BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým

Národní tým (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
102056.125 in reply to 102056.124
Date: 9/25/2009 7:00:47 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12331233
Second Team:
Jirkov

To ze Marvan hral malo i za Wixixa som sa dozvedel od jeho majitela, lebo takto odovodnil ze ho uz dalej nemal motivaciu trenovat.

Informace od manažera, který "dokázal" svůj tým dovést z 1. do 3. ligy jsou ty pravé. Každopádně bych mu chtěl poděkovat, že umožnil Marvanovi přestup do mého týmu. Pro můj tým je prospěšný, i když nehraje v NT.

To ci som to mohol udelat lepsie, ukaze cas. Ked sa v buducnosti naskytne nejaka chyba, co som posobil tymto veberom tak sa ospravedlnujem, ale zatial Cesky vyber aspon podla mna nevyhodu neutrpel.

A to je přesně to, o čem mluvím. Vem si konkrétní můj argument z minulé zprávy a napiš, v čem je nelogický. Nejsi schopen žádný můj argument rozporovat, vždycky se dočkáme jen obecných frází.
Tohle se bude docela těžko posuzovat, jestli tým utrpěl konkrétní ztrátu. Protože pokud dojde k situaci, že nebudeš moci nabrat dalšího hráče, tak to bude záležet na tom, jestli přiznáš, že si někoho nepovolal jen proto, že už nebylo místo. Pokud dojde k tomu, že bude potřeba někoho zachránit a v U21 už nebude místo, tak to dopadne nejspíše tak, že buď se Amare rozhodne ho nechat opustit BB nebo ho zachrání za cenu poklesu nálady v U21. Ale i kdyby k takové situaci nedošlo, jde o to, jestli jsme na ní byli připraveni nebo ne, nikdy dopředu nevíš, co bude a co nebude potřeba.

To som pochopil, tie veci som si vsimol aj ja, ale novy engine plati len od tejto sezony, vktorom Cesky tim odohral len dva zapasy a vtych som praveze zahral pomalsie taktiky, ja som mal na mysli este zapasy z minulej sezony.

To myslíš vážně s tím, od kdy platí nový engine?

Edit: sorry, este ktym planom, kedze neviem aky budu dalsi superi asi by som musel byt uz naozaj mudry, keby som mal odvahu nieco slubit len tak naslepo, k tymto zatial dvom zapasom sa uz vyjadril.

Aspoň na úrovni, že nepostoupit do playoff by byl neúspěch, by si to snad mohl vědět i bez rozlosování, ne?
A nejde o slib, jen prostě o nějaký vnitřní pocit. Spíš jde o to, abychom věděli, jaké máš ambice. Když napíšeš rád by sem v základní části byl do 8. místa a nakonec budeme 20., tak za to Ti nikdo uši neurve.
A taky mi jde třeba o to, jaké máš plány, pokud se dostaneme do playoff? Jestli se budeš snažit uhrát každé kolo za každou cenu nebo budeš riskovat, aby si v případě postupu zvyšoval šance v dalších kolech? Z mého pohledu je totiž turnaj jen o tom, kdo bude z Evropy nejlepší a vyhraje si výhodu domácího prostředí pro další ME. Pokud se toto nepovede, je pak z mého pohledu jedno, jestli vypadneme v 1. nebo třeba 3. kole a do ME budeme nasazeni jako číslo 15 nebo třeba 25. Tohle neříkám proto, že se chci stát nástupcem, dobře vím, že naše šance na celkové vítězství jsou nejspíše menší než 5%. Stejně jsem k turnaji přístupoval v minulosti jako trenér U21.

This Post:
00
102056.126 in reply to 102056.125
Date: 9/25/2009 7:18:30 PM
Overall Posts Rated:
33
To myslíš vážně s tím, od kdy platí nový engine?

Konecne ponaucenie som si znoveho enginu co sa tyka tempa hry zobral az na zaciatku tejto sezony, to preto som sa tak vyjadril a preto som to skusal v prvom zapase tejto sezony.

Mojim planom je samozrejme ten turnaj vyhrat.

A to je přesně to, o čem mluvím. Vem si konkrétní můj argument z minulé zprávy a napiš, v čem je nelogický. Nejsi schopen žádný můj argument rozporovat, vždycky se dočkáme jen obecných frází.

Tymto zas nerozumiem, co si mal na mysli ale mam uz taky pocit, ze vsade hladas len moje chyby a cakas len nato, kedy stym mozes vyjst a to ma uz naozaj unavuje.

Last edited by Elon Musk at 9/25/2009 7:32:03 PM

From: Amare

This Post:
00
102056.127 in reply to 102056.122
Date: 9/25/2009 7:50:57 PM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
Že by opět zahovořilo tvé nekonečné ego? Možná bys si o něm měl už s někým promluvit, kamaráde :-))
NBA, Phoenix Suns a jméno Amar'e Stoudemire ti asi toho mnoho neříká, že? Tak tedy pro tvoji informaci, pane Dokonalý,velký basketbalový odborníče, tento pro tebe zřejmě zcela bezvýznamný hráč nosí na dresu číslo 1, v angličtině No.1.
Ještě nějaké dotazy...??

From: Elon Musk

This Post:
00
102056.128 in reply to 102056.127
Date: 9/25/2009 7:56:07 PM
Overall Posts Rated:
33
hahaha to som uplne nahodou vedel aj ten symbol v tvojom mene mi bol jasny a ked sa chces so mnou hrat na experta z NBA, tak vtom ti mozem vyjst v ustrety, moj oblubeny je t-mac a nahodou tiez nosi 1ku, ktory prebral od pennyho hardawaya a je takych este vela znamych hracov co nosia dres s cislom jedna ale nebudem ti vsetkych teraz pisat.. To cele som myslel len ako vtip, ale ty asi taky dobry zmysel pre humor nemas :P

mna by skor zaujimalo meno rwystyrka, je celkom nezvycajne a neviem to nicomu spojit

Last edited by Elon Musk at 9/25/2009 8:09:02 PM

This Post:
00
102056.129 in reply to 102056.128
Date: 9/26/2009 2:00:45 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
Tak on to byl vtip? No to jsme se nasmáli...
A nemysli si, v žádném případě ti nechci konkurovat ve znalostech čehokoli, to přece nejde, ty víš všechno nejlíp :-))

P.S. - rwystyrkův nick mi byl svého času taky záhadou, tak si klidně namáhej hlavičku dál...schválně, kdy to rozlouskneš.

From: KifaH
This Post:
00
102056.130 in reply to 102056.129
Date: 9/26/2009 3:16:53 AM
Overall Posts Rated:
3737
Hmmmm, rwystyrkov nick a jeho záhada.... to už len je téma o NT... Navrhujem Off topic vlákno, čo vy na to? Niektorí manažéri sú možno skôr zvedaví na diskusiu o repre :)

Berte to "len" ako odporúčanie.

This Post:
00
102056.131 in reply to 102056.129
Date: 9/26/2009 3:29:58 AM
Overall Posts Rated:
33
tak MrRelaxx uz reagoval na moj mail, podla toho by Slezacek mal byt uz v pohode, naozaj ho velmi potrebujeme...

Amare: uz je mi jasne co o mne myslis, dal si mi aj privlastok, ktory som dal vedla mojho mena, tak uz to konecne nechaj tak lebo to uz zacina byt trapne a naozaj uz tie vycitky a vasa hra na gestapo nepatri do tohto vlakna

This Post:
00
102056.132 in reply to 102056.126
Date: 9/26/2009 5:03:26 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12331233
Second Team:
Jirkov

Tymto zas nerozumiem, co si mal na mysli ale mam uz taky pocit, ze vsade hladas len moje chyby a cakas len nato, kedy stym mozes vyjst a to ma uz naozaj unavuje.

To se na to díváš ze špatného úhlu pohledu. Primární cílem je pomoci co nejefektivnějšímu fungování NT, nikoli kritika Vajkéze.
Já sám jsem během 4 sezon u U21 taky udělal nějaké chyby a neměl jsem problém je veřejně přiznat, i když na ně třeba ani nikdo jiný neupozornil.
Problém je v tom, že ty ani kouskem nejsi ochotný přiznat, že by si něco mohl udělat lépe, a to ani v okamžiku, když už je to jasné všem okolo.

A jinak s tím gestapem už je to opravdu silná káva. Měl by ses nad sebou zamyslet ...

This Post:
00
102056.133 in reply to 102056.131
Date: 9/26/2009 5:25:39 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
máš zcela pravdu, že je to trapné, když (doufejme) dospělý člověk není schopen ani v nejmenším uznat, že něco někdy neudělal dobře. ale v zájmu klidu je toto poslední reakce na tvé "táranie", jak tak rád říkáš. to poslední o gestapu je obzvlášť dobré. chce to trochu se vzdělat v historii o tom, co to vlastně geheime staats polizei byla. opravdu trefné přirovnání, to se ti povedlo.
takže tobě přeji hodně štěstí, a našemu NT týmu zase to (abych nebyl zase úplně off-topic), aby se z tvého absolutistického vládnutí vzpamatoval pokud možno rychle.

This Post:
00
102056.134 in reply to 102056.1
Date: 9/28/2009 2:15:47 PM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
10361036
Second Team:
Nitra Urpiners
Noo..zaujimave. Rad si precitam dake zhodnotenie

1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching
This Post:
00
102056.135 in reply to 102056.133
Date: 9/28/2009 2:21:41 PM
Overall Posts Rated:
33
Dnesny zapas ukazal kde je sila Ceskeho timu, tento vykon oznacujem ako jeden z najlepsich co hraci zahrali pod mojim vedenim.

Odstrcil rating 16 a zahral najviac minut pri vsetkych striedajucich hracov pritom striedal skilovo najlepsieho Cecha Portavalesa, teraz som zvedavy na vasu kritiku :)

Advertisement