настрочу но я шо я про цю "цікаву" дискусію думаю: (можете читати висновок внизу)
мисля по факту: коли я вступав в ВНЗ я подавав копії документів і в наш Львівський Політех на АСУ (сисадмін) й інші подібні напрямки, в результаті ніфіга туда не подав оригінали ібо хоть і пройшов (а всі по факту пройшли бо в них страшний недобір кожного року) нічого б не навчився там, прєподи (в основному старпери котрі бачили ше перфокарти) в більшості випадків вчать застарілий матеріал, нові викладачі трохи розбавляють цю муть, але якшо сам не вчишся чогось нового по типу самоосвіти то в більшості випадків будеш грузити ящики після випуску. то все чув від багатьох знайомих і друзів котрі вчаться на комп'ютерних науках або просто в політеху.
в Києві же наскільки мені відомо від однокласників з КПІ і університету імені Шевченка все не так печально, але тоже без самоосвіти і практики тяжко.
а саме головне те шо і в київських вузах, і в львівському політеху добра половина студентів до вступу комп в очі не бачила (в багатьох випадках буквально), під час навчання практичні завдання виконують не самі, лиш би бал і степуху отримати, відповідно знань в них не густо...
Про дискусію: це всьо сіній брєд
Висновок зі стіни тексту : мінімум 50% українських комп'ютерщиків після випуску нікуда не годяться для роботи, але є і достатньо нормальних спеціалістів в цій сфері, ну і є такі котрі получають 100500 тисяч закордонних президентів і працюють в Україні нікуда не виїжджаючи... так шо не все в нас погано)
Last edited by Linch at 2/3/2012 12:54:06 PM