Pokračování, překročil jsme maximální délku příspěvku :-)
21) Ne, že má význam, bez efektivního používání dohod je prakticky nemožné pomýšlet na ty nejvyšší mety na úrovni NT.
22) O počet nejde, ideál by bylo co nejvíce, ale hlavní je spolehlivost. Raději budu mít 1-2 pomocníky, na které budu vědět, že je spoleh, než abych měl 10 pomocníků, u kterých nebudu mít jistotu, že udělají to, na čem se dohodneme.
23) Spolehlivému skautovi klidně svěří jakoukoli podpůrnou činnost, kterou lze dělat bez možností, které má jen trenér. Tzn. komunikace s majiteli hráčů, analýza soupeře, hlídání botování týmů a nalezení hráčů na záchranu, sledování trhu a upozorňování komunitu na to, že nějaký česká hráč s NT ambicemi je na trhu.
24) Ano. Je to hypotetická otázka nebo oficiální nabídka?
25) Jelikož zatím je to pro mne trochu nečitelný manažer, tak by nejprve, pokud by projevil zájem, mohl dostat nějaké menší úkoly a pokud by se osvědčil, mohl by postupně dostávat zodpovědnější úkoly. Pokud bych nebyl s prací spokojen, museli bychom spolupráci ukončit.
26) Naopak jsem byl takto přiveden sám. Následně sem přivedl jen velmi málo lidí, nemám v okolí moc kamarádů (kromě těch, co dotáhli mne), které by tento typ her bavil, ale když už, tak ani nevydrželi.
27) 1, ale zase si myslím, že z pozice NT trenéra (nebo spíše v pozice skauta, který si s manažerem píše o jeho hráči) jsme pomohl do hry vtáhnout nejednoho člověka, který by se třeba jinak do hry takto nedostal
28) Nijak pravidelně. Ale občas mě někteří zahraniční manažeři osloví sami nebo se někým potkám na zápasovém chatu. Ale snažím se nechat nahlídnout pod pokličku jen v omezené míře, které neohrožuje cíle českého NT. Českým manažerům při podobných dotaz nechávám nahlédnout pod pokličku prkaticky neomezeně.
29) Viz. předchozí otázka
30) Samozřejmě se mi spousta věcí nelíbí. Jednak to dávám najevo v diskuzích na globální foru, když jde třeba o komentáře k zavedeným novinkám. Taky jsem dával nejeden návrh na Suggestion foru. Nicméně v poslední době jsem toto omezil, protože mi to nezbývá čas a navíc hra se nachází ve stavu, že nějaké velké změny a úpravy nelze v dohledné době očekávat.