Λοιπόν,μιας και δν βλέπω πολύ κίνηση θα ψηφίσω εγω.
1.Τίτλος καλύτερου ρόστερΕδώ θα ψηφίσω καβάλα,έχει καλούς παίχτες σε όλες τις θέσεις και λίγες αδυναμίες,όπως φαίνεται άλλωστε από τον αριθμό των νικών..
2.Τίτλος καλύτερου μάνατζερΕδώ ήμουν ανάμεσα σε johny από τρογλοδύτες και Μήτσο από minoan διότι και οι δύο μπόρεσαν να κάνουν αυτό το άτιμο σπμρώξιμο μπάλας να δουλέψει. :)
Και οι δύο κατέχουν υψηλές θέσεις στους αντίστοιχους υποομίλους τους,με τον Γιάννη στην πρώτη θέση,ο μοναδικός στον όμιλο του με πολύ περισσοτερες νίκες απ'ότι ήττες,και τον Μήτσο στην δεύτερη σε ισοβαθμία με εμού.
Επίσης,ο Γιάννης πληρώνει αρκετά λογικούς μισθούς και έχει οργανώσει την ομάδα του έτσι ώστε να μην έχει μεγάλες αδυναμίες ενώ ο Μήτσος από τα μέσα της σεζόν έχει ρίξει αρκετά τους μισθούς,χωρίς όμως να υποβαθμίσει πολύ την ποιότητα του παιχνιδιού του.
Στην τελίκη όμως θα υπάρξει μόνο ένας νικητής,γι'αυτό λέω να ψηφίσω τον Μήτσο,ο οποίος έχει κινηθεί στην μεταγραφική αγορα με μεγαλύτερη δεξιότητα απ'τον Γιάννη,γεγονός που φαίνεται από το ότι ο Μήτσος βγαίνει κερδισμένος μεταγραφικά κατα 3,5 μύρια,ενώ ο Γιάννης έχει μπεί μέσα κατα 5 μύρια..
3.Τίτλος MVPΓια μένα προφανής επιλογή,ο Ferruz Uruncu
(11839070) του Μηνά,αυτός ο παίχτης βάζει πόντους με καλά ποσοστά,κάνει καλή άμυνα και απ'οτι βλέπω πρέπει να έχει αρκετά καλές πάσες,γαμάτος παντού..
4.Τίτλος ΠολύτιμουOshri Shmaryahu
(8527275) του Μήτσου,δν ξέρω τ έχει ακριβώς αλλά ένας παίκτης που μπορεί να παίζει και πφ και σμολ με μικρή διαφορα,και καλά,αξίζει την ψήφο μου..
5.Ευχάριστη και δυσάρεστη έκπληξηΕδώ δν έχω πολλά να πω,δν παρατήρησα και καποια ευχάριστη έκπληξη,όσο για δυσάρεστη τώρα,θα έλεγα το γεγονός ότι φαινομενικά τα παράτησαν οι τεοραμόνες αφου πούλησαν τους τρεις πιο υψηλόμισθους παίχτες τους και μάλλον πάνε για κάθοδο...
6.Τίτλος καλύτερου παίχτηΟ Clemente Madureira
(13952924) είναι η επιλογή μου διότι βάζει πόντους,δν κάνει πολλά φάουλ και λάθη,και κάνει αρκετές ασσίστ,είναι καλός περιφερειακός γενικά..