Referitor la Taylor, ok CSU a dat un pret un pic cam mare (eu mai mult de 650 nu as fi dat), dar nu inteleg de ce nu il foloseste, eu cu siguranta as fi facut-o.
As putea si eu sa stau la salariile lui Ares de dinainte sa-l vanda pe Taylor. -100k pe saptaman nu ar fi extraordinar de mult, dar in conferinta noastra nu prea are rost. Daca eram in conferinta albastra probabil ca asa as fi facut. Oricum mai am un sezon de antrenament, ca sa ma lamuresc ce gauri mai trebuie astupate.
Mersi de indicatia cu PIV. oricum pivotul nu cred ca voiam unul cu salariu mai mare, dar se pare ca trebuie sa ai un minim de secundare. eram multumit de PIV anterior, totusi se pare ca acesta evolueaza ceva mai bine. totusi ce castig pe parte de secundare pierd pe parte de libere, dar liberele sunt mai usor de remediat decat secundarele.
La punctul tau 3 nu sunt total de acord. Starforever are oarece sanse. uitate la meciul din cupa cu Quasars ce ratinguri poate scoate. Probail ma vei contrazice ca acolo ca jucat acasa. Adevarat, dar sa nu uitam ca Nankatsu team il are pe Marcel Coman accidentat (unul din aruncatorii decenti din punctul meu de vedere). Sigur ca as paria pe cel din urma, dar as zice ca sansele sunt cam 60% in favoarea lui Nankatsu team, avand in vedere conditiile date.
Multumesc pentru incurajare, ramane de vazut cu cine tine motorul la meciul de joi. As zice ca Aresul are un usor avantaj. Ramane de vazut daca pot sa-l surprind.