BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254065.123 in reply to 254065.121
Date: 2/20/2014 6:29:01 PM
Overall Posts Rated:
2222
Nem értek veled egyet.

Abban végképp, hogy egy laza-normál-hoz képest a normál-mots kedvezőbb eredményt szült volna.

This Post:
11
254065.124 in reply to 254065.121
Date: 2/20/2014 7:33:52 PM
Overall Posts Rated:
310310
Nem fogom huszadszor leírni ugyanazt. Amíg nem fogod fel, hogy hogy a normál-mots semmiképp nem előnyösebb a laza-normálhoz képest, amíg nem vagy képes megérteni, hogy a 3-2vel sem garantált a győzelem és amíg nem érted, hogy továbbjutó helyről nem opció az extrém taktika (és a továbbjutás veszélyeztetése), plusz a ts-vesztés, addig nincs értelme bármit újra és újra elmondani neked, mert a játék legalapvetőbb tételeit sem érted.

Mikhail bejegyzését be is linkeltem, be is másoltam, sőt még ki is emeltem direkt a te kedvedért. Ha te abban a három mondatban (plusz a kiemelésben) nem találod azt a részt, hogy jó a laza, akkor komoly szövegértési gondjaid lehetnek. Olvasd el nyugodtan még párszor, ha kell szóról-szóra és meg fogod találni az általad hiányolt részt. Amúgy az általad idézett részben meg én nem látok olyan részt, hogy normál kellett volna...
Abban egyébként igazad van, hogy az a meccs nem lett volna laza-laza semmiképp. Ha nem jön az ajánlata, lehetett volna normál-normál. Csakhogy megjött, innentől három variácó volt: laza-normál, normál-mots, vagy mots-mots. Ebből a legjobbat hozta ki Domi.

A görög átvert minket? Tényleg? Milyen fasza, karakán kapitány volt, ugye? Mintha úgy emlékeznék, akkor nem tapsikoltál örömödben, sőt telesírtad az összes lehetséges fórumot. Pont azt csinálta, mint most a francia, aki annyira szimpatikus neked. Mondjuk az is érdekes, hogy akkor praktikus volt a laza a ts növelés miatt, most persze ez Domi legnagyobb bűne. Na látod, ezért nem lehet veled értelmesen beszélgetni, percenként változtatod a véleményed, mást mondasz akkor, amikor Domit ostorozod és mást akkor a saját bizonyítványodat magyarázod. A spanyol meccsnél nem a mots volt a hiba. Ott miért nem zónáztál? Vagy ha akkor az emberfogás volt a jó, akkor most miért nem jó? Jut eszembe, nem pont te voltál pár hete, aki valamelyik BB-re hivatkozva írta, hogy csak és kizárólag az 1-1 elleni a jó védekezés? Ráadásul pont valami válogatott meccs kapcsán (grúz talán?). A portugál meg lemotsolt? Hát te miért nem motsoltál? Vagy miért nem zónáztál? Csupa olyan dolgot kérsz számon Domin, amiket te is elkövettél, ráadásul többször, mint ő. A vereséget pedig meg lehet magyarázni. Te is épp ezt csinálod. Csak az a különbség, hogy Domi legalább előnyt kovácsolt belőle, te meg még azt sem, meg is látszik a végső eredményen.

A szerbek meg persze, hogy motsoltak. Csakhogy nem azért, amiért te állítottad. Te ugyanis azt mondtad, hogy az első helyre hajtottak, pedig a kiesés elkerülése miatt volt muszáj motsolniuk. Erre kértem választ, hogy honnan vetted, hogy a szerbek az első helyre mentek. Vagy ha nem tudod biztosra, akkor miért állítottad? Butaság volt, vagy hazugság? Ne azt magyarázgasd, hogy a szerb miért motsdolt, azt magyarázd meg, hogy te milyen alapon használtál már megint érvként egy teljesen fals állítást.

Ja hogy te a három vereségbe beleszámolod a tavalyelőtti szezont is? Na akkor számoljunk. Domi mérlege kapitányként a tétmeccseken 22-5, ez 81,5%-os győzelmi mutató. A te mérleged 19-6, ami 76%. Egyéb kérdés az eredményességről?

A hallgatás beleegyezés! Többség hallgat (vagy 350-400 fő) velem ért egyet, ha nem értenének egyet, akkor idecsődült volna már vagy 300 fő.

Na ez már tényleg nevetséges. Mutasd már meg, hol tüntetett 350-400 fő Domi ellen. Sehol? Hja, hallgatás, beleegyezés, tehát ők Domival értenek egyet, különben már idecsődültek volna ugyebár. Komolyan már tiszta vicc, amit csinálsz. Csak poénból, indulj már el légyszi a következő választáson. Attól nem kell félned úgysem, hogy megválasztanak. Kíváncsi vagyok, hol lesz az a 350-400 fő, aki veled ért egyet.

Mindig ugyanazt fogod hallani tőlem ugyanis.

Csak ma délutánról be tudnám bizonyítani, hogy ez nem így van, legalább két témában álláspontot változtattál azóta. Nem volt egyébként meglepetés, mert régen is ezt csináltad.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.125 in reply to 254065.121
Date: 2/20/2014 7:44:51 PM
Overall Posts Rated:
6262
Ki mondta, h ez a legerősebb keret?

bocsi srácok, nem akarok beleszólni ebbe a beszélgetésbe, meg türelmem se lenne végigolvasni, de meg akadt a szemem a "ki mondta" részen, és eszembe jutott a Trollfoci által talált egyik videó youtuberól, zseniális :DD

http://www.youtube.com/watch?v=2OHUBZM-ZX8

This Post:
33
254065.126 in reply to 254065.102
Date: 2/20/2014 11:31:15 PM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Írták, hogy vmi "baj lehet velem", nos a vér nem válik vízzé. A szüleim főnökök voltak, én is főnök vagyok. Azt tanultam, hogy akkor is igazam van, ha nincs igazam.

Egyszer kifejtettem neked PM-ben, hogy szerintem szociopata vagy, már látom honnan ered... Ez alapján te vagy a Laissez-faire nevelés tökéletes negatív példája.
El kéne fogadnotok.

Nem, nem kéne.
A kollégáim, barátaim képesek rá. Akkor ti miért nem?

Az ápolóknak ez benne van a munkaköri leírásában, de mi sajnos (vagy nem sajnos) e körön kívülről érkeztünk.
Ugyanilyen vagyok mindenhol: arrogáns, erőszakos és sikeres. Pont a "remek" tulajdonságoknak köszönhetően, ami titeket irritál.

Öööö... Az arrogánst és erőszakost aláírom. Kész vagyok tőled. Jó, hogy lett ez a topik, örülök neki.

From: Chosen

This Post:
00
254065.127 in reply to 254065.122
Date: 2/20/2014 11:34:22 PM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Ha Gilán múlik sosem lesz vége, nyugodtan hagyd ki ezt a topikot, itt úgysem történik semmi érdekes.

This Post:
00
254065.128 in reply to 254065.121
Date: 2/21/2014 1:10:44 AM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs

A hallgatás beleegyezés! Többség hallgat (vagy 350-400 fő)

És mi van akkor ha azért hallgatnak, mert nem veled, hanem mindenki mással értenek egyet?
A hallgatás beleegyezés elv akkor is ugyanúgy érvényesül

From: Mikhail
This Post:
11
254065.129 in reply to 254065.127
Date: 2/21/2014 1:34:45 AM
Overall Posts Rated:
188188
Ez rosszabb ami itt folyik mint amit az Oviban a gyerekek tudnak művelni.

This Post:
11
254065.130 in reply to 254065.112
Date: 2/21/2014 1:46:14 AM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
Ezt írtad:

"A szüleim főnökök voltak, én is főnök vagyok. Azt tanultam, hogy akkor is igazam van, ha nincs igazam. El kéne fogadnotok. A kollégáim, barátaim képesek rá. Akkor ti miért nem?
Ugyanilyen vagyok mindenhol: arrogáns, erőszakos és sikeres. Pont a "remek" tulajdonságoknak köszönhetően, ami titeket irritál."

Mire én ezt:

Én is főnök vagyok,de pont nem ilyen. Akkor valamit rosszul csinálok?

Mire Te ezt:

"Nyuszi" vagy, engedékeny és sikertelen vagy? Már bocs, de ezek nem tökéletes vezetői tulajdonságok. Ld az "igazit", amit írtam.

Foglaljuk össze:

1. Számodra az, aki nem arrogáns és erőszakos, csak nyuszi lehet – együttműködő és határozott nem. Értem.
2. Aki nem hirdeti magáról fennhangon, hogy sikeres, az számodra csak sikertelen lehet, realista vagy szerény nem. Értem.
3. Ebből következően: számodra, ami nem fehér, az fekete; nem lehet piros, kék, zöld és egyéb színű. Értem.
4. Ebből következően, számodra ami nem magas az csak alacsony lehet; széles, keskeny vagy mély nem. Értem.
5. Az egész világ köteles ezt elfogadni, mert ez a Te világod. Értem

Összegezve tehát:

Te egy fekete-fehér, egydimenziós, agresszív világban élsz, amelyet megpróbálsz mindenki mással is elfogadtatni. Aki ezt nem fogadja el, az deviáns.

Ez azért sok mindent megmagyaráz az itteni megnyilvánulásaidról. Kérlek, egy dolgot soha ne feledj: itt nem Te ítélsz - itt Téged ítélnek meg!

This Post:
11
254065.131 in reply to 254065.130
Date: 2/21/2014 3:44:12 AM
Overall Posts Rated:
4141
Gila, azt ugye remélem tudod, hogy a fórumlátogatók 80%-a azért nem írja le a véleményét, mert ők is tudják, hogy velük szemben is lenne olyan "magasröptű" gondolatod, ami sértené (köztük én is) ezért inkább nem is olvassa végig az agymenéseid? Kicsit furcsállom, hogy amíg te el vagy tiltva a közösségi élettől itt, addig mindenki nyugodt és a közösség is egy irányba húz... Habár ha a másik oldalát nézzük, akkor te közösség kovácsoló is vagy, mert mindenki azzal ért itt egyet amivel te nem (a te meglátásod szerint). Szóval, hogy összegezzem a mondataim!! HAJRÁ!! TOVÁBBI SOK SIKERT!!

This Post:
11
254065.132 in reply to 254065.109
Date: 2/21/2014 3:56:51 AM
Overall Posts Rated:
411411
Én is főnök vagyok. És ha így beszélnék viselkednék a dolgozóimmal, kivernék a fogamat és elmennének dolgozni máshova. Ilyen stílust nem tudom hol engedhet meg magának bárki a mai modern világba. Pont azért viselkedek normálisabban a munkahelyen, mert én vagyok a főnök, és több eszemnek kell lennem ilyen téren, mint az átlagos dolgozónak. Az arrogáns nagyképű buta viselkedés nem engedhető meg sehol sem vezető beosztásba. Te is csak azért tudsz így viselkedni az életbe, mert még senki nem vert igazán szájba (gondolom). Majd amikor valaki ezt a stílust és viselkedést nem tolerálja tovább, akkor a törött kezeddel fogod törölgetni a vérző orrodat, és átértékeled a csodálatos frázisaidat!

Azt tanultam, hogy akkor is igazam van, ha nincs igazam.

Gratulálok. Na ezért mondja az átlag ember, hogy diplomával észt nem osztanak.

Ugyanilyen vagyok mindenhol: arrogáns, erőszakos és sikeres.

Ha az életben is olyan sikeres vagy, mint itt a klubcsapatoddal, akkor nem lennék a helyedben. Az első két tulajdonság meg sok minden, csak nem pozitív erény!

From: JoeBlack

This Post:
00
254065.133 in reply to 254065.126
Date: 2/21/2014 4:17:55 AM
Overall Posts Rated:
411411
Köszönöm mester. Ez sírva röhögős volt!

Advertisement