BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 reprezentacija - sezona 28

U21 reprezentacija - sezona 28

Set priority
Show messages by
This Post:
00
261503.125 in reply to 261503.124
Date: 10/24/2014 10:19:40 AM
Overall Posts Rated:
154154
Pa gde radi, u gulagu 18 sati dnevno?

Necu uopste da polemisem o manjku vremena, ni ja ga nemam puno.

From: Matya

This Post:
11
261503.127 in reply to 261503.126
Date: 10/24/2014 2:22:57 PM
GGakovo
Prva Liga
Overall Posts Rated:
104104
Koliko vidim ti si skaut za bekove 18 god isto kao i ja.Nas dvojica nastavljamo da radimo te iste igrace koje smo radili i proslu sezonu.Tako da nastavljas sada sa njima gde si stao.Ti ne dobijas nove igrace ove sezone i imas vec spisak od prosle.Tako da nema nikakvih problema sto se tice nas dvojice.A ovi ce dobiti nove klince sto su radili prosle sezone te sa 19 godina. :)

Mala ispravka, mislim da će biti novih igrača kod nas koji smo pratili 18-to godišnjake prethodne sezone, jer ima dosta 19-to godišnjaka sa ovosezonskog drafta koji su bolji od većine koju smo veđ pratili i suflirali trening za njih!

From: Balada

This Post:
00
261503.129 in reply to 261503.126
Date: 10/24/2014 3:48:07 PM
Overall Posts Rated:
154154
Necu nastaviti, zato sto se nacelno ne slazem da se ovako radi.
Prve 3 nedelje nakon drafta su najbitnije i to je 90% posla koje selektor mlade treba da obavi za vreme svog mandata, ostatak od 10% se svodi na puko pracenje napretka uz eventualno poneku sugestiju i pripremu i namestanje taktike za utakmice.
Mi smo ove sezone 2 nedelje vec izgubili, izgubicemo izgleda jos jednu nedelju, a tek posle pocinjemo sa kontaktiranjem vlasnika gde cemo izgubiti bar jos nedelju ili dve dok ih ne uhodamo u trening, za mene je to nedopustiv gubitak i sa takvim radom ne da necemo biti prvi na svetu, nego necemo biti ni deseti, a ja necu da budem deseti, nego prvi.
Zato mi je lakse sada da odem kada smo na vrhu, nego da me neko kinji posle kada pocnemo da tonemo, a mi cemo se svi praviti ludi i kao necemo znati sta je razlog. Razlog je nemarnost i neadekvatan odnos prema obavezama koje smo se prihvatili.
Ja sebe ne vidim u ovakvom konceptu rada i sve sto ubuduce mogu da uradim jeste da budem kandidat na nekim novim izborima i probam da radim samostalno i predano.
Ako se ne osetim sposobnim da odgovorim obavezama, necu se ni kandidovati.
Nas tri skauta poslednja tri posta, a niko ne zna gde je levo, kao da smo pali s marsa, a ne da radimo jedan veoma ozbiljan posao :)

Last edited by Balada at 10/24/2014 3:56:31 PM

From: karlooo
This Post:
00
261503.130 in reply to 261503.129
Date: 10/25/2014 11:37:28 AM
fantastična petorka
III.10
Overall Posts Rated:
8383
Ja nisam bio skaut ali cenim da ne moras da dobijes amin od selektora da prelistas drafti i da pokupis svoju poziciju sa istog ako je vec takva politika da vi dobijate nove klince da pratite.

From: KostaSM

This Post:
00
261503.131 in reply to 261503.123
Date: 10/25/2014 8:03:07 PM
Overall Posts Rated:
173173
Selektorski posao na pocetku sezone je i vise nego obiman, a broj klinaca ogroman. Na zalost to uvek bude sa 1-2 nedelje zakasnjenja. U trecu smo tek usli, a sve do cetvrtka nije kasno da se treci trening odradi kako treba.

Tako da, nema razloga za paniku i tenziju na forumu.

From: Balada

This Post:
00
261503.132 in reply to 261503.131
Date: 10/26/2014 1:01:05 AM
Overall Posts Rated:
154154
Ma sve guramo ispod tepiha, takva smo nacija, sve ce to narod pozlatiti, sta su 3-4 nedeljice propustenog treninga, naspram 11-12 nedeljetina koje cemo trenirati.

Last edited by Balada at 10/26/2014 1:02:04 AM

This Post:
44
261503.133 in reply to 261503.132
Date: 10/26/2014 3:55:55 AM
Overall Posts Rated:
2828
a ko je rekao da je ista izgubljeno
svako sa imalo znanja vec je pokupio igrace koje je hteo i trenira ih kako treba
drugo ti imas svoje sadasnje 19god i njih bi trebao da pratis sto samo znaci da se bunis bzvz jer tvoj posao se nije menjao od prosle sezone

trece nikad nisi nacisto kad ce nesto da iskoci u RL svasta moze da se desi pa da nisi u mogucnosti da odvojis vremena za nesto sto volis
sve ce ovo doci na svoje mesto
koliko vidim selektor je vec odradio scoutin i poredjao onima kojima treba igrace koje ce da prate sto znaci da je ova nedelja sigurno ispunjena treningom

This Post:
00
261503.134 in reply to 261503.133
Date: 10/26/2014 6:33:03 AM
Overall Posts Rated:
590590
Jebo ga, prvo sam pročitao nacisto umesto načisto

From: krmelj

This Post:
22
261503.135 in reply to 261503.125
Date: 10/27/2014 11:18:34 PM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Konacno da se i ja oglasim.

Ima stvari u kojima si u pravu ali i onih u kojima prenagljujes jer ne znas neke cinjenice. Pocecemo od ovih prvih. Jeste, bilo je jedna ili dve prilike koje sam mogao da iskoristim da uradim malo brze draft i azuriram ceo google disc. Sa druge strane, ja ne znam gde bijem u prethodne 2 nedelje. Stanje je ovakvo: radim trenutno kao konobar,a kolega, najbolji moj ortak, je na odmoru u Sloveniji tako da samo nas je dvojica i radimo bez prekida, svaki dan. Smene su ovakve: 2 dnevne (10-18h), 2 nocne (18-04h). Ta nocna ume da potraje i do 5,6 ujutru! Nakon toga dolazi do rotacije tako da se ide iz nocne u jutarnju, gde prakticno nema spavanja uopste, i pocinje novi ciklus. I tako sve u krug. Ono malo slobodnog vremena sam iskoristio, iskreno da se vidim sa drustvom ili devojkom, koji sat da se izduvam. Onda kada sam i mogao da odspavam vise od kojeg sata, prakticno nisam mogao jer sam imao jos neke obaveze. Najiskrenije, u takvim stanjima umora i hronicne natalozene neispavanosti nisam imao volje ni snage da satima i satima gledam u brojke i razvrstavam hrpu i hrpu igraca. Na kraju sam morao, pre 2 dana, posle 12 h rada, popio sam kafu i od 6 do pola 9 ujutru pobeleo gledajuci u skilove, mozganju i razvrstavanju igraca po skautima. Otkuntao sam tako mrtav i ustao posle nekih 4 h kako bih stigao ostatak da odradim do reseta entuzijazma, dok ne krenem opet na posao. Ni to nije bilo dovoljno. Na kraju sam ostavio ostatak burazeru da to odradi preko mog kompa. Hvala mu na tome, konacno je dzukac pristao da pomogne malo Ja to nikako ne bih stigao. Otvorio sam svoj trenutan zivot jer je to bilo podstaknuto. To je ogroman posao, prelistavanje celog sveta, igraci 18,19,20,21 god. , 6-11 potencijal. Sve postepeno, kako se nijedan igrac ne bi propustio. Zatim pregledavanje skilova, mozganje i razvrstavanje po skautima. Manje-vise sve je odradjeno i postignuto.

Inace, ja sam ti odgovorio na poruku odmah i lepo ti rekao da ne ocekujes da ce sve biti odradjeno u skorom periodu jer se tako namestilo. Kao selektor, ja konstantno imam po 20-ak mejlova i u takvim stanjima skoro da se nisam ni logovao, a kamoli odgovarao na sve to instantno. Medjutim ti si nastavio da navaljujes i panicis da se to sto pre odradi, kao da si ti selektor. Iskreno, cenim tvoj trud i angazovanje, zaista. Malo ipak preterujes, nije tako strasno. Selektor sam, a osvojili smo 2 takmicenja za redom. Ipak, to je neko iskustvo. Kao skaut, svojevremeno sam dobijao spiskove sa igracima za pracenje na polusezoni! Izuzetno cenim tvoj trud i hocu da nastavis da radis kao i do sada. Najlakse je povuci se prvom prilikom kada sam se...malo manje angazovao! Ti ionako imas svoj spisak koji je samo azuriran, nisi bio sprecen da radis. Daj bre nastavi sa radom kao i do sada! Hocu da ostanes!

Najavicu opsirnije sezonu u narednom periodu. Ukratko, ovo je jedna od najlosijih i najnetalentovanijih generacija u istoriji mlade reprezentacije! To znaju oni koji su upuceni u rad iste. Steta, osvajanjem zlata direktno smo otisli na SP, ali ambicije su kilave. Prolazak u drugu rundu je neki maksimalan cilj po meni. Opsirnije o tome u narednom periodu.

Last edited by krmelj at 10/27/2014 11:20:25 PM

Advertisement