Když jsem před 6 sezonama k repre nastupoval, tak repre byla v tristním stavu pořádný kus za konkurencí, žádné rychlé výsledky jsem tehdy ani nesliboval. Takže výsledky, které byly, nijak moc nevybočují z toho, co jsem sliboval, maximálně jsem si možná ze začátku myslel, že věci půjdou tak o jedno období rychleji. Jdeme prostě krok za krokem, stejně jako tomu bylo v klubu, který nakonec B3 vyhrál. Ale samozřejmě má každý právo být spokojený nebo nespokojený s výsledkama, které jsme dosáhli.
K turnaji útěchy a slabší části BB - na MS byly v minulé sezoně pouze 3 týmy z Evropy, spousta týmů, které v Turnaji útěchy neuspěly, má z nedávné minulosti medailové úspěchy z ME a MS, tyto týmy v uplnynulé sezoně nebyly natolik silné, aby v Turnaji útěchy skončily před náma.
Toliko k mojim hranicím. Ale pořád lidem nenabízíš nic svojeho, z čeho mají lidi usoudit, že zrovna ty jsi ten, který má ty hranice výše? Jak si mají představit fungování reprezentace pod Tvým vedením? Zatím to na mě působí jako "počkejte a uvidíte". Dokonce si ani neuznal (zatím) za vhodné sepsat nějakou předvolební řeč.
To jedno vítězství na MS máme teda s Tebou čekat v sezoně 18?
Last edited by rwystyrk at 7/30/2011 2:16:41 AM