Je tam 18 míst. S trochou nadsázky se dá říct, že to stačí na 3 týmy/taktiky, jestli to chceš brát takhle. V NT není nijak moc velkej čas a prostor na experimenty, proto se volí ke kormidlu ty nejskušenější. Ale co když nejzkušenější manager má bohužel zkušenost jen s jednou taktikou, protože ji věří celou svou duší:)))
Tak si ho nemáte zvolit. Máte přesvědčit jiného ostříleného manažera (nebo jakéhokoli, který je schopen volby vyhrát), aby kandidoval. Všichni to ví, která taktika je pro mně základní, ale již několikrát jsem opakoval, že pomalu se přibližujeme tomu, aby se daly efektivně občas zahrát i jiné taktiky. Jednu sezonu jsem taktiky měnil a dopadli jsme jak hubkaři (2 sezony zpátky). Takže bych oponoval tomu, že není čas na experimenty. Myslím, že právě turnaj útěchy, pokud se do něj jde s tím, že není reálné vybojovat to, co je praktické jediné, o co reálně jde (pořadatelství ME a tudíž výhodu domácího prostředí ve všech zápasech během celého ME), je ideální příležitostí pro experimenty. Zvlášť kdyby do voleb šel někdo s tím, že chce být u kormidla celkově minimálně 4 sezony a druhou sezonu chce věnovat taktickým experimentům, že je to docela schůdné a pro voliče přijatelné.
K těm 18 místům, trochu si zapomněl na zranění a formu, když tam budeš mít 3 pětky na 3 různé taktiky, kolikrát myslíš, že se ti sejde optimální pětka v optimální formě? A nebudeš pak náhodou čitelný, když se soupeř podívá, která z Tvých pětek má použitelnou formu a odhadne tak, na co se má připravit?