Nisam siguran sta treba da kazem na ove prozivke jer ni malo nemaju smisla :D Ja se tu cimam da prelistam sve nase na TL i da ih bacim na forum da ih vidite u nadi da se nekom svideti i kupiti ih, pa napraviti reprezentativca i na kraju dobijem po usima :D Apsolutno me ne zanima ciji je igrac, ali apsolutno. Zrnic nije oglasen jer nisam zeleo da ga iko kupi zbog rusenja forme i to je to.
sa 6 potencijalom moze maksimum da bude rezerva u u21
Ovde jednostavno moram da te ispravim. Igrac sa potencijalom 6 moze da bude strasno dobar. Evo ti primera kako igrac sa potencijalom 6 moze da izgleda negde na kraju 21. godine:
http://i.imgur.com/5RbZMis.png. Bas me zanima u kojoj reprezentaciji ovaj bek ne bi bio starter na LI. Beka i krilo je zapravo lako napraviti sa potencijalom 6, treba to uraditi sa visokim igracem. Najbolji primer je Matya koji je napravio sjajnog PF-a sa potencijalom 6 i koji ce biti vodja reprezentacije. Dva nasa najbolja krila za narednu sezonu su potencijala 5 i uz pazljivo koriscenje pota bice sjajni. Mi nemamo taj luksuz da pustamo igrace pot-a 6 niz vodu.
@Balada
Sto se tice skauta, vecina sjajno radi svoj posao, a onima koji ne azuriraju ja malo pomognem. Takodje, 6-7 puta sam kukao kako mi treba skauta i da hocu da umanjim broj igraca koji jedan skaut prati i niko se nije javio. Jedino mi je problem sto ne mogu sa tetkom da uspostavim komunikaciju, valjda ima nekih problema sa inboxom kako mi kazu...ili jednostavno nece da mi odg :D A ta generacija sto sada ima 19 ce najbolje da pokaze koliko dobro ili lose se radilo :)