Konacno da se i ja oglasim.
Ima stvari u kojima si u pravu ali i onih u kojima prenagljujes jer ne znas neke cinjenice. Pocecemo od ovih prvih. Jeste, bilo je jedna ili dve prilike koje sam mogao da iskoristim da uradim malo brze draft i azuriram ceo google disc. Sa druge strane, ja ne znam gde bijem u prethodne 2 nedelje. Stanje je ovakvo: radim trenutno kao konobar,a kolega, najbolji moj ortak, je na odmoru u Sloveniji tako da samo nas je dvojica i radimo bez prekida, svaki dan. Smene su ovakve: 2 dnevne (10-18h), 2 nocne (18-04h). Ta nocna ume da potraje i do 5,6 ujutru! Nakon toga dolazi do rotacije tako da se ide iz nocne u jutarnju, gde prakticno nema spavanja uopste, i pocinje novi ciklus. I tako sve u krug. Ono malo slobodnog vremena sam iskoristio, iskreno da se vidim sa drustvom ili devojkom, koji sat da se izduvam. Onda kada sam i mogao da odspavam vise od kojeg sata, prakticno nisam mogao jer sam imao jos neke obaveze. Najiskrenije, u takvim stanjima umora i hronicne natalozene neispavanosti nisam imao volje ni snage da satima i satima gledam u brojke i razvrstavam hrpu i hrpu igraca. Na kraju sam morao, pre 2 dana, posle 12 h rada, popio sam kafu i od 6 do pola 9 ujutru pobeleo gledajuci u skilove, mozganju i razvrstavanju igraca po skautima. Otkuntao sam tako mrtav i ustao posle nekih 4 h kako bih stigao ostatak da odradim do reseta entuzijazma, dok ne krenem opet na posao. Ni to nije bilo dovoljno. Na kraju sam ostavio ostatak burazeru da to odradi preko mog kompa. Hvala mu na tome, konacno je dzukac pristao da pomogne malo
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
Ja to nikako ne bih stigao. Otvorio sam svoj trenutan zivot jer je to bilo podstaknuto. To je ogroman posao, prelistavanje celog sveta, igraci 18,19,20,21 god. , 6-11 potencijal. Sve postepeno, kako se nijedan igrac ne bi propustio. Zatim pregledavanje skilova, mozganje i razvrstavanje po skautima. Manje-vise sve je odradjeno i postignuto.
Inace, ja sam ti odgovorio na poruku odmah i lepo ti rekao da ne ocekujes da ce sve biti odradjeno u skorom periodu jer se tako namestilo. Kao selektor, ja konstantno imam po 20-ak mejlova i u takvim stanjima skoro da se nisam ni logovao, a kamoli odgovarao na sve to instantno. Medjutim ti si nastavio da navaljujes i panicis da se to sto pre odradi, kao da si ti selektor. Iskreno, cenim tvoj trud i angazovanje, zaista. Malo ipak preterujes, nije tako strasno. Selektor sam, a osvojili smo 2 takmicenja za redom. Ipak, to je neko iskustvo. Kao skaut, svojevremeno sam dobijao spiskove sa igracima za pracenje na polusezoni! Izuzetno cenim tvoj trud i hocu da nastavis da radis kao i do sada. Najlakse je povuci se prvom prilikom kada sam se...malo manje angazovao! Ti ionako imas svoj spisak koji je samo azuriran, nisi bio sprecen da radis. Daj bre nastavi sa radom kao i do sada! Hocu da ostanes!
Najavicu opsirnije sezonu u narednom periodu. Ukratko, ovo je jedna od najlosijih i najnetalentovanijih generacija u istoriji mlade reprezentacije! To znaju oni koji su upuceni u rad iste. Steta, osvajanjem zlata direktno smo otisli na SP, ali ambicije su kilave. Prolazak u drugu rundu je neki maksimalan cilj po meni. Opsirnije o tome u narednom periodu.
Last edited by krmelj at 10/27/2014 11:20:25 PM