Konačno neko normalan ! Svaka ti dala... Riječ licemjer nam dolazi iz grčkog i ima više značenja.Osoba koja se pretvara da ima vrline, moralna ili religijska vjerovanja, principe, itd., koje zapravo ne posjeduje, pogotovo osoba čija se djela razlikuju od izrečenih stavova.Dakle Ray nisi kompetentan da uopće govoriš na ovu temu. Posveti se treningu jer si u tome dobar a ovdje na ovu temu nemaš pravo glasa. Zašto ja ili svrake u svojim transferima nemamo Arsenal, rudar,celje, krajišnika,poreč,stromorske,dugave,malinske i slične pizdarije?? Umijesto da braniš dugave i slične sebi pametnije ti je da šutiš.Na ostale klubove se isto odnosi ali su oni pametni pa se bar ne miješaju.....
Ja sam gore pisao za anabolica da je normalan(njemu je upućen post) a ja sam totalno nebitan u cijeloj priči.
Pomutio ti se razum pa spominješ nekakvog lescaretta šta nema veze s vezom.
Zašto si branio marijoha cijelo vrijeme a znao si da je prevarant?
Zaključak je onaj da kao šta ne možeš alkiću reć da je alkić,narkomanu da je narkoman...tako ni ti ne možeš prihvatit činjenice i još nas radiš budalama sudjelujući u raspravama na ovu temu. Zato mani se ove teme i ne sramoti se.
pa kadi sam ja to dosa,lijep primjer cinite nama novim umjesto da pisete kako da igramo mi novi i da nas savjetujetevi tu samo vrijedate jedni druge,stvarno mi je za ca sam i poceo igrati ovu igrua vidim da i samo pisete o ljudima kojih vise ni nema tu,stvarno ste vrli napadati nekoga ki ni tu,ki vam nemore odgovorititoliko o moralnosti vas nekih koji se tucete u prsa moralnapo meni ste gori od njih ,jer takvo licemjerje se rijetko vida......
ca pa ti je to????????objasni je to dobro ili lose????da znan?????