείνει η προπόνηση αλλά διεκδικώντας την άνοδο άμεσα. Σίγουρα θα μειωθεί το μπατζετ αναγκαστικά όπως και να έχει.

Μετά το παιχνίδι με τον... τρόμο, υπήρχε μερίδα οπαδών που φώναζε: "Όχι τον Τσιγκουνίδη. Όχι τον Τσιγκουνίδη. Εδώ είναι το σπίτι του. Εάν πέσουμε αυτός πρέπει να ηγηθεί." Ο παίκτης αναμένεται να αποχωρήσει ή μόνο σε περίπτωση που έρθει μία καλή προσφορά;

Ο Τσιγκουνίδης δεν φεύγει για κάτω από 2Μ. Δεν καίγομαι να τον πουλήσω. Αν έρθει μια τέτοια προσφορά έχει καλώς αλλιώς θα παραμείνει στην ομάδα.

Και μίας και αναφερθήκαμε στον Τσιγκουνίδη. Εάν παραμείνει, υπάρχει στόχος μελλοντικά να παίξει εθνική μαζί με τον Φιορίτη;

Δυστυχώς δεν νομίζω ότι έχουν ελπίδες για εθνική. Εχει ανέβει πάρα πολύ το επίπεδο των παιχτών που είναι στην εθνική παρόλα αυτά εγώ θα συνεχίσω να τους προπονώ για το καλό της ομάδας μου και ότι προκύψει.

This Post:
44
308414.126 in reply to 308414.125
Date: 5/26/2021 3:21:58 PM
A1
Overall Posts Rated:
13571357
"Ο Αετός με πλεονέκτημα δε το χάνει,
μεγάλες μάχες στα πλέι άουτ"

Όσον αφορά το φετινό πρωτάθλημα βλέπουμε να ξεχωρίζουν δύο ομάδες και σχεδόν όλες τις υπόλοιπες να έχουν ρεκόρ από 9-8 μέχρι 7-10. Ποιον βλέπει να παίρνει τον τίτλο και ποιον το κύπελλο;

Στο πρωτάθλημα αν κρατήσει το πλεονέκτημα έδρας ο Αετός δεν νομίζω ότι μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα. Τις πιο μεγάλες μάχες τις βλέπω στα πλέι άουτ. Κανείς δεν θα πρέπει να νιώθει άνετος ακόμα και να έχει το πλεονέκτημα έδρας.
Στο κύπελλο βλέπω έναν τελικό Νοβα-Τεράστιου. 50/50 αν είναι αυτό το ζευγάρι.

Καλό υπόλοιπο σεζόν από μένα κι εάν δεν τα καταφέρεις καλή επάνοδο.

Καλή συνέχεια και σε σένα. Έχεις τρομερούς παίχτες. Ειδικά οι κοντοί είναι φωτιά!! Με μερικές προθήκες μπορείς να κοιτάξεις ακόμα πιο ψηλά.

Υγ. Στη συνέχεια, εάν δεν πουληθούν, βγάλε πιο χαμηλά τους ψηλούς σου μήπως και διαλέξω κάποιον για να αντικαταστήσει τον Μπέκαερτ γιατί πολλά λάθη και φάουλ κάνει τελευταία :P

Κάνα κατοστάρικο να κατέβω. Έχει πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να τελειώσει η σεζόν οπότε δεν καίγομαι να τους ξεπουλήσω.

This Post:
11
308414.127 in reply to 308414.126
Date: 5/27/2021 7:10:43 PM
Aetos Anogeion B.C.
A1
Overall Posts Rated:
425425
Second Team:
Aetos Anogeion Int.
Τελικά ότι και να γίνει, όσο χαλαρά και αν κατεβαίνουμε, έναν τραυματισμό στο μεταξύ μας ματς τον έχουμε στο τσεπάκι ε.

Θα ήταν άδικο να ξανα-πέρναγα με τραυματισμό σου αν κατέβαινα, αλλά που να κατέβω με τον δικό σου να καραδοκεί μανιασμένα!

Και τώρα αν δεν γυρίσει μέχρι τη Πέμπτη ο Ura θα μιλάμε για... ποδοσφαιρικό 5 x 5 ?

Καλή επιτυχία και στους 2! Ας κερδίσει ο καλύτερος και μετά όλοι μαζί φανατικά Corfu Tigers, περίφανος εκπρόσωπος των μπλέ στο κύπελλο .

Υ.Γ: Φανταστείτε να πάνε Τεράστιος και Giorgio27 τελικό και να τερματίσουν 6οι. Φιναλίστ κυπέλλου να πέσει Β εθνική ή ακόμη χειρότερα ομάδα Β εθνικής να παίξει ΒΒΒ! Δείγμα του ανταγωνισμού στην Α1 φέτος που τονίζουμε όλοι από την αρχή της σεζόν.

Αποδόσεις Αιμαρ.

Last edited by karapatsakidis at 5/28/2021 3:44:49 AM

This Post:
11
308414.128 in reply to 308414.127
Date: 5/28/2021 5:38:47 AM
Corfu Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
8282
χαχαχα, αύριο θα αρχίσω να παίζω Λόττο.. πφφ όχι ότι θα είναι εύκολο αλλά ότι σας γλίτωσα δεν υπάρχει..
Ο ημιτελικός θα είναι τελικός.

This Post:
22
308414.129 in reply to 308414.128
Date: 5/28/2021 8:29:37 AM
A1
Overall Posts Rated:
13571357
Σοκ με Σκρέκη, αλλάζει δεδομένα και αποδόσεις!

Όπως ήταν λογικό ο Αετός προφύλαξε τους παίκτες του για το πρωτάθλημα, ωστόσο η νίκη του τεράστιου ήταν "πύρρειος" καθότι είδε τον Σκρέκη να τραυματίζεται για δύο εβδομάδες (τείνει να γίνει παράδοση πλέον στα μεταξύ τους). Ο Έλληνας σέντερ μπορεί να μη σκοράρει, αλλά είναι πολύ σημαντικός στο αμυντικό κομμάτι και σίγουρα ο Ηλίας πονοκεφαλιάζει και ίσως χτυπάει και το κεφάλι του στον... τοίχο.

Ο Kung Flu, μετά την πρόκριση με τον Κάμπο, έχει βάλει το ιατρικό τιμ πάνω από τον Ούρα για να προλάβει να παίξει στον ημιτελικό. Πλέον οι book είναι λογικό να προσφέρουν πρώτο φαβορί τον Supernova .

Στο άλλο ζευγάρι, ο BOMBAY MIXX με τους Corfu Tigers. Ο πρώτος είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της 2ης κατηγορίας. Ο 2ος προσπέρασε το εμπόδιο του LEGEND και είναι το μεγάλο φαβορί για να παίξει τον πρώτο τελικό κυπέλλου της ιστορίας του.

Υγ. Θα είχε πάντως ενδιαφέρον να προσπαθήσει να καλύψει το κενό του Σκρέκη με τον Γκαλ ο Ηλίας. Έτσι θα βρισκόταν αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα στην οποία και αγωνίστηκε για πέντε σεζόν.

ΝΙΚΗΤΗΣ

Supernova Elites 1,55
terastiousp 4,00
Corfu Tigers 4,50
BOMBAY MIXX 100

Last edited by Aimar 21 at 5/28/2021 8:29:47 AM

This Post:
33
308414.130 in reply to 308414.127
Date: 5/30/2021 8:22:15 AM
terastiousp
II.1
Overall Posts Rated:
32383238
Second Team:
White Walkers
Υπάρχει κατάρα στις μεταξύ μας αναμετρήσεις δεν εξηγείται αλλιώς. Θυμάμαι πάνω από 5 τραυματισμούς και ας ήταν μόνο για τον αγώνα.

Δεν ήταν στόχος η κατάκτηση του κυπέλλου φέτος αλλά έτσι όπως είχαν έρθει τα πράγματα είχε δημιουργηθεί μία ευκαιρία. Υπάρχουν όμως τα απρόοπτα με τους τραυματισμούς και έτσι η ομάδα θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τις ελάχιστες πιθανότητες που έχει πλέον.

Στο πρωτάθλημα μετά τα χθεσινά γεγονότα έχει γίνει ο κακός χαμός! Το μεταξύ σας παιχνίδι θα δώσει το πλεονέκτημα έδρας με τα Μετέωρα να το έχουν στην έδρα τους αλλά με πώληση και έναν σημαντικό τραυματισμό οριακό φαβορί δείχνεις εσύ για μένα.

This Post:
22
308414.131 in reply to 308414.130
Date: 6/1/2021 10:46:52 AM
A1
Overall Posts Rated:
13571357
"Aπορώ και ο ίδιος που η ομάδα μου βρίσκεται στην Α1
βάση του χρόνου που δίνω"

Μία ιστορική ομάδα είναι η CRETE η οποία ιδρύθηκε τη μακρινή 9η σεζόν. Στη σεζόν 23 έπαιξε για πρώτη φορά στην Α1, ενώ η σεζόν 33 είναι με διαφορά η καλύτερή της καθώς κατέκτησε το νταμπλ και έφτασε ως τα προημιτελικά στο BBB! Μετράει συνολικά δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα, ωστόσο μετά τη σεζόν 40 όπου και υποβιβάστηκε δεν έχει καταφέρει να φτάσει στα προηγούμενα στάνταρ. Πάμε να δούμε τι έχει να μας πει ο Μάνος για όλα αυτά.

Ξεκίνημα από τη σεζόν 33. Πως είναι να κατακτάς το νταμπλ απέναντι στον OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND, αλλά και να τίθεται αντιμέτωπος στο ΒΒΒ με θηρία όπως ο Młoty Stargard;

Καταρχήν χαράς στο κουράγιο σου που βρίσκεις χρόνο για όλο αυτό. Για αρχή θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την υπομονή σου με μένα και επίσης που μου θυμίζεις την πορεία μου εδώ που πραγματικά μέχρι και για τους τίτλους που έχω κατακτήσει είχα μια αμφιβολία...χαχα.

Στην πορεία σίγουρα ήρθα αντιμέτωπος με πολύ καλές ομάδες και έμπειρους μάνατζερ που μπορώ να πω ότι με δίδαξαν πολλά. Όσο ήμουν ενεργός αρκετά νομίζω ότι ήμουν ανταγωνιστικός και πέτυχα μεγάλες νίκες αλλά και φυσικά πικρές ήττες αφού είχα να κάνω με τους καλύτερους εντός και εκτός συνόρων.

Πριν πάμε στα τωρινά θα ήθελα να μας πεις ποιους θεωρείς τους πέντε καλύτερους μάνατζερ στο buzzer;

Νομίζω ότι μιλάνε από μόνοι τους οι τίτλοι. Μπορεί να χρειάζεται και τύχη για να κατακτήσεις ένα αλλά για να έχεις διάρκεια πρέπει να είσαι καλός και φυσικά να ασχολείσαι...

Θα έλεγα ότι κάτι έμαθα τελικά δίπλα σε μεγάλους μάνατζερ όπως ο Μαμου και ήμουν χαρούμενος και έβλεπα ότι το μέλλον ήταν εκείνα τα χρόνια ο Αλέξανδρος που πήρε την σκυτάλη μετά από μένα και το πήγε ακόμα πιο μακριά σαν πρώτος Έλληνας που πήρε το BB3... Είχαμε και εμείς μια πρωτιά έστω και μούφα σαν πρώτος Έλληνας που κατακτά πρωτάθλημα στην ουτοπία... χαχα... Ελπίζω και εύχομαι όπως ακολούθησαν τίτλοι εκεί από Έλληνες μάνατζερ να γίνει και στο BB3 εάν δεν έχει γίνει ήδη και δεν το έχω δει... χαχα... Χαίρομαι επίσης με την πορεία του συντοπίτη μου Αετού που δείχνει ικανός να κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια απέναντι βέβαια σε πολλοί καλούς μάνατζερς όπως είναι ο Τεράστιος - Σουπερνοβα - Μετεωρα και άλλοι που είναι ανταγωνιστικοί.

Επειδή μπορώ να μιλήσω πιο εύκολα για το παρελθόν δεν θα ήθελα να ξεχάσω άλλους μεγάλους μάνατζερ που αντιμετώπισα όπως ο Μάτσας που έγραψε την δική του ιστορία, ο Δον, φυσικά ο Θεός (ΙΣΙ), ο Σπαρτιάτης με την δική του κυριαρχία, ο κάμπο που χαίρομαι που από ότι είδα επανήλθε, ο Στέλιος που εκτός από καλός μάνατζερ δεν θα βρεις κάποιον να σου πει κακό λόγο για αυτόν και φυσικά πολλά παιδιά που μπορεί να μην πήραν τίτλους αλλά έβγαλαν τεράστιους παίκτες και ήταν εργάτες της Εθνικής που έστω και για λίγο είχα την τιμή να βρεθώ στο τιμόνι της μαζί με τον Μαμου που θεωρώ ότι μου μοίρασε τεράστιες γνώσεις και ας μην ήμασταν ποτέ κολλητοί και ξεκίνησε για πρώτη φορά ένα πιο οργανωμένο σχέδιο για την ομάδα βάση σκιλς με εμπνευστή αυτόν και συμμετοχή θα έλεγα δική μου. Τώρα εάν έχω ξεχάσει ή δεν έχω αναφερθεί για κάποιους του τότε και του τώρα να ζητήσω συγνώμη αλλά χωρίς πλάκα ούτε για τους δικούς μου τίτλους δεν ήμουν 100% σίγουρος και ας μην ήταν και πολλοί...χαχα

Για περίπου μία δεκαετία η CRETE πρωταγωνιστούσε στην Α1. Την τελευταία πενταετία ωστόσο κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ενασχόληση με το buzzer δεν είναι ποια η ίδια;

Σχετικά με την πορεία μου και ότι τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στο επίπεδο μου απορώ και ο ίδιος που η ομάδα μου βρίσκεται στην Α1 βάση του χρόνου που δίνω...χαχα.

This Post:
33
308414.132 in reply to 308414.130
Date: 6/1/2021 10:53:01 AM
A1
Overall Posts Rated:
13571357
"Όσο το παιχνίδι είναι τόσο αργό θα βαδίζει στην απαξίωση"

Την περσινή σεζόν οι ομάδες μας έδωσαν μεγάλη μάχη για να επιστρέψουν στην Α1. Το πρώτο παιχνίδι ήταν συναρπαστικό μ' ένα χιτσκοκικό γκρανκινιολικό φινάλε. Τελικά τα κατάφεραν και οι δύο με την CRETE να παίρνει το εισιτήριο μέσω του καλύτερου ρεκόρ. Πως είδε τη σειρά;

Όσο αφορά τους δικούς μας τελικούς πως θα ήθελες να τους σχολιάσω? Κέρδισε απλά η καλύτερη ομάδα και ο πιο προετοιμασμένος μάνατζερ και λέγοντας απλά και λαϊκά απλά μου πήρες τα σωβρακα....χαχα...

Φέτος βρίσκεται στα πλέι άουτ. Υπάρχει αισιοδοξία όσον αφορά την παραμονή;

Για φέτος πιστεύω ότι θα βρίσκομαι στα πλέι άουτ και λογικά στην 2η κατηγορία ξανά. Ίσως έχασα μεγάλη ευκαιρία φέτος να την βγάλω στην ζούλα και να μείνω και χωρίς πλέι άουτ αλλά στην κρισιμότερη φάση ήμουν πάλι απών και έκανα δύο εντός έδρας ήττες που θα μπορούσαν να μου δώσουν μεγάλη ώθηση...

Δεν είναι λίγοι οι φίλαθλοι της Κρήτης που θέλουν να δουν την ομάδα να διεκδικεί πάλι τίτλους και να πρωταγωνιστεί στην Α1, κάτι που για την ώρα δε διαφαίνεται. Υπάρχει περίπτωση με τον manu στον πάγκο να δούμε κάτι τέτοιο ή θα πρέπει να αρκεστούν με το ότι η ομάδα δεν έχει πάρει την κάτω βόλτα και να αγωνίζεται σε χαμηλότερες κατηγορίες;

Όσον αφορά το μέλλον της ομάδας δεν βλέπω να αλλάζει κάτι... Συνολικά από δύο λεπτά για στήσιμο της ομάδας και συνολικά το πολύ 10 λεπτά την εβδομάδα και καμιά φορά ούτε αυτά αφού έκαψα πάλι φέτος τους παίκτες...χαχα... Απλά λυπάμαι να το διαγράψω...

Όσο το παιχνίδι είναι τόσο αργό αφού ομάδες φτιάχνεις με χρήματα που πολύ δύσκολα μπορείς να μαζέψεις και όλοι λίγο πολύ πλέον έχουν την τεχνογνωσία να βρουν καλούς παίκτες, εάν δεν κάνουν κάτι σε αυτό θα βαδίζει στην απαξίωση χρόνο με τον χρόνο και απλός θα ξεπετάγονται ομάδες που θα έχουν κυριαρχία για 4-5 σαιζόν και πάει κλαίγοντας που λένε.... Παλιότερα με την ίδια αργή οικονομική τακτική κάναμε κάποια τρικ και το τρέχαμε λίγο πιο γρήγορα το πράγμα αλλά το έκοψαν και αυτό.... 1-2 τανκαρισματα ας πούμε και κάτι μπορούσες να κάνεις... Εγώ πιο πολύ δούλευα στις αγοραπωλησίες.... Κοιτούσα την αγορά αγόραζα φτηνά πουλούσα ακριβά μέχρι που βγάλανε οι φωστήρες το μειωμένο ποσοστό εάν πωλούσες στα καπάκια και χάθηκε το εμπόριο..

Υγ. Απορώ με μένα που βρήκα χρόνο και προπαντός όρεξη να γράψω όλα αυτά αλλά έπρεπε να σεβαστώ τον κόπο και την δίψα σου για το παιχνίδι και φυσικά γιατί το έχω αγαπήσει πολύ αυτό και τους μάνατζερ του. Σου εύχομαι να κάνεις και εσύ κάποια στιγμή το μπαμ σου και να μαζέψεις τίτλους αφού και ασχολείσαι και φαίνεται ότι το αγαπάς.. Καλή συνέχεια.

Advertisement