Imao si 8 timova i onda si zadrzao jedan uz napomenu nelogovanja na ostalih 9? Znam da ne treba pricati o banovima jer je to posao jedne osobe, ali takodje znam da pravo na bananu ne zastareva...
Malo sam se zajbo...Hteo sam da kazem pored onih 2 sto sam imao transfere medjusobne...
Ti si do juce bio protiv tog strucnog staba i sad dizes galamu u suprotnom smeru? Pa da, kad porastes tako ces i stranke da menjas ili bilo sta. Uvek su mi se gadili takvi ljudi!
Ae nadji mi jedan post u kom sam bio protiv strucnog stabaJedan mi nadji...Niti protiv njih niti protiv kotora, niti bilo kog selektora...Od svakoga sam ocekivao nesto novo...Jednino sam bio drzak u par postova prema tebi, veseljakui jos nekom nmg da se setim sada... A politika me, trenutno i ne interesuje puno, verovatno zbog okruzenja, svi mi u porodici govore da se ne zamlacujem s tim dok sam mlad...To jedino moze da ti posluzi ako hoces da napadnes neku kukovodecu ili bolju poziciju, ila da sto bolji posao...A za mene je jos rano...
Prvo da izucis pravopis pa onda da se vratis ovamo...
Gde sam ja to pravopisno pogresio???A i da znas ja ne vodim, bar ovde, toliko racuna o istome, otkucam na brzinu ono sto mi padne na pamet, i sta ima posle da iscitavam iz pocetka...?!
P.S Objasni sam da sam cist, prijavio sam sebe jos u juni preko onoga -prijavi varalicu (moze GM da potvrdi), kad sam ocekivao odg. od ko zna kog Amera...A i to su bili transfercici od po 30-40k...Opusteno...Ja ionako oderem vas u kupu ove sezone i idem...Ih ako mi dopadnes saka, obecavam ti preko preko 90 razlike!!!
EDIT:Mogao si da me zaobidjes, al ajde...