Jah, klubnál tudsz igazolni. De ha sehol nem építenek csapatot a legjobb dobjon taktikákra, akkor honnan veszel hozzá játékost? Ki fogja kiedzeni?
Köszönöm, hogy lehet véleményem. Nem kötök beléd, csak a nyilvánvaló hülyeségekre hívom fel a figyelmet. Felőlem a kinti fórumon, vagy emailben, pm-ben azt írsz, amit akarsz. Ide viszont betévedhet olyan friss menedzser, aki még nem ismer téged, nem látta az elmúlt szezonokban végrehajtott agymenésed. Na ő lehetőleg ne tőled jusson információhoz, ezért is mondom el én a másik oldalát.
Amúgy sem pont neked kéne számonkérni a kötekedést, abban te vagy a nagymester.
Jól mondod (félig). A régi taktikák közismertek. Ez meg nem. Épp ezért nem mondhatod, hogy használhatatlan, vagy nem ütős. Max annyit mondhatnál rá (már persze ha szeretnél fair lenni), hogy neked nincs benne tapasztalatod és kevesen használják. De pont azért, mert kevesen használják, nem is ismerik nagyon az előnyeit/hátrányait.
Értem én, hogy te négy taktikára esküszöl, csak megint az van, hogy egy olyan kijelentéssel bizonygatod a vélt igazadat (melyik válogatott/B3 csapat nyert valamit legjobb dobjon taktikával), ami pontosan ráillik három taktikára az általad használhatónak ítélt négyből. Ha ez a fő érved, akkor mondd azt, hogy egy taktika használható, de ne érvelj olyan dologgal, ami a saját állításodnak ellentmond.
Jah, meg Bugattit, Koenigsegget sem használnak F1 mezőnyben. Attól még nem jelentheted ki, hogy azok szar/lassú kocsik.
Don't feed the troll