Mi je pa smešno, kako govoriš o neki mreži...lej, jaz sem samo včeraj poslal več kot 50 BB mailov U21 potencialom. V svoji BB karieri sem jih preko 1000. Jaz NE IZBIRAM mreže. Lahko se skregava na smrt na forumu, pa ti bom naslednji dan še vedno poslal trening plan, če ga rabiš. Ti pa izljučuješ in si hočeš delati neke svoje mreže...bravo! Tudi jaz te lahko primerjam z enim politikom, in to je Janša (si opazil, kako jaz dejansko konkretiziram svoje primerjave?), ki se dela žrtev in ki ves čas deli narod
Glej zakaj Janša deli narod. Odkar smo se osamosvojili so delitve čedalje močnejše.
Primer ljudje ,ki jih je dal Milan Kučan v ispitno protikorupcijsko komisijo so samo en mesec za tem ,ko je njihov šef Milan v javnosti napadel Janšo sprožili postopek proti Janši afera patrija. Istočasno so v vladi Dr Janeza Drnovška prodali Iskro in 500 000 slovencev je zaradi ZLDS ter LDS sa ,ki se jim ni splačalo reševati (moj oče je bil eden izmed direktorjev in je povedal ,da je iskra s dobičkom poslovala) in so Iskro uničili. Ko je najmanjša od teh firm skladišče LITOSTROJ propadlo pa je nastal velik buum .Ker so notri zaposleni bili večinima Neslovenci torej njihovi najzvestejši volilci.
Drugače povedano v vseh vladah so nas v Ljubljani zamenjal sem več firm al pa so me menjali (nadomeščanje bolniških) so nas Slovence vspodaj s srednjimi šolami slabše ocenjevali kot druge narode brez šol ,ki skoz hodijo na bolniške in ,ko so bolniške plešejo po diskačih. Moj protikandidat za strojnika me je po enem mesecu bolniške premagal s šolo .ki jo ni naredil v Sloveniji (oba Strojna tehnika) po napredovanju je še bolj napredoval ter na koncu šel v Nemčijo. Do Slovenije niti toliko ni čutil ,da bi v njej ostal.
Tudi v obeh vladah SDS stranke so predlagali neslovensko govoreči šefje ,da se Slovenci najslabše ocenijo a direktorji niso hoteli podpisat. Na dsn ,ko so uspeli s podtaknjeno obtožnico proti Janši so tudi ukinili ocenjevanje a 3 slovenci so še od Pahorjeve vlade klub temu najslabše ocenjeni dobivajo najslabše plače in s tem bodo zaradi tega čez 20 let dobivali najslabše pokojnine.
Tebi osebno zelo dobro vplivaš na samo igrco sem malo zameril samo to če že predlagaš bratranca za U21 vsaj logira naj se saj zaradi tvojega primera sem se na smrt bal ,da zmaga (sicer moj kandidat) od docholidaja kandidat in se zgodovina ponovi.
Proces proti janši na finskem so policiji dali prijavo poslanci ,ki so bili predlagani od Milan Kučana. Finska ugotovi DA ni kriv!!!LP