היה ולא היה.
זו העונה עם הכי הרבה בעיות בסגל מאז שהוקמה הנבחרת.
אני מדבר על החוסר שקט השבוע שהפך להיות קבוע.
כמעט בכל שבוע יש שחקן כזה או אחר שהמאמן דופק אותו מבחינת דקות וכושר משחק.
.
מאז ומתמיד היה בכל נבחרת ובכל שבוע שחקנים כאלו. זה פשוט לא נכון.יותר מזה - היו נבחרת שהתמודדו עם פציעות שהורסות עונה  שלמה לכוכב שבנבחרת הזו לא היו והיו נבחרות שהשחקנים שהקבוצות שלהן הפכו לרובוט עשו את זה דווקא בסוף העונה בשלבים מכריעים ולא בהתחלה. אם כבר זו העונה עם הכי הרבה תלונות על הסגל מאז שהוקמה הנבחרת.
כל הקרדיט מגיע על הישגים יפים העונה, אבל התלונות האלו לא מוצדקות ב-כ-ל-ל- הנבחרת הזו היא אחת המוכשרות ביותר שהיו לנו אי פעם עם גבוהים מעולים וגארדים משובחים ולמעשה כמו שאמר כבר ארבל כמעט בכל משחק ובכל שלב כשהסתכלת עלינו לעומת היריבה ראית שאנחנו פייבוריטים בכל עמדה ומכל בחינה(בדרך כלל גם כולל כושר המשחק המושמץ שלא בצדק)
דוגמא לתלונות מיותרות:
 אפילו אני  שסיפקתי לך את הפוינט גארד הכי טוב באליפות ככל הנראה , שהוא עובדתית השחקן ששיחק הכי הרבה דקות העונה בנבחרת,פתח בכל המשחקים למעט אחד (שאפילו בו עלה מהספסל) עם הגנה ברמה הגבוהה ביותר בגיל הזה שמסר אסיסטים וחטף יותר מכל אחד בנבחרת והיה הספק נקודות לאורך העונה הראשון או השני , אפילו אחרי כל זה העזת לבוא בטענות אליי על הכושר ועוד בפורומים- כמה שחקנים סוגרים עונה שלמה עם שני שבועות על כושר 7 גבוה ובכל השאר בכושר 8-9 ? אני גם יענה על זה למי שלא יודע - היה רק אחד כזה בכל הנבחרת.
תנסו לחשוב כולכם כמה שחקנים יש לכם בקבוצה ששמרו על כושר שהוא טוב יותר מזה העונה?
מה פתאום אתה מתלונן על הכושר לפני שהוא מתעדכן - מעדכן את כל הקהילה על שחקנים שמשחקים בליגה בישראל כמה דקות הוא שיחק באותו שבוע?!
האם אני צריך לדפוק לך חשבון בשבוע שאני משחק בגביע מול קבוצת ליגת העל ונאלץ לאמן את כל הקבוצה כושר משחק? או שאולי לענות לך בפורום מה אני מאמן?  כמובן שכשציינתי כדי לרמוז לך שתחכה לראות מה הכושר..אמרת לי כאן ש"מאמן ברמתך צריך לדעת" ודיברת המון שטויות - הסיבה היחידה שלא עניתי לך אז היא כי זה לא עניינו של אף אחד מה אני עושה בתוך הקבוצה שלי.
כמובן שיומיים אח"כ לא התנצלת כשאלול היה בכושר טוב וגם פתחת איתו בחמישיה..
זה לא סיפור מהעונה - גם בעונה שעברה עוד לפני שהתחילה העונה כבר התלוננת על הכושר של עוז צור שהיה ה-כוכב שלנו.. כמובן שבסוף הוא היה בכושר הכי גבוה בנבחרת לאורך העונה..
רק לסכם - אני חושב שלפחות התוצאות מצביעות על זה שבסה"כ עשית עבודה טובה העונה - אבל תפסיק להתבכיין על הסגל ועל הכושר- הסגל מצוין(בתחילת העונה כשבאמת היו שבועיים עם כושר נמוך היחידים העונה אמרת אתה והסקאוטים בעצמכם שלדעתכם זה הסגל הכי טוב שהיה לנו) ,ובכל השלבים החשובים של העונה הוא גם היה בכושר מצוין. ובכל משחק כמעט היינו פייבוריטים . אפילו מול ארה"ב ביום שני הקרוב אנחנו מגיעים פייבוריטים - יש לנו גארדים בעשר רמות יותר טובים משלהם-אין אפילו טעם בהשוואה וגבוהים יותר טובים- הגבוהים שלהם חזקים ומרשימים יותר בתכונות בולטות אבל מ-א-ו-ד חלשים בתכונות משניות - שחקנים בסגנון הדור הקודם של שחקנים. עדיין הם מסוכנים מבפנים אבל עם התאמה טקטית נכונה אפשר לחגוג על החסרונות הבולטים שלהם במשניות
אני לא אומר שהם פראיירים כי אין בשלב הזה נבחרות חלשות אבל יש להם סגל פחות טוב ומאוד חד מימדי. חוץ מזה איך כל הזמן השחקן שלא בכושר פתאום הופך ל"שחקן הכי חשוב שלנו" קצת לא ברור..
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...