Od mene si izgubil sam zato jer sam ja bio uvjeren da ću izgubiti pa sam skemijao momčad (Bahar i Lemić su startali na klupi, čuvao sam ih za kup) i taktiku sam postavio svoj omiljeni 'gubitnički' tandem R&G i presing( nekak mi je lakše izgubiti kad dam puno koševa)...a i forma mi je nijansu bolja...
Sve u svemu jednostavno je tu pitanje sreće...sve mi se poklopilo, jer da si stavio bar 'čovjek na čovjeka' obranu već bi me bez problema dobil...
Još je prerano za radikalne rezove jer s laganicom vani je jaako teško nekog dobiti, tak da poraze od Sanca i Dugava otpišemo, Plutoni se više trudil od tebe i to je prevagnulo, a u našoj tekmi je puka slučajnost odredila tijek utakmice...
meni još uvijek nije jasno kak sam ja uspio dobiti lokardu ,laganicom u gostima....ili sam ja stvarno postao jak...ili je bio neki bug ili je GE podivljao....još se sječam utakmice u finalu ja trgao a on normal i pregazio me 30 koševa razlike...a sad ja njega laganicom...hm hm .....a zgubio od mervina doma pa to mi stvarno nejde u glavu
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!