BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Mladi Orlovi (Sezona 10)

Mladi Orlovi (Sezona 10) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
111749.125 in reply to 111749.124
Date: 10/13/2009 12:26:26 PM
Overall Posts Rated:
22
Dobro si skapirao sada:)
A sto se tice mlade...ja mislim da je 20 puno...pricam napamet sada, ali kontam da je 15-16 ok...ali dobro, eto neka bude i 20 igraca koji se rotiraju u toku sezone.

This Post:
00
111749.126 in reply to 111749.125
Date: 10/13/2009 12:31:27 PM
Overall Posts Rated:
122122
Dobro si skapirao sada:)
A sto se tice mlade...ja mislim da je 20 puno...pricam napamet sada, ali kontam da je 15-16 ok...ali dobro, eto neka bude i 20 igraca koji se rotiraju u toku sezone.
Dobro je, bar smo jedno usaglasili ... oko toga i treba da se drzimo, da razradimo plan kako to da postignemo a onda ce i sve ostalo da bude bolje (posledichno) pa necmo imati oko cega ni da se raspravljamo

Fair play!!!
This Post:
00
111749.127 in reply to 111749.122
Date: 10/13/2009 12:35:34 PM
Overall Posts Rated:
5757
Pa pobogu, nisam ja ni mislio da ne radite nista...i sami ste konstatovali da je stanje u zadnje vreme popravljeno.
Na kraju ce se od svega napraviti kako ja ne znam sta hocu...da urusim reprezentaciju ili ne znam ni ja sta...a meni licno ustvari smeta samo nacin funkcionisanja reprezentacije i strucnog staba...ne svidja mi se taj sistem i to je sve...suvise je apsolutisticki jer nema individualne odgovornosti, i ne zna se ko kome polaze racune.
Izbori su prilicno relativna stvar...i kada se stvori nedodirljiva druzina, pogotovo ako je ta druzina uglavnom prvoligaska...to je jako tesko posle skinuti putem izbora, svestan sam da ste i vi toga svesni:)
Ja se u sustini i ne zalazem nista oko repke, to se moze videti po mom timu, jer mi sve vrvi od nasih igraca, ali eto mislio sam da malo promenim nacin funkcionisanja jer po mom misljenju to moze na duze staze doneti bolje rezultate i kontinuitet....ali naravno da podrzavam bar 75% stvari koje vi svi trenutno obavljate, neke stvari jednostavno moraju da funkcionisu kako moraju i kako je najbolje.
Poz i sve najbolje.

Izvini, ali ovo mi ne ide nikako. Ja se stvarno trudim da razumem, Ali ovo o cemu ti pricas se zove demokratija. Velika vecina odluci nesto, to je demokratija.
I to sto si planirao da promenis ovakav sistem funkcionisanja nece doneti nista bolje, jer kada zavisis od pojedinca, je mozda dobro, ali samo za to da bi imao koga da nadrkas kada su losi rezultati,
ALI ustvari to nije dobro, a kada je vise ljudi ukljuceno u rad, onda je to druga pesma. Evo ti primer, recimo meni sad pukne film i ja prestanem da se loguje, poteram sve u qrac. To ce samo trenutno doneti nesto lose (nece se moci namestati postava za utakmice itd.), ali nastavice se sa nekim vec zapocetim radom, jer ce ostali menadzeri u "druzini" nastaviti da rade sa onima koji treniraju igrace, da vrse kontrolu i napredak igraca i nude pomoc onima koima je potrebna. Kada je vise ljudi okupljeno u "druzinu" oni kontrolisu jedni druge i svako radi svoj deo posla, tako da neka buducnost nece biti dovodjenja u pitanje, kao sto smo imali prosle ili pretposle sezone u seniorskoj reprezentaciji da nemamo adekvatne igrace jer nisu trenirani. Znaci mora svako da radi pomalo i svoj deo posla, pa i ukoliko taj neko nesto zajebe posledice nece biti katastrofalne. Zato je moje misljenje da reprezentacija ne sme da zavisi od jednog menadzera.

I evo nemoj da se uvredis ali stvarno te dozivljavam kao nekog zajebanta, i zbog toga MOZDA necu da polemisem vise sa tobom. Dodjes ovde i kazes da se ne zalazes za nista oko repke, mozda cak ne znas ni kako ovaj sistem funkcionise, a hteo bi da ga menjas. Objasnjavas nam neke stvari kako treba da funkcionisu, a ustvari na tome se i radi, i to odavno. Nemam nista protiv slobodno iznosi svoja misljenja, mozda pronadjemo nesto sto zaista moze da bude od koristi i sto cemo primeniti,
a mozda i sutra nekada resis da treniras nekog naseg reprezentativca:):):)

This Post:
00
111749.128 in reply to 111749.126
Date: 10/13/2009 12:36:10 PM
Overall Posts Rated:
22
Uopste nije dobro ako nema raspravljanja...to unazadjuje proces, ali dobro je ne vredjati se i ne svadjati se:)

This Post:
00
111749.129 in reply to 111749.127
Date: 10/13/2009 12:42:28 PM
Overall Posts Rated:
22
Ma nisam zajebant...mislim jesam, ali ovo sto sam pisao, pisao sam ozbiljno...ala sam ga srochio:)
Mi se jednostavno ne razumemo...i to je normalno.
Ne mogu ja sada da izlazem sta ja mislim i kako, jer ja nikada necu biti kandidat za bilo sta, ali imam svoju viziju kako mislim da bi to trebalo da funkcionise, a to se kosi sa trenutno onim sto se radi, eto to je sve.
Kada i ako izadje neki kandidat kod koga ja procitam u programu da se zalaze za neke stvari koje ja smatram da su meni bliske, ja cu ga podrzati, u suprotnom necu glasati i to je sve...i to je isto demokratsko pravo:)
A sto se tice reprezentativca...necu ga praviti iz prostog razloga jer sam misljenja da bi to naskodilo razvitku mog tima.

This Post:
00
111749.130 in reply to 111749.129
Date: 10/13/2009 12:46:41 PM
Overall Posts Rated:
122122
A sto se tice reprezentativca...necu ga praviti iz prostog razloga jer sam misljenja da bi to naskodilo razvitku mog tima.
E tu, gresis 100%. Trening jedne pozicije je najisplativiji pogotovo kada dodje do PlayOff utakmica ... a ako odlucis da treniras 1 poziciju onda je najlogicnije da kupis nekog domaceg igraca i time ujedno pomognes i reprezentacijama

Fair play!!!
This Post:
00
111749.131 in reply to 111749.130
Date: 10/13/2009 12:48:59 PM
Overall Posts Rated:
22
Slazem se za trening jedne pozicije, ali imam svoje razloge zbog kojih ne zelim da treniram reprezentativca bilo koje zemlje...ne moram da otkrivam takticko-tehnicki plan svoje igre:)

From: DACHO

This Post:
00
111749.132 in reply to 111749.131
Date: 10/13/2009 12:53:01 PM
Overall Posts Rated:
5151
Evo da razjasnim nekoliko stvari.Kao prvo obratio sam se kao selektor ekipe iz druge zemlje i neki to misljenje znaju da cijene.Drugo odmah me napadas zbog toga sto sam iz druge drzave sto pokazuje kakva si osoba.Trece(za ovog Likchinu)mozes provjeriti broj glasova na izborima i uvjeriti se da nije glasal samo druzina iz prve lige ili kako si vec rekao.A sto se potencijalnih reprezentativaca tice oni uvijek odu u dobre ruke jer puno kostaju i kupuju ih samo ozbiljni igraci sa dobrim trenerima.

From: Likchina

This Post:
00
111749.133 in reply to 111749.132
Date: 10/13/2009 12:57:49 PM
Overall Posts Rated:
22
Ok:)
Poz i tebi:)

This Post:
00
111749.134 in reply to 111749.124
Date: 10/13/2009 12:58:06 PM
Overall Posts Rated:
5757
Nisam se verovatno dobro izrazio...mislio sam da treba odvojiti 5-6 igraca koji mogu biti konkurentni u A repki, a naravno da mlada treba da ima sto vise 21 i 20-godisnjaka jer oni svojim kvalitetom jesu daleko kvalitetniji od mladjih im kolega, nisam siguran da 19-godisnjak sve uz pravilan trening moze da bude konkurentan.
Aha, ok onda sam te skapirao. Znaci hoces da kazes da treba odvojiti po 5-6 igraca iz svake generacije koje cemo da treniramo i kad budu u A selekciji? Ok, tu se uglavnom slazem. Pa opet, treba nam po 20ak igraca koje treniramo svake sezone za mladu selekciju

I ja se slazem, ali delimicno. Opet se javlja potreba za vise aktivnih menadzera. Ti igraci koji se treniraju a igraju za A selekciju, mogu da treniraju samo oni koji su u visim ligama, PRVA i DRUGE lige, jer visina plate nece dozvoljavati slabijim klubovima da zadrze takve igrace. A klubovi koji treniraju A reprezentativce ili one koji su na uzem spisku, vrlo retko se odlucuju da treniraju jos nekog mladjeg igraca. Znaci kako god okrenes treba ti 50 menadzera, minimum, ali minimum.

This Post:
00
111749.135 in reply to 111749.129
Date: 10/13/2009 12:58:40 PM
Overall Posts Rated:
178178

Toliko o tvojoj brizi za repku! Eto to ti pricam sve vreme! Eto zasto i zbog kakvih sam ostar na forumu!

Nikada i nista nisi doprineo niti imas nameru ali zato hoces da analiziras, menjas i objasnjavas!

A kada ti kazem da sam te provalio posle prve recenice - ti se ljutis!

Last edited by Laimbeer40 at 10/13/2009 1:00:12 PM

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
Advertisement