Swift Wolves’u tebrik ederim. Gördüğüm en inanılmaz maçı kazandılar. Şampiyonluk yolunda başarılar dilerim. Teşekkür ederim hocam. Ben de seni tebrik ederim. Uzun zamandır böyle heyecanlandığım bir maç olmamıştı BB'de. Üniversite ev arkadaşımla yaptığım 3 uzatmalı kupa finalindeki heyecanı yaşadım. Maç bi gitti, bi geldi. 2. periyotta 6-7 dakika cok acayipi :) İkizlerle ancak uyudu, yorum yazmaya vakit buldum. Mağara adamları da deplasmandan az eforla cıktı. İşimiz zor. Bakalım seneye yine birbirimizi mi yiyeceğiz, yoksa TBL yolu gözükecek mi? GÜzel bir sezon oluyor.
Swift Wolves’u tebrik ederim. Gördüğüm en inanılmaz maçı kazandılar. Şampiyonluk yolunda başarılar dilerim.
Valla deplasmana az eforla çıktık ama biz de öldük öldük dirildik. Bana favori hala Swift Wolves gibi geliyor, finallerde başarılar :)
Valla deplasmana az eforla çıktık ama biz de öldük öldük dirildik. Bana favori hala Swift Wolves gibi geliyor, finallerde başarılar :) Tek umudumuz o aldıkları maaşları akrama kontejanından alıyor olmaları. Maaşların hakkını verirse senin oyuncular, 2 maçta perte cıkarabilirler benimkileri. :)
Bizim takımdaki adam kayırmacılık, kara para aklama, Cayman Adaları'ndaki offshore hesaplar vs. hakkında fikir sahibi olmuşsunuzdur :)
Bizim takımdaki adam kayırmacılık, kara para aklama, Cayman Adaları'ndaki offshore hesaplar vs. hakkında fikir sahibi olmuşsunuzdur :) Derman takım dinamiklerini bozmuş gibi. Adamın aldığı maaşı konuşmaktan oynamayadı seninkiler :) Daha önümüzde maçlar var. Avantaj bizde ama rahatlamaya gelmez. Senin takımın sağı solu belli olmuyor.
Valla ilk transferimiz sakatlandıktan sonra transfer dönemi bitmeden paramızın yettiği en kaliteli dış oyuncuyu aldık. Paramızın yetebilmesi her şeyi açıklıyor bence :) Zaten görürsünüz yakında listede, çıksak da çıkmasak da verim/maaş açısından pek olacak gibi değil.
Çok gaza geldin gibime geldi sanki. Umarım ligimizdeki kimse batmaz 🙂