טוב פיני, הצלחת לעצבן גם אותי
מה פה שואל אם אתה שקרן!?!
תשמע, כתבת "אני אקח את מה שכתבת כאמת (כי אני עצלן לבדוק בעצמי)" (או משהו דומה). מה זה אם לא פיקפוק ביושר של מה שכתבתי?
אם נפגעת, מתנצל. לא היתה הכוונה.
קראתי את הפורם הזה כמה פעמים חוץ מניסן שעוד מתייחס ועונה לך אני הבן הנוסף שעוד מתייחס למה שאתה כותב ומנסה להגיב לך בצורה עיניינית בלי לעקוץ אותך - צא מהסרט של הקיפוח או מהמגננה שאתה נכנסת אליה - זה מתחיל להימאס
אני עניתי עניינית על מה שכתבת. על איזה מגננה וקיפוח אתה מדבר?
בנוגע להתייחסות שלך לאנביאיי ולכל ליגה אמריקאית אחרת - ההתייחסות שלי היא פשוטה - (קבל השראה ממך) - לא רלוונטי.
למה שחוקים של ליגה אמיתית עם שחקנים אמיתיים תהיה קשורה למשחק וירטואלי שכזה?!
לא רלבנטי הינה תשובה מכובדת לגמרי, כאשר יש גם הסבר לצידה.
לגבי מה שאתה כתבת, אין שום קשר למשחק וירטואלי או לא. זו סיבה שאפשר לכתוב גם לשאלה למה לא משחקים 2 דקות במקום 40 או 48 דקות שמשחקים במשחק האמיתי.
חוק תקרת-השכר פותר במציאות בעייה של חוסר תחרותיות בליגה. זו הבעייה כאן, ולכן הוא פתרון רלבנטי גם לעולם הוירטואלי.
לא - לא ביקשתי שתעבור על העבר שלי, וגם לא היה צורך.וכו'לא מבין מה רצית כאן...
לא עברתי על העבר שלך, הוא כן עומד במבחן הפרופיל שטענתי לגביו (שחקן מעונות ראשונות יימצא בטופ, בהנחה שמאמן טוב).
מבחן הפרופיל לא טוען שאתה מאמן לא טוב.
פיספסת את כל הרעיון כאן לדעתי. טוב, אולי לא את כולו...
המטרה אינה צמצום פערים בין ליגות, אלא צמצום פערים בתוך ליגה.
כל ליגה, כולל ה-B3.
נו טוב, אז זה הדיון שלך, דווקא הדיון של סגירת הפערים בין הליגות חשוב יותר, הפערים בתוך הליגות נהדרים בעיניי וגם שם עושים עבודה.
כאשר הפערים נשמרים, בתלות בעונת הכניסה, אז המצב קטסטרופלי, לא פחות.
כמות המשתמשים במשחק שלא עולה מראה כמה יש כאן בעייה.
הנה דוגמא של מעשה ולא סתם דיבורים.
בעבר היה אפשר לרכוש שחקנים לפני חצי הגמר ואפילו הגמר של הבי 3. עבדך הנאמן לא אהב את התופעה, קיים דיון תרבותי ופורה בפורם הגלובלי ומנהלי האתר קבעו דדליין כמו שיש בפלייאוף לגבי הבאת שחקנים לבי3. אגב הדעה שלי היית שצריך לעשות דדליין כזה גם בגביע של כל מדינה, אבל צעד אחרי צעד.
לפני שתגיד שגם זה לא רוולנטי, מה שכן היה פה רלוונטי היה דיון תרבותי ופורה בפורם הגלובלי שהזיז משהו ולא דיון שעצבן את כולם, גרם לסגירתו בגלובלי (לפי מה שהבנתי) - ואחרי זה גם זכה לביקורת שלך לגבי חוסר התרבות בישראל.
אני עונה בצורה תרבותית לכל מי שמתייחס אליי בצורה תרבותית. כמוך.
מצד שני, זה לא באמת מפתיע אותך שכאשר רוצים לשנות מצב בצורה שלא פוגע באף אחד ספציפי, אז ההתנגדות תהיה קלה.
מנגד, בהצעה כזו, כשברור שהיא פוגעת בותיקות, אז ברור שיהיה הרבה רעש.
ההרעשה לא באה מכיווני, וכמו שאתה יכול לראות גם חדשים שהחלו לכתוב כאן, החלו במתקפה.
הסיבה - כשזה נוגע לכיס של אדם, זה נעשה הרבה יותר מלוכלך.
* שים לב שכשהדיון בורח לכיוונים שלילים שוב עבדך הנאמן נמצא בשביל להחזיר אותנו לתלם
נכון (והודיתי לך על זה קודם), עד כדי טיפול במישהו שמחזיק טייטל שלך ואינו אתה... שבפועל היה התוקפן והאלים ביותר כאן והיה זה שהחל את כל הבלאגן.
Last edited by Pini פיני at 4/28/2012 4:56:36 PM