ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ 7 ΦΑΝΤΑΖΑΝ ΙΔΑΝΙΚΑ. ΕΙΧΕ ΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΒΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΕΙΧΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΓ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΗΤΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΣ. ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΝΤ'ΑΥΤΟΥ, ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ. ΚΡΙΜΑ.
Δεν το συζητάμε ότι ήταν τραγικές οι επιλογές μου και μου στοίχισαν την πρόκριση!
Αλλά....1) Πριν τον αγώνα δεν μπορούσα να ξέρω ότι θα έρθει τόσο νωρίς ο τραυματισμός!Με τον τραυματία,θεωρώ ότι είχε καλύτερη ομάδα από την δική μου!
2) Σε πάρα πολλά κρίσιμα ματς,είχε παίξει υπομονετική και όχι εσωτερικό!Και είχε μάλιστα τον διεθνή Ιταλό που έκανε θραύση με υπομονετική!Θεωρούσα δηλαδή ότι αν έχανα πρόβλεψη επικέντρωσης σε εσωτερικό,θα έβρισκε σκορ αρκετό για να νικήσει,αφού είχε τρομερές δευτερεύουσες άμυνες παντού,αλλά και τάπα που δεν φαίνεται στα rating!
3) Την πρόβλεψη του την θεωρούσα δεδομένη!Πίστευα ότι ήταν πιθανότερο να νικήσω αν έπαιζε patient και δεν πρόβλεπα,παρά αν έπιανα μια πρόβλεψη σε εσωτερικό ή αν έχανα πρόβλεψη!
Εκ του αποτελέσματος ήταν λάθος όλες οι σκέψεις μου!Μάλλον φοβήθηκα αδικαιολόγητα,ενώ πριν μια εβδομάδα είχα αποκλείσει ομάδα με 900κ μισθούς!
1 ματς είναι!Όλα γίνονται!!!Μακάρι να προκριθείς!!!Έχεις κάνει φοβερή προσπάθεια και σου αξίζουν συγχαρητήρια!
Πάντως ο Κοτίδης αναρωτιέται...Τι το θες το κυπελλάκι???Πάρε το Β3 και θα έχεις ισόβεια συμμετοχή εκεί!!Και άσε σε εμάς το κυπελλάκι!!! :-)
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ "ΤΡΕΞΕ ΚΑΙ ΣΟΥΤΑΡΕ" ΞΕΡΩ ΓΩ...
Εγώ ξέρω ότι μια χαρά σουτέρ έχεις στην περιφέρεια!
Σύμφωνα με τον Κοτίδη,αυτό είναι ξεκάθαρο mind game που λέει καθαρά ότι ο Θεός θα παίξει ακριβώς αυτό που λέει ή ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λέει!Άρα έχουμε 50% να τον διπλομαντέψουμε,αλλά ως συνήθως ο Αλέξανδρος7 θα κάνει την λάθος επιλογή και θα τον πιούμε άκοπα!!!
Εγώ πάλι σε κόβω για το ενδιάμεσο!Βασική επίθεση ας πούμε!!! :-)