BuzzerBeater Forums

BB Israel > נבחרת לאומית לקראת עונה 19

נבחרת לאומית לקראת עונה 19

Set priority
Show messages by
From: ig

This Post:
22
210410.125 in reply to 210410.124
Date: 4/2/2012 2:30:00 PM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
מצטער, אבל אני לא מסכים איתך באף מילה. התמודדנו מול 3 נבחרות איכותיות מאיתנו, ניצחנו 2 מהן, ומול צרפת, שהיא אחת מהנבחרות הטובות בעולם, אם לא הטובה שבהן, היינו בעמדת ניצחון עד שנפצע לנו הסנטר המוביל, וזאת הסיבה המרכזית שלא עלינו. פציעת שחקן בזמן כל כך קריטי בשום פנים ואופן לא מעידה על כישורי המאמן. ומול המקדונים הפסדנו בגלל הקראנץ שלהם. גם רוסיה הפסידה בצורה דומה לבוסנים.

למרות זאת, בניגוד אליך, שכל הזמן בוכה על הכושר של השחקנים ומטיל אשמות על כל העולם ורק לא על עצמך, ניסן יצא לקרב המכריע כנגד כל הסיכויים נגד אוקראינה, עם חצי מהנבחרת בכושר 6-7, עם ונסובר פצוע, והיה במרחק של מילימטר מלעשות את הבלתי-יאמן ולהביס את הנבחרת האוקראינית ב-23 הפרש ולהעלות אותנו מבית שאף אחד אחר לא היה מתקרב בכלל לעלייה, ומגיע לו את כל הקרדיט על זה. נהניתי מאוד מהנבחרת בקמפיין הנוכחי. ואתם יודעים מה? מזמן לא ראיתי נבחרת כזאת. אני בטוח שבעונה הבאה נילך רחוק מאוד בטורניר הניחומים, ואולי אף נזכה בו.

אז למרות שלא עלינו, אני מודיע חד וחלק. ניסן הצליח גם בקמפיין הזה, בדיוק כפי שהצליח בכל אחד מהקמפיינים שלו בצעירה. רק שהפעם המזל לא היה איתנו. כמה סלים בודדים, זה מה שחסר לנבחרת שלנו.

חג שמח לכולם.

From: The Glove 20

To: ig
This Post:
00
210410.126 in reply to 210410.125
Date: 4/2/2012 3:00:58 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
אם ואם ואם...
זה מה שיש חביבי.

יכול להיות שאני בוכה ומותר לי מסיבה פשוטה- מאמנים ישראלים בכירים מהשורה הראשונה שמחזיקים שחקנים ישראלים צריכים לשמור על דקות משחק- ואם הם לא שומרים זאת פאדיחה. ממאמנים זרים אפשר לצפות פחות. אצלי זה מגיע ממקום אמיתי של רצון להצליח ולקדם ואף אחד לא יקח את זה ממני. במיוחד לא אתה.

בכיין לא בכיין אי אפשר לתרץ בפציעות. זה חלק מהמשחק ובלי זה המשחק לא היה שווה.
למזלנו עד היום מבלי לפתוח עין רעה לא היו יותר מדיי פציעות במשחק הזה בהשוואה למשחקי רשת אחרים אז תעשה לי טובה.
ואל תנסה לגונן על ניסן. זה לא שאמרתי משהו רע בכוונה. אני מסתמך כמו עוד מאמנים על נאומים וניסן הצהיר שהולך על כל הקופה מבחינת התארים אז בסופו של יום הוא לא עמד במטרות שהציב לעצמו.
זה קורה וזה עוד יקרה כי הפערים מנבחרות הטופ הם עצומים. אפשר לעשות דברים יפים גם מבלי להצהיר.

שיהיה לכם בהצלחה בעונה הבאה.

This Post:
00
210410.127 in reply to 210410.126
Date: 4/2/2012 3:12:10 PM
Overall Posts Rated:
274274
ניסן הבטחת את כל התארים ולא סיפקת את הסחורה - תתפטר ותסגור גם את הקבוצה שלך !

ולמען מי שאולי לא הבין את הציניות - סה"כ אחלה קמפיין, בסופו של דבר רק 2 קבוצות עולות ולצערנו אנחנו לא חלק מהן. הפרש הסלים הכריע...

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: TrinZ

To: Ehud
This Post:
00
210410.128 in reply to 210410.127
Date: 4/2/2012 3:16:31 PM
Overall Posts Rated:
134134
ואל תשכח להעביר לי את יתרת הכסף ממכירת כל השחקנים בקבוצה ובנבחרת (:

דבר אחד שיתכן בדיעבד שהיה צריך לעשות זה להמר על הגנה במשחק האחרון בכדי להגיע להפרש הרצוי- אבל זה בדיעבד ובדיעבד זה קל להגיד...

Last edited by TrinZ at 4/2/2012 3:18:40 PM

This Post:
11
210410.129 in reply to 210410.124
Date: 4/2/2012 3:29:07 PM
Overall Posts Rated:
114114
הנבחרת לא עלתה שלב למרות שניצחה היום.
מעבר לכך...פתאום שהכל ידוע מראש צוות הנבחרת לא דואג להגיב ולתת רקע לפני המשחק.
זה לא מכובד ולא עושה חסד עם הצוות.

אני זיהיתי ירידה ביכולת הנבחרת מהעונה הקודמת וחבל שכך. ניר קידם אותה פלאים מבחינת מבחר השחקנים וחבל שלא השתמשו בזה.
בסופו של דבר המאמן כתב בנאום שלו שהוא הולך על כל התארים ולא עמד בסטנדרטים שהציב לכן נכשל .

שיהיה בהצלחה בעונה הבאה

א. לא חייבים לתת שום רקע לפני המשחק- זה לא חלק מהתפקיד - זה שקיבלת ברוב המשחקים סקירות בין הנרחבות ביותר שהיו כאן אם לא ה.. זה דבר שצריך להעריך ולא נושא לתקוף בגינו- ולכן זה לא ממש שווה תגובה
ב. הסיבה שויתרתי על זה היא זמן- יש עוד דברים בחיים במיוחד לאיש משפחה ולמרות שבד"כ יש לי ממנו מספיק- השבוע לא היה ואת מה שהיה הקדשתי להכין את המשחק עצמו ואת הסגל. אם ללכת במילים שלך -התגובה הזו היא לא מכובדת וזה שאתה מתעורר ל"מעורבות" בפורום הנבחרת רק כדי ל"חגוג" אי עליה של נבחרת ישראלית ממניעים ילדותיים לא עושה איתך חסד.
לגופם של הדברים - לטובת אחרים שבאמת מתעניינים במה שמתרחש אני יסביר קצת מעבר
המשחק הערב היה משחק אדיר של הנבחרת כאשר גברנו על נבחרת עדיפה בדירוג ובכושר וניצחנו בהפרש דו ספרתי 103-89 . פספסנו את העלייה על 8 נקודות ועם 2 דקות בדיוק על השעון היינו ב18 הפרש כשהמומנטום היה אצלנו והיה נראה שגם נעשה את הבלתי יאומן ונעלה עם 23 הפרש. סיימנו בבית עם צרפת אוקראינה ורוסיה במאזן של 5-2 ופספסנו את העלייה בהפרש סלים. במבחן התוצאות- הייתה הצלחה שהיינו חותמים עליה לפני העונה ושבד"כ מספיקה לעלייה- מספיק מבט על בתים אחרים כדי לראות את זה. במבחן התוצאה הסופית של אי עליה מהבית - כמובן שאני מאוכזב וכמובן שאני לא מרוצה- כשאמרתי שאפשר ללכת על כל הקופה התכוונתי לזה- אפשר לראות שעם קצת יותר מזל בתוצאות היריבות ו/או בהגרלות היינו עולים מהמקום הראשון אפילו וגם בלי זה -עם עוד 8 נקודות הערב היינו עולים מבית עם 3 נבחרות מהטופ ועוד שתיים טובות.
למה שאני לא אאמין בזה שזה אפשרי אם גררנו את צרפת לשניות האחרונות וניצחנו את רוסיה ואוקראינה שמדורגות מעלינו? הפסדנו רק למדורגת שנייה בעולם ולקראנץ מנבחרת כמעט ברמתנו.
לגבי מבחר השחקנים- כמות גדולה מאוד של שחקנים עשתה הופעות בכורה בנבחרת , ישנם קבצים מסודרים של סקאוטינג ומעקב צמוד באימונים אחרי הצעירים יותר ויש לנו כרגע נבחרת חזקה ביותר. הסגל שלנו העונה למי שלא שם לב הועבר חילופי דורות מאוד מהותיים והועמס בצעירים בין 24-26 שלא היו בעבר בנבחרת. להערכתי בעקבות העבודה העונה וכמובן של קודמיי לעונה הבאה נגיע חזקים יותר עם יכולת הגנתית גבוהה- שזה אחת החסרונות היחסיים שלנו(במיוחד בצבע), סוללה של ש"ג איכותיים וסמולים ופוינטים טובים יותר מכל מה שהיה לנו עד היום
זה תהליך אבל גם בתוך התהליך הזה אפשר להגיע להישגים.
נכשלנו להגיע להישג יוצא דופן מכל מיני סיבות העונה( אני ישמח לשמוע מי חושב שיכול היה לעשות משהו אחרת העונה ולהשיג יותר מחמישה הנצחונות משבעת המשחקים שהשגנו ולמה הוא חושב ככה) אבל מי שלא מנסה לא מצליח ואני לא משנה שום דבר ממה שאמרתי אלא אני מחוזק יותר בעקבות התוצאות הטובות וההתקדמות של הסגל והסגל המורחב- עם עבודה רבה, עם אימונים טובים נוכל להגיע לטופ עשר העולמי . צריך להתחיל מאיפשהו ובעונה הבאה אני מתכוון כמו שאמרתי גם העונה ללכת הכי רחוק שאפשר
לקראת הסופ"ש נפרסם כאן סיכומים של העונה לטובת כולם כולל סטיסטיקות של כל השחקנים ששיחקו העונה, ושל התוצאות.

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
From: Ehud

This Post:
00
210410.130 in reply to 210410.128
Date: 4/2/2012 3:30:31 PM
Overall Posts Rated:
274274
אני מסכים עם הדברים - אבל בעיקר אפשר להסכים שבדיעבד זה קל להגיד

אבל כן, בגדול יכול להיות שבפוזיציה שהגענו אליה היה עדיף אולי להמר בשביל להפסיד בגדול או לנצח בגדול... אלא אם ההימור היה פוש של האוקראינים

From: ig

This Post:
00
210410.131 in reply to 210410.126
Date: 4/2/2012 3:37:27 PM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
אם יש למישהו זכות להצהיר הצהרות כאלה בומבסטיות זה לניסן. הוא הביא את הצעירה שלנו לאליפות אירופה ולגמר אליפות העולם. הוא ניצח לא פעם נבחרות הרבה יותר איכותיות. בקמפיין הזה הוא ניצח 2 נבחרות מדורגות מעלינו והיה קרוב מתמיד לנצח את צ ר פ ת!!! ורק הפציעה מנעה ממנו את הניצחון! ואחרי כל זה להגיד שהוא נכשל? הזוי על שפת טירוף. וכן, זה תמיד אם ואם ואם. לא היה לנו מזל, כי אם היה ולו קצת, היינו מגיעים לשלבים הכי רחוקים באליפות אירופה, ואולי אף זוכים בה. היינו יותר טובים מהצרפתים וזוהי ההוכחה הישירה לכך. הכי קל לסמן מטרות כמו לסיים בין 5 הראשונות בבית ולעמוד בהן. אבל תמיד אעדיף מישהו שיכוון הכי גבוה שאפשר ומצידי שיצליח להגיע לשם פעם אחת ב-1000 שנה, והוא כבר הגיע לשם.

וכן, אני אמשיך לדבר ולשבח את ניסן, כי מגיע לו. מבחינתי זהו המאמן הטוב ביותר בבאזר, עד שיוכח אחרת. לא אמרתי שהפציעות הן לא חלק מהמשחק, אבל כישורי המאמן לבטח לא משפיעים עליהן.

This Post:
11
210410.132 in reply to 210410.129
Date: 4/2/2012 3:37:29 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
חבל מאוד שאתה חושב ככה- שאני שמח מאי הצלחה של הנבחרת.
כל משחק אני מחזיק אצבעות שננצח ולא משנה לי מי המאמן.
גם בעונה הבאה אקווה לטוב ביותר ואם ננצח את טורניר הניחומים אהיה מאושר.

שיהיה בהצלחה ונקווה לכושר משחק חיובי יותר של השחקנים.

This Post:
00
210410.133 in reply to 210410.132
Date: 4/2/2012 4:22:07 PM
Overall Posts Rated:
492492
אז אמנם אני חלק מצוות הנבחרת ולכן אני לא נחשב לא אובייקטיבי אבל לאור ההשתלחות הזאת אני חייב להגיד (ולא לחדש אלא רק להדגיש שיש עוד שחושבים ככה):

הקמפיין של ניסן היה יוצא מן הכלל, ואין מה להוסיף בעניין הזה כי התוצאות מדברות בעד עצמם -
אני רוצה לציין שצריך לזכור מי אנחנו ומאיפה אנחנו באים - את הטורניר הזה התחלנו כקבוצה מדרג 4 וסיימו במקום שני - חשבון פשוט מראה שכנראה נעלה בדירוג - וכך גם אולי נקבל הגרלות טובות יותר בעתיד - וזה הדרך של נבחרת להצלחה - בנייה הדרגתית ושיפור מתמיד בתוצאות. להמר עם איזה קראנצ' ואולי להצליח להתגנב לאיןשהוא כדי לקבל בראש בסיבוב הבא - זה לא פיתרון לטווח ארוך.

בתור אחד מהמערכת אני יכול להעיד שישנו מאמץ גדול מאוד של בנייה לטווח ארוך, החל מהעבודה המדהימה שאתה, יהודה עושה עם מור וממשיך במעקב וקשר מתמיד שאני וארבל עושים אם מאמני שחקנים כדי באמת למצות עד תום כל שחקן ברמה גבוהה. מאגר השחקנים של הנבחרת רק הולך ומתרחב - ולכן לאורך זמן הנבחרת רק תשתבח - וכן אני מדגיש שוב שכל זה בעיקר בגלל העבודה שלך ושל מור התקופה האחרונה (אם השמטתי מישהו אני מתנצל - בלי כוונה).1

ניסן וברוך עמלו ללא סוף לעדכן את הפורום בתכניות ובפרטים על הנבחרת ועל היריבות ולתקוף אותם ככה על משחק אחד זה לגמרי לא ברור לי - הרי זהו משחק לשעות הפנאי (ובעבודה...) אבל אל נא נשכח שיש לנו עוד כמה מחוייביות לעולם חוץ מהבאזר - ודווקא להאשים בצורה כזאת שניים שבאמת עד היום שעו מעל ומעבר??? - זה המעשה הלא מכובד פה

אני מרגיש גאווה רבה להיות חלק מהצוות הנוכחי וחושב שהקמפיין הזה היה מהמוצלחים והחיוביים שהיו לאחרונה
,
תודה לך ניסן

From: Ehud

To: ig
This Post:
00
210410.134 in reply to 210410.131
Date: 4/2/2012 4:44:36 PM
Overall Posts Rated:
274274
יפה לראות את הפרגון - כל הכבוד !

This Post:
00
210410.135 in reply to 210410.134
Date: 4/3/2012 1:22:08 PM
Overall Posts Rated:
114114
יפה לראות את הפרגון - כל הכבוד !

מסכים ומעריך. תודה לכולכם

אגב,בדיעבד יכול להיות שיש צדק בנושא ההימור בהגנה- אבל אסביר את השיקולים הכלליים-אני לא יכול להגיד שלא שקלתי את זה אך לאור הסקאוטינג היה מאוד ברור שמדובר בקבוצת פנים(ותודה לברוך שאסף לי המון נתונים)מובהקת מה שלח להימור על הגנת פנים, אבל מצד שני הכושר של הגארדים היה מדהים אצלם והצביע על זה שהם עשויים ללכת החוצה ולכן היה יותר קשה להמר השבוע.

אני מציע מעכשיו להרפות מדיונים מיותרים ולהתמקד בנבחרת עצמה בסיכומים של הקמפיין הנוכחי מהזווית הסטטיסטית ומהזווית ה"פרשנית" ובתוכניות לקמפיין הבא, היררכיית השחקנים וזימונים צפויים
כמובטח במהלך השבוע הקרוב נעלה כאן נתונים סטטיסטיים מפורטים על הנבחרת והשחקנים, ננסה להבין איפה בכל זאת היה אפשר אחרת אולי או להציע הצעות לעונה הבאה.
אני יקדים את המאוחר וכבר יגיד שעד עכשיו הייתה עונה מאוד מעניינת, מותחת וכיפית בשבילי לפחות, שכיף לראות את ההתעניינות הגדולה בנבחרת ואת ההתגייסות לעזרה שהייתה מאוד מפתיעה והקשתה עליי לבחור את הצוות שאיתי. צריך לציין שהמאמנים ברובם היו אכפתיים ותקשרו איתי מצוין וגם עשו עבודה טובה בד"כ עם הכושר והאימונים
אי אפשר שלא להיות אופטימי בנוגע לעונה הבאה ונקווה שהשלד החזק שלנו ימשיך להתפתח.
כמו בכל הזדמנות צריך לציין את התרומה החשובה של ברוך ארבל וגל לנצחונות- תודה.
אם יש למישהו עוד איזשהן שאלות על הטקטיקה או בחירת השחקנים אשמח לענות
חג שמח וכשר לכולם

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
Advertisement