Szerintem Paul bárkiből képes szupersztárt faragni. Chandler nagy nulla volt mielőtt Paul érkezett, Westet sem tartották nagy játékosnak, főleg nem all-star kalibernek. Szerintem nem lesz nehéz pótolni Chandlert, még akár Wilcox-szal sem, mert csak 8 lepattanós átlaga volt idén. Viszont jövőre lesz hely a sapka alatt. Amare-t a Hornetsbe!!! :)
Nem vitatom, hogy a Thunder még nincs "kész", de ha Durant vezéregyéniség lenne, a 40 %-ot el kellene érniük. Azért nincsenek mellette rossz játékosok, Westbrook és Green is nagyon jó, és jó veteránjaik vannak. Lehet, hogy majd később megkövetem Durant-ot, de ahhoz előbb jussanak be a rájátszásba. :) Majd két-három év múlva visszatérünk a kérdésre.
Pár éve mindenki ugyanezt mondta a Bullsra is: micsoda tehetségek, Hinrich, Gordon, Deng, Nocioni, Ben Wallace, simán bajnokesélyesek. 2007-ben kiütötték a címvédő Heat-et, lett volna lehetőségük normális magasembert szerezni, bőven van cserealapjuk. Ehhez képest hol vannak most? Ugyanott, mint három éve, csak sokkal fásultabban. Na, ezért nem mondok előre egy csapatra sem olyasmit, hogy milyen szuperek lesznek. Maradok a jelennél, maximum a következő évig előrenézve: Go Magic, go Hornets!!!
edit: Köszi a gratulációt, de még nincs vége... Gratula neked is, főleg hogy még úgy is győztél, hogy nem találtad el a védekezést.
P.S. Még van három-négy könnyű szezonod, de aztán érkezem a ligába... :D
Last edited by Admiral at 2/18/2009 8:26:24 AM