dalej masz te za ciasne galoty na sobie?;P
dalej masz te za ciasne galoty na sobie?;PHatchet to taki mały fetyszysta :P więc pewnie lata w nich cały czas :D
dalej masz te za ciasne galoty na sobie?;PHatchet to taki mały fetyszysta więc pewnie lata w nich cały czasProsze nie mierzyć mnie swoją miarą ;p
dalej masz te za ciasne galoty na sobie?;PHatchet to taki mały fetyszysta więc pewnie lata w nich cały czas
dalej masz te za ciasne galoty na sobie?;PHatchet to taki mały fetyszysta :P więc pewnie lata w nich cały czas :DProsze nie mierzyć mnie swoją miarą ;pjak dla mnie możesz być duży:P
dalej masz te za ciasne galoty na sobie?;PHatchet to taki mały fetyszysta :P więc pewnie lata w nich cały czas :DProsze nie mierzyć mnie swoją miarą ;p
dalej masz te za ciasne galoty na sobie?;PHatchet to taki mały fetyszysta :P więc pewnie lata w nich cały czas :DProsze nie mierzyć mnie swoją miarą ;pjak dla mnie możesz być duży:Pdowcipnisie :D
dalej masz te za ciasne galoty na sobie?;PHatchet to taki mały fetyszysta :P więc pewnie lata w nich cały czas :DProsze nie mierzyć mnie swoją miarą ;pjak dla mnie możesz być duży:Pdowcipnisie :DW rzeczy samej :D