Je formálna rovnosť šancí, takže ak niekto má náskok, tak je to pre jeho šikovnosť a nie preto, že má zazobaných rodičov Pravdou je, že 20M som nikdy nemal, ale keď som postúpil do 1. ligy, tak som mal 15M, no napriek tomu som platy držal na cca 450T a dalo sa s tým hrať, aby som sa udržal. Ak mám byť úprimný, tak celkom nerozumiem, prečo si kúpil Gurtovoya za 2,8M a potom ho predávaš za 2,69M. Alebo na čo ti je dôchodca Kurán a zopár lacných lúzrov na striedačke?
Ja som ťa nechcel uraziť, alebo niečo podobné, ani na teba útočiť. Len som poukázal na to, prečo máš taký náskok nad inými. Je totiž rozdiel mať 15 sezón plus mínus nula na účte a je rozdiel byť pár sezón dole a tankovať (sysliť). Na základe toho potom si človek za povedzme 6-8M môže dovoliť kúpiť hráčov s nízkym platom, ktorí sú špecificky vytrénovaní a teda sa sú lepší ako iní, ktorí majú vyšší plat aj keď stoja menej.. Keďže tento spôsob hry sa nepáčil ani tvorcom hry zaviedli niektoré opatrenia, aby sa ešte neprehlbovali rozdiely. Poznám to, aké je to byť prvý a nemať súpera, tiež ma to moc nebavilo, ale je tu B3, kde sa dá porovnávať s inými na svete a kde máš súperov a tam sa môžeš vyblázniť, ale to už je na tebe, do toho ma nič.
A čo sa týka mojich nákupov, bohužial som na službke prišiel o SF - Gajarského (inak by som ho kúpil späť), aby som mohol pre NT zachrániť Dubu a na výsledkoch to bolo cítiť, preto som angažoval starca Kurána. Po kúpe Dubu mám pretlak na obvode, zbytočne je tam drahý Gurtovoy, preto som sa ho zbavoval. Ako som už písal, keďže som zachránil DUBU, moja stratégia nákupov predošlých sa rozsypala. Jednoducho som NT kouč a NT má prednosť pred výsledkami tímu aj keď za to platím v lige..
To boli moje vyčerpávajúce odpovede, nech sa nám všetkým darí.
1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching