Sav3jie - Nokrītot līgu zemāk, vai paceļoties līgu augstāk spēkā ir visu varenais randoms, cik esmu lasījis diskusijā, noteikt, kur būsi mainot līgas nav iespējams.
Atliek vien darīt visu iespējamo, lai uzvarētu. Kaut kā liekas, ka salīdzinājumā ar pagājušo sezonu, mūsu konference kļuvusi nedaudz vājāka, es ar algu summu 170k esmu gandrīz nodrošinājis PO, bet pagājušajā sezonā ar 160k knapi iekļuvu + Superdrakoni nav redzēti kopš 30. marta ( ceru, ka spēli nebūs pametis pavisam ) un kļuvis par bezspēlētāju komandu.
Mavericks#41 - Pa tām piezīmēm nav joka lieta, Pavilons sešas reizes jau nogājis sezonas laikā ar piezīmju normu, tākā nekas netcams tas nav, bet maiņā ir Kupars, kuram pāris prasmes ir daudz labākas nekā Pavilonam ( protams vēl salīdzināt abus nevar un tas būs milzīgs zaudējums ). Par back-up piekrītu, tas man izvilka spēli pret HRockets, bet var iegriezt pret Merķeli, bet līdz viņam vēl jātiek, šaubos, ka bk Ventspils, Sav3jie, HRockets un Vanagi man tāpat vien atļaus iekļūt finālā, varbūt tomēr ?
Last edited by LA-Attack Beast at 4/20/2012 12:55:16 PM