To ładnie :) Teraz ja wstawię :D
Dzień 7 (Sobota 18 Styczeń 2014) : Występy za pośrednictwem http://www.buzzer-manager.comWyniki kolejkiProfi-team 106 - Wsciekłe Makrele 83
ZBW Diavoli 80 - Wizzart Team 44
Z Boguszowa-Gorc 70 -
Fc Mysiadlo 99KS Węglówka 92 -
Warsaw Loosers 108Alkoholic Bytom 123 - jerzyki 104
Fc janki 97 -
Kombajn Miedwiecko 115starościaki 104 -
Pronout Jasło 10712AngryMen 91 - Nerds Team 73
Najlepsze drużynowe osiągnięcia kolejkiPunkty : 123 : Alkoholic Bytom
Zbiórki : 65 : ZBW Diavoli
Asysty : 34 : jerzyki
Przechwyty : 22 : Fc janki
Zablokowane rzuty : 13 : Warsaw Loosers
Najlepsze indywidualne osiągnięcia kolejkiPunkty : 40 : O. Palmieri (Alkoholic Bytom)
Zbiórki : 21 : B. Buchta (ZBW Diavoli)
Asysty : 14 : J. Borzyszkowski (Pronout Jasło)
Przechwyty : 8 : G. Ormigo (Fc janki)
Zablokowane rzuty : 5 : F. Bely (Warsaw Loosers)
Najlepsza piątka kolejkiPoint Guard : R. Tomambo (Alkoholic Bytom) (28 Punkty, 9 Zbiórki, 5 Asysty, 3 Przechwyty, 2 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 33
Shooting Guard : A. Manowski (Pronout Jasło) (32 Punkty, 2 Zbiórki, 6 Asysty, 0 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 36
Small Forward : O. Palmieri (Alkoholic Bytom) (40 Punkty, 10 Zbiórki, 4 Asysty, 0 Przechwyty, 1 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 42
Power Forward : B. Buchta (ZBW Diavoli) (23 Punkty, 21 Zbiórki, 3 Asysty, 2 Przechwyty, 3 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 37
Center : F. Mojak (12AngryMen) (22 Punkty, 18 Zbiórki, 9 Asysty, 1 Przechwyty, 2 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 42
MVP kolejkiO. Palmieri (Alkoholic Bytom) (40 Punkty, 10 Zbiórki, 4 Asysty, 0 Przechwyty, 1 Zablokowane rzuty), F. Mojak (12AngryMen) (22 Punkty, 18 Zbiórki, 9 Asysty, 1 Przechwyty, 2 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 42
Najsłabszy występ kolejkiS. Chamot (Wizzart Team) (7 Punkty, 11 Zbiórki, 0 Asysty, 0 Przechwyty, 2 Zablokowane rzuty), A. Ratas (12AngryMen) (3 Punkty, 0 Zbiórki, 0 Asysty, 0 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : -5
Wszystkie rodzaje statystykZawodnik, który zapomniał zdjąć rękawic zimowych : N. Pardo (Wsciekłe Makrele) : 8 Straty
Zawodnik dostrzeżony przez sędziego : W. Solinap (Fc Mysiadlo), A. Saule-Saulitis (starościaki), Z. Żuromski (Pronout Jasło), S. Chamot (Wizzart Team), F. Malfitano (Fc janki) : 6 Faule
Iron man : M. Jopek (jerzyki), C. Caetano (Kombajn Miedwiecko), W. Mroczko (ZBW Diavoli), J. Ripert (Nerds Team), A. Soyer (Nerds Team), A. Iribarra (Nerds Team), T. Wiszniewski (Nerds Team), G. Verganzo (starościaki), W. Buksiński (starościaki), A. Duraku (starościaki), J. Filipczyk (starościaki), M. Káldi (Pronout Jasło), J. Borzyszkowski (Pronout Jasło), N. Pardo (Wsciekłe Makrele), G. Ormigo (Fc janki), F. Mojak (12AngryMen), E. Wojkowski (KS Węglówka) : 48 Minuty
Snajper : A. Duraku (starościaki) : 8 3 punkty
Najlepszy zawodnik : O. Palmieri (Alkoholic Bytom) : Ocena : 14.0
Najsłabszy zawodnik : M. Skowron (Kombajn Miedwiecko), S. Wagner (Fc janki) : Ocena : 4.0
Nawet nie wiedziałem, że Jerzyki taki przychód z hali generują... Pozazdrościć...
Last edited by Qubas91 at 1/18/2014 6:32:09 PM