BuzzerBeater Forums

Hellas - III.1 > Season 19

Season 19

Set priority
Show messages by
From: kavalafc

This Post:
00
208799.124 in reply to 208799.123
Date: 4/13/2012 5:54:59 PM
Overall Posts Rated:
9696
οντως θα εχει ενδιαφερον να ακουστει η αποψη καποιου εκ των δυο..

Μεχρι τοτε....καλες γιορτες!!
Και επιτελους επιστροφη στο θετικο προσημο στα οικονομικα μας (ιδιαιτερα στο μπαζερ αφου αυτο ειναι πανω απολα!!! :p)

This Post:
00
208799.125 in reply to 208799.124
Date: 4/17/2012 10:58:59 AM
Overall Posts Rated:
9696
'Η κανουμε μεταγραφες ή δεν κανουμε...!

Εχουμε μπει στην τελικη ευθεια του πρωταθληματος και γι αυτο αποκτηθηκε σημερα ο Manthos Asimenios (13395349) για να βοηθησει την ομαδα.. :p

This Post:
00
208799.126 in reply to 208799.125
Date: 4/25/2012 5:14:47 AM
Overall Posts Rated:
9696
Τελυταια αγωνιστικη το Σαββατο οπου θα κριθουν οι θεσεις 2-3-4 στους κοκκινους, οι οποιες ειναι ακομα ανοιχτες, ωστε να βγουν τα ζευγαρια (Καβαλα-Lazy ή Καβαλα-παοκια) και οι εδρες (Μινοαν-Ρασ ή Ρασ-Μινοαν) των πλευ οφ.

Με μια προχειρη ματια ο Lazy κυνηγαει την "προνομιουχο" 5η θεση για να γλιτωσει τους μισθους 2 εβδομαδων, αν κρινω απο την 5αδα που κατεβασε στο ματς της Τριτης. Υποθετω το ιδιο θα κανει το Σαββατο..ή και οχι!
Αντιθετως τα παοκια δειχνουν οτι την θελουν την 4η θεση κρινοντας απο την 5αδα και την διαθεση που ειχαν στο ματς της Τριτης.

Τελος το ματς Καβαλα-Μινοαν θα καθορισει την 2η-3η θεση. Με ηττα ο Μινοαν πεφτει στην 3η θεση, ενω με νικη διατηρει την 2η θεση και το πλεονεκτημα εδρας κοντρα στον Ρασ, με δεδομενο οτι ο Ρασ θα νικησει ευκολα τον υποβιβασμενο και αλογκαριστο Χεστηδες.

Για να δουμε...

Last edited by kavalafc at 4/25/2012 5:17:46 AM

This Post:
11
208799.127 in reply to 208799.126
Date: 4/25/2012 1:45:05 PM
Overall Posts Rated:
1515
Όντως θα παίξει μεγάλο ρόλο η τελευταία αγωνιστική,τπτ δν έχει κριθει ακόμη..

Ν σας πω,τ θα λέγατε να κάνουμε μια ψηφοφορία,μια "απονομή βραβείων", τωρα που έφτασε το τέλος της σεζόν,σε αυτούς τους παίκτες και αυτές τις ομάδες που το αξίζουν;

Κανείς δν μπορεί να ψηφίσει τον εαυτό του η τον παίχτη του εκτός στην τελευταία ερώτηση,ισχύει η ψηφοφορία και για παίχτες που δν είναι μαζί μας τώρα αλλά ήταν κατά την διάρκεια της σεζόν.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας αφαιρείται η ψήφος των πρωτοπόρων,πχ αν ειναι πρωτοι χέστηδες και αστέρας σφακίων με τους χέστηδες να έχουν ψηφίσει αστέρα ανω αυτος έχει ψηφίσει τεοραμόνες,θα νικήσει ο αστέρας..

Τα βραβεία είναι τα εξής:

1.Τίτλος καλύτερου ρόστερ

Εδώ ψηφίζουμε το καλύτερο ρόστερ,το πιο δυνατο,ευέλικτο και ολοκληρωμένο..

2.Τίτλος καλύτερου μάνατζερ

Το βραβείο αυτό θα πάει στον εξπέρ στις τακτικές,το οικονομικό μυαλό,τον πιο έμπειρο στον χειρισμό της ομάδας του,εσείς αποφασίζετε...

3.Τίτλος MVP

απλά ο καλύτερος παίκτης του ομίλου,αυτός που κάνει δουλειά,τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση..

4.Τίτλος Πολύτιμου

Όλοι κάποια στιγμή θα τύχει να ζηλέψουμε έναν παίχτη ενός αντιπάλου μας,έναν παίχτη που μας εντυπωσίασε με τις επιθετικές η/και αμυντικές δυνατότητες του,έναν παίχτη που ξέρουμε πως θα ταίριαζε στην ομάδα μας καλύτερα απ'του αντιπάλου.Η επιλογή είναι δική σας..

5.Τίτλος καλύτερου πόιντ γκαρντ

ο πιο δεινός πασερ,αλλά ταυτόχρονα καλός αμυντικός και υπολογίσιμη επιθετική δύναμη στην περιφέρεια

6.Τίτλος καλύτερου σούτινγκ γκαρντ

Εδώ ψηφίζουμε τον παίχτη που κατά την άποψη σας έχει τα αναγκαία χαρακτηριστικά για να αναδειχτεί ως το κορυφαίο 2αρι της κατηγορίας,είτε είναι επιθετικός τυφώνας,είτε αμυντικο τοίχος είτε πάλι αξιόλογος πασέρ..

7.Τίτλος καλύτερου σμολ φόργουορντ

Ο παίχτης που μπορεί να τα κάνει όλα,που κλέβει την μπάλα απ'τον ποίντ γκαρντ και βαράει τρίποντα απ'το κέντρο του γηπέδου,μετά από δύο λεπτά καρφώνει φυλαγόμενος απ'τον σέντερ και δίνει μερικές πάσες άλει ουπ για προσάναμα...

8.Τίτλος καλύτερου πάουερ φόργουορντ

το τεσσάρι είναι παίχτης ρακέτας με δυνατότητες περιφέρειας.Ποιό είναι το καλύτερο;you choose..

9.Τίτλος καλύτερου σέντερ

Το γομάρι της ομάδας,ο παίχτης που καρφώνει ασύστολα,δν αφήνει μύγα μέσα στην ρακέτα και παίρνει όλα τα ριμπάουντ.Υπάρχει αυτός ο παίχτης στην κατηγορία;ΕΣΕΙΣ αποφασίζετε!!

10.Ευχάριστη και δυσάρεστη έκπληξη

Ευχάριστη έκπληξη είναι η ομάδα που κατα την άποψη μας πήγε καλύτερα απ'το αναμενόμενο ενω δυσάρεστη..ότι θέλετε εσείς!!

11.Τίτλος καλύτερου παίχτη

Τέλος,ο τίτλος αυτός απονέμεται στον πυλώνα της ομάδας μας,στον παίχτη που κάνει την διαφορά,μπορεί είναι ο πρώτος σκόρερ η ο πιο δεινός πασέρ,εσείς ξέρετε καλύτερα τον δικό σας από μένα.Πάντως όποιος και να είναι θα αναδειχτεί εδω..

This Post:
00
208799.128 in reply to 208799.127
Date: 4/25/2012 1:54:09 PM
Overall Posts Rated:
2626
Μπραβο Σακη , πολυ καλη δουλεια,αξιος συγχαρητηριων για τον κοπο και τον χρονο που διεθεσες.Ασε μου λιγο χρονο αβαντζο για να συσκεφτω μετα του εαυτου μου και θα απαντησω καθ' ολοκληριαν

This Post:
00
208799.129 in reply to 208799.128
Date: 4/25/2012 2:03:16 PM
Overall Posts Rated:
1515
Ευχαριστώ,σου έχω και έκπληξη!!Τ θα έλεγες να είσαι ο επίσημος απονεμευτής των βραβείων?! :p

This Post:
00
208799.130 in reply to 208799.129
Date: 4/25/2012 2:37:54 PM
Overall Posts Rated:
9696
11 κατηγοριες ρε τρελε??!!! Πολλες δεν ειναι??
Μειωσε τες για να ψηθουν να ψηφισουν περισσοτεροι ;)
Καντο για μανατζερ, ροστερ, πολυτιμου (δικης μας ομαδας+αντιπαλης ομαδας), δυσαρεστη εκπληξη ;)

This Post:
00
208799.131 in reply to 208799.130
Date: 4/25/2012 3:17:03 PM
Overall Posts Rated:
1212
Egw pantos exw na katageilw thn epitroph, tous psifoforous, tous proponhtes, tous paixtes, tis mpasketes kai to parke!
Ma kanenas paixths mou sto allstar game...

Bravo saki hksera pws kapoios tha diorthwne ayth th megalh adikia. Afhste to lao na psifisei!!! :P
Ontws polles oi kathgories alla etsi einai ama exei astro h kathgoria... mh meinei kai kanenas paraponemenos.

This Post:
00
208799.132 in reply to 208799.131
Date: 4/25/2012 4:36:09 PM
Overall Posts Rated:
1515
χαχαχα,είδες που σε θυμήθηκα? ;)

Έβαλα τόσες επιλογές για να καλύψω όλες τις περιπτώσεις,και αν νομίζεις Μηνά ότι είναι πολλά ονόματα να γράψεις,φαντάσου εγώ τι πέρασα που τα έγραψα όλα αυτα!! :p.

Αλλα αν συμφωνούν κ οι άλλοι να μειώσουμε τις κατηγορίες δν υπάρχει πρόβλημα,δν θα'μαι ο μονος που θα ψηφίσει έτσι και αλλιώς :p.

Άντε,θα κρατήσω τους τίτλους για ρόστερ,μάνατζερ,mvp,ευχάριστη/δυσάρεστη έκπληξη,πολύτιμου παιχτη και καλύτερου δικού μας παίχτη,τ λέτε?

This Post:
00
208799.133 in reply to 208799.132
Date: 4/25/2012 6:03:21 PM
Overall Posts Rated:
9696
ναι ετσι καντο για πιο ευκολο ;)

αλλα θα μου επιτρεψεις να ψηφισω μετα τους τελικους, ωστε να εχω καλυτερη αποψη ;)

Last edited by kavalafc at 4/25/2012 6:04:55 PM

This Post:
00
208799.134 in reply to 208799.133
Date: 4/26/2012 6:45:03 PM
Overall Posts Rated:
1515
Λοιπόν,μιας και δν βλέπω πολύ κίνηση θα ψηφίσω εγω.

1.Τίτλος καλύτερου ρόστερ

Εδώ θα ψηφίσω καβάλα,έχει καλούς παίχτες σε όλες τις θέσεις και λίγες αδυναμίες,όπως φαίνεται άλλωστε από τον αριθμό των νικών..

2.Τίτλος καλύτερου μάνατζερ

Εδώ ήμουν ανάμεσα σε johny από τρογλοδύτες και Μήτσο από minoan διότι και οι δύο μπόρεσαν να κάνουν αυτό το άτιμο σπμρώξιμο μπάλας να δουλέψει. :)

Και οι δύο κατέχουν υψηλές θέσεις στους αντίστοιχους υποομίλους τους,με τον Γιάννη στην πρώτη θέση,ο μοναδικός στον όμιλο του με πολύ περισσοτερες νίκες απ'ότι ήττες,και τον Μήτσο στην δεύτερη σε ισοβαθμία με εμού.

Επίσης,ο Γιάννης πληρώνει αρκετά λογικούς μισθούς και έχει οργανώσει την ομάδα του έτσι ώστε να μην έχει μεγάλες αδυναμίες ενώ ο Μήτσος από τα μέσα της σεζόν έχει ρίξει αρκετά τους μισθούς,χωρίς όμως να υποβαθμίσει πολύ την ποιότητα του παιχνιδιού του.

Στην τελίκη όμως θα υπάρξει μόνο ένας νικητής,γι'αυτό λέω να ψηφίσω τον Μήτσο,ο οποίος έχει κινηθεί στην μεταγραφική αγορα με μεγαλύτερη δεξιότητα απ'τον Γιάννη,γεγονός που φαίνεται από το ότι ο Μήτσος βγαίνει κερδισμένος μεταγραφικά κατα 3,5 μύρια,ενώ ο Γιάννης έχει μπεί μέσα κατα 5 μύρια..

3.Τίτλος MVP

Για μένα προφανής επιλογή,ο Ferruz Uruncu(11839070) του Μηνά,αυτός ο παίχτης βάζει πόντους με καλά ποσοστά,κάνει καλή άμυνα και απ'οτι βλέπω πρέπει να έχει αρκετά καλές πάσες,γαμάτος παντού..

4.Τίτλος Πολύτιμου

Oshri Shmaryahu(8527275) του Μήτσου,δν ξέρω τ έχει ακριβώς αλλά ένας παίκτης που μπορεί να παίζει και πφ και σμολ με μικρή διαφορα,και καλά,αξίζει την ψήφο μου..

5.Ευχάριστη και δυσάρεστη έκπληξη

Εδώ δν έχω πολλά να πω,δν παρατήρησα και καποια ευχάριστη έκπληξη,όσο για δυσάρεστη τώρα,θα έλεγα το γεγονός ότι φαινομενικά τα παράτησαν οι τεοραμόνες αφου πούλησαν τους τρεις πιο υψηλόμισθους παίχτες τους και μάλλον πάνε για κάθοδο...

6.Τίτλος καλύτερου παίχτη

Ο Clemente Madureira(13952924) είναι η επιλογή μου διότι βάζει πόντους,δν κάνει πολλά φάουλ και λάθη,και κάνει αρκετές ασσίστ,είναι καλός περιφερειακός γενικά..

Advertisement