BuzzerBeater Forums

BB Israel > בחירות-נושא הדיונים

בחירות-נושא הדיונים (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
59081.125 in reply to 59081.123
Date: 11/22/2008 5:32:35 PM
Overall Posts Rated:
1010
תודה על הבהרת הדברים גיל.. אני ניסתי להסביר את זה לדוב היקר אבל התמיכה שלו בקני היא גלויה לחלוטין ולכן העמדה שלו היא שצריך להיכנס מישהו חדש ואני מאמין שגם אם הייתי מנהל משחק אחד בלבד עם הנבחרת הוא היה אומר את אותו הדבר אז זה לא חשוב וזאת זכותו ..

לגבי השאלה, אני חושב שרק מי שאימן את הנבחרת יכול לענות לך על שאלה כזאת ..
ואני לא אשקר, זה בטח לא דבר שישקלל אצל אנשים בהצבעה חח אבל אני חושב שהקבוצה היא קודם כל כי היא תמשיך איתך תמיד והנבחרת בסוף תעבור לידיים אחרות... יש לך התנהלות יומיומית בקבוצה אם זה משחקים כל יומיים-שלושה וכל שאר הדברים שמסביב..וזה בעצם העתיד שלך במשחק וההשתפרות שלך כקבוצה. אומנם הנבחרת וכל הלחץ מסביב גרם לי להוריד את ההשקעה שהייתה לי קודם לכן בקבוצה באופן די ניכר הזנחתי אותה אבל ככה זה צריך להיות אצל כל מי שישקיע את נשמתו בנבחרת וזה דבר שצריך לקחת בחשבון שיקרה..

למרות שאני זוכר כמה מקרים שכן פתחתי עם הנבחרת קודם כל .. זה הרבה תלוי בהרגשה שיש לי באותו השבוע אם לדוגמא אני לא מצפה לאימון משהו מהקבוצה הפרטית אז אני יעדיף להתחיל עם הנבחרת בתקווה שיהיה טעם טוב ואז לא להתאכזב יותר מידי עם הקבוצה או ההפך .. אבל לרוב זה מושפע מההרגשות לגבי הקבוצה הפרטית ..

From: Ehud

This Post:
00
59081.126 in reply to 59081.125
Date: 11/22/2008 6:20:41 PM
Overall Posts Rated:
274274
אם רוצים מישהו חדש אז גם קני ניהל משחק אחד

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
59081.127 in reply to 59081.125
Date: 11/22/2008 8:32:58 PM
Overall Posts Rated:
114114
תראו די ברור מה כל אחד פה מצביע בד"כ. אני חשבתי שזה סוג של "גילוי נאות" להגיד קודם למי אני מצביע ואז לסביר את עצמי. יש עוד הרבה סיבות שחלקן גם ציינתי ואל תיטפלו רק ל"מישהו חדש" רק כדי להוריד מערך הדברים כולם.
זה רק חלק מזה, אחרי הכל לכל אחד יש נטייה שלו ואם אנסה לשכנע אותכם אין לי סיכוי. זה לשכנע משוכנעים..
אם שמתם לב מההתחלה פניתי כללית לכולם והסברתי למה לי אישית זה מתאים, זה לא אומר שזה צריך להתאים לכל אחד אלא שהצגתי דעה
.
לדעתי גם יותר מפירגנתי לעופר למשל (בצדק גם )בסה"כ אבל גם למי שלא ראוי עדיין כמו מאמן שהתחיל העונה רק ,אמרתי את האמת שלי גם אם הם לא אוהבים את זה
אז לא, אני לא אומר סתם דברים רק בגלל הנטייה למועמד. אני אומר את מה שאני חושב וגם עומר וגם עופר דיברו על הנושא למשל של הפורומים והסכמתי איתם על הרוב וגם כל הזמן אמרתי שאם ארתור היה מועמד למשל אולי הייתי מצביע לו ושאני חושב שעופר עשה עבודה טובה.
אלו דברים שהם לכאורה לא לטובת ה"מועמד שלי" אבל אמרתי אותם ויחד עם כל השיקולים אני בכ"ז הולך עם קני כי אני באמת חושב שמגיע לו קצת יותר כרגע
כי לכל אחד יש את החסרונות והיתרונות.
כבר הסברתי למה אני רואה רק את קני ועופר כמתחרים ראויים אז אני מתייחס רק לעופר וקני
אני חושב שגם בכל רמה שתסתכל על זה למעט זה שכבר יצא לך(עופר) להכיר את הנבחרת יש לו יתרון קטן.
לדוגמא :
בסופו של דבר הוא הגיע לרמות הגבוהות ביותר בארץ כשהוא כאן רק עונה וחצי שתיים אחרי כל שאר ליגת העל. וכולנו יודעים כמה אימונים וכסף נאספים בעונה ושחקני בדראפט וכו' ולכן הוא באמת מנצח רק עם טקטיקה כמעט. כי ברור שב20 שבועות נוצר פער .
וגם מהסיבות האלו אני רוצה אותו שם- הוא מאמן תותח
אז לא מדובר פה רק ב"מישהו חדש" אלא גם וגם עוד הרבה דברים שהצגתי רק את חלקם קודם.

לגבי מה שאמרת על יהודה אני לא מסכים איתך אבל ביקשו שלא להתיחס בכלל לנושא שלו אז אני לא אעשה את זה.

Last edited by LA-dov bear at 11/22/2008 8:36:49 PM

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
59081.128 in reply to 59081.127
Date: 11/23/2008 2:49:02 AM
Overall Posts Rated:
343343
02/09/2007 00:00 Jerusalem Knuts Gil Team 73 - 113 שידור חוזר

משחק הפתיחה של קני כדי שלא תצתרך לעשות חישובים קשים זה באמצע העונה השניה למשחק.... הוא לא ממש מוגדר כחדש בישבילי

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
00
59081.129 in reply to 59081.127
Date: 11/23/2008 4:46:53 AM
Overall Posts Rated:
88
אני חייב להגיב לסדרת ההודעות שלך.

האשכול הזה הוגדר לשאלות למועמדים.

די ברור שלא ניסית להציג כאן שאלה כלשהי שכן, אתה בראשית דבריך הצהרת שאתה לא מתכוון לשאול שאלות. מכאן שכל ההודעות שלך הן אוף-טופיק, ולא ברור לי איך הרבה מהמשתתפים, כולל מודים, משתפים פעולה עם הפרה בוטה כל כך של כללי הדיון בפורום.

אני נותן קרדיט לך, שלא מדובר בהפרה מודעת, ונותן קרדיט לקני שלא מדובר במהלך שהוא על דעתו .

תיאורטית - כל אחד יכול לבוא ולתאר את נימוקיו בעד ונגד מועמד זה או אחר. מעשית - מהלכים כאלה לא אמורים לקרות בגלל החשש שזה ידרדר את האשכול להשמצות, לכיסוחים, או לדיאלוג שמתאפיין בהתקפה ומגננה, שאינו מקדם באמת את הדיון.

מפתיע, שאתה, שמציג את עצמך כמי שהשיקול המרכזי שלך נגד חלק מהמועמדים הוא רתיעה מסוג הדיאלוג שהם מנהלים במערכת הבחירות, פועל בדיוק בדרך שתעורר כזה דיאלוג מחדש (בין שאתה עושה זאת במודע, בין שלא במודע). אני לא מכיר אותך, ואני לא מאשים אותך בניסיון לחבל במערכת הבחירות. ברור לי הרצון להגיד לנו מה אתה מרגיש. גם אני לפעמים רוצה לעשות אותו דבר, להביא בפניכם את הנימוקים שלי מתוך הרגשה, שאם רק תדעו את הלוגיקה שלי, תשתכנעו כולכם. זה לא עובד ככה, זה לא אמור לעבוד ככה, ויש סיבה למה האשכול הזה הוגדר אחרת.

בנוסף, כפועל יוצא מהצגת הדברים, אתה עוד מרחיק לכת וקורא לחלק מהמועמדים לפרוש, כי אין להם סיכוי.
פה לחלוטין הגזמת.

זאת יכולה להיות דעתך, אבל תשמור אותה לדואר פנימי אליהם ולא לאשכול הזה. מי נתן לך את הזכות? אני מבקש להימנע מלתת כאן הנמקות בעד ונגד מועמדים, שמהר מאוד עלולות להידרדר לכסח, ואני מבקש מהאחראים על הסדר בפורום הזה, להיות יותר ערניים ולמנוע תופעות כאלה.

תודה

בתקווה לדיון נקי יותר בהמשך

This Post:
00
59081.130 in reply to 59081.129
Date: 11/23/2008 8:47:51 AM
Overall Posts Rated:
114114
אני לא מסכים איתך וזה בסדר..
ואני חושב שהקריאה לפרוש היא לא מתוך זלזול אלא בכבוד קודם תקרא ותבין ואז תגיב.
לא בגלל סיכויים לזכות אלא להפך בגלל שיש סיכוי שהם יזכו אני קורא להם לפרוש
פשוט כי אכפת לי מהנבחרת. אין להם ניסיון בכלל ואמרתי שמצידם זה יראה שאכפת להם גם כי בסופו של דבר גם הם יודעים שעדיף לנבחרת מאמנים מנוסים עם קבלות וכולם יודעים כמה זה משפיע על המשחק הזה.
אם אתה חושב אחרת אשמח לשמוע
מעבר לזה השפה שלי מאוד נקייה בבקשה תקרא שוב. לא מסכים איתך כלל בקיצור. לכל אחד יש דעה ושלי אינה משכנעת אותך. לגיטימי- אבל אתה לא היחיד שקורא.

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
59081.131 in reply to 59081.130
Date: 11/23/2008 10:01:54 AM
Overall Posts Rated:
11

כמה נושאים ולגבי "תקופת" האימון שלי וכן העבודה המשותפת עם הקהילה:
בכנות- לדעתי אחרי כל מה שהיה הייתי צריך להיות המאמן של השנה שעברה. אנחנו המדינה היחידה שעשתה בחירות באמצע השנה. ישנן מדינות מסוימות שהיו אפילו רובוטים מנהלי נבחרת , רק בישראל היו בחירות חדשות. יהודה איבד את מקומו בתור מנהל נבחרת ישראל משיקולים שונים. סיימתי את תהליך הבחירות במקום השני, שאמור לתת לי את הזכות להיות מאמן הנבחרת במשך השנה האחרונה.
אבל זה לא אומר שהייתי אהוד ואתה יודע את זה.. אמנם צחקת אבל לא כולם יודעים אז..
זה היה במשך שבוע 1.אפילו לא קיבלתי הזדמנות לעשות משהו כי נהגתי כפי שנדרש על ידי אנשים רבים והשארתי את המערך כמו שיהודה רצה אותו למרות שראיתי הרבה דברים שהייתי עושה אחרת . כי כיבדתי את הרצון של הקהילה להמתין לבחירות.
אגב, אתם יכולים לראות בזה עוד הוכחה לצורה שנהגתי גם אז בפורומים ובנבחרת. יותר ציבוריות מזה ושיתוף לקהילה לא יכול להיות- הקהילה קבעה את ההרכב והשיטה!
אז למה אתם ממשיכים לשאול מה אעשה בפורומים כשאהיה בנבחרת אם כבר קיבלתם את התשובות במצב אמת ולא בהבטחות?
כולם אומרים לכם שאני עונה להם תמיד, כל מי שניסה אותי זכה לתגובה מהירה בד"כ. יש אנשים שמחפשים בנרות משהו להיטפל אליו במקום לדבר כדורסל וממש חבל כי זה הרבה פחות מעניין וכיף ומרגיש כמו איזה פוליטיקה במקום משחק כדורסל.
נתתי כבר כמה פעמים את ההבטחה שלי- יהיה דוחות לפני המשחקים שיועתקו לכל הפורומים של 2 הליגות העליונות עם קישור לדיון הראשי וכל אחד יוכל לדון במשחק הבא ולהעלות הצעות ויותר חשוב- להיות בעניינים, וכך לבוא ולראות את המשחקים.
כיום הנבחרת לא מספיק מענינת אנשים לדעתי ולא רואים את המשחקים/פותחים מחשב בשבילה אלא רק הקבוצות הפרטיות .אני ממש רוצה לשנות את זה ואפשר לגרום לחבר'ה לצפות במשחקים אבל הם חייבים להיות יותר מעורבים כדי להתעניין וזה לא קרה בתקופת יהודה ועופר ואצל עומר כל המשחק בארץ עוד היה בחיתולים.
אחת המחשבות זה שבמידה ולא יהיה סיכונים לסקאוטינג: נחשוף את השחקנים שמשחקים בליגות זרות באחד הפורומים כדי שכולם יכירו את שחקני הנבחרת(את אלה שבארץ מסיבות ברורות אי אפשר לחשוף ליריבים) ויוכלו להזדהות איתה ויותר מזה- להביע דעות מבוססות. למרות שעל העניין הזה צריך לקיים דיון נפרד כדי להחליט אם באמת זה בטוח לחשוף בעברית את סגל השחקנים ואם כן צריך לחשוב באיזה צורה הקהילה תיהנה מזה והיריבות לא.
ראיתי את הקבוצה שיהודה בנה .אני כבר יכול להגיד שעופר הקים רוסטר טוב יותר מאשר יהודה לדעתי.עם זה, אני עדיין רואה כמה דברים שיכולים בהחלט להיות שונה בתוך הרוסטר גם אצלו. להיות מאמן הנבחרת הלאומית מאוד חשוב לי ואני יעבוד שעות נוספות לחפש את כל השחקנים שיכולים לסייע ולשפר את הרוסטר שלנו ואת הסקאוטינג וייעזר במי שרק ירצה /יסכים לעזור.
אנגלית היא שפת האם שלי ואני מתכוון לנצל את זה לאתר שחקנים מכל העולם ולתקשר עם המאמנים של החברים בסגל.
מעבר לזה אני במשחק מאז סוף עונה שנייה - אמנם אחרי רוב הליגה אבל לא משמעותית במיוחד אז אני לא לוקח קרדיט על זה..
תודה לכל מי שהצביע עבורי וגם למי ששוקל הצבעה בשבילי.
ובהצלחה גם ל"יריבים" שלי

You got to know when to hold em, know when to fold em, Know when to walk away and know when to run. You never count your money when youre sittin at the table. Therell be time enough for countin when the dealins done.
This Post:
00
59081.132 in reply to 59081.131
Date: 11/23/2008 10:47:13 AM
Overall Posts Rated:
1010
אני ממש מתנגד לחשיפת תכונות וציונים של שחקני נבחרת , גם אם לא משחקים בארץ.. ואם הם ישודכו מחר לקבוצה מליגת העל..? מה אז ?

חוץ מזה שההתכתבות והדיבור עם המאמנים של השחקנים היא די פרטית וחשאית וכמו כן גם תוכניות האימונים והתכונות של השחקן ואני אישית לא הייתי רוצה במידה והיה לי שחקן נבחרת זרה כלשהי, שהמאמן יחשוף בפני הציבור שמה את התכונות שלו..
יש כאלה שכן מחפשים שכולם יכירו את השחקן ומוציאים סתם למכירה במחיר מוגזם שהם יודעים שהם לא יקבלו אבל כל אחד עם דעה שונה בנושא הזה.. והדרך הטובה ביותר לכבד את המאמנים ולהמשיך להיות בקשרים טובים זה לשמור על תוכניות האימונים והתכונות בין הצוות המקצועי של הנבחרת בלבד .

ואני לא רוצה לדבר על תקופת הכהונה של יהודה אבל מאז שנכנסתי לתפקיד דווקא מה שהיה ניכר זה ההתעניינות במשחקים עם ממוצע של בערך 30-35 הודעות, למרות שהם לא היו רשמיים וסוג של משחקי הכנה וידידות לקראת הקדנציה הקרובה.. והקהילה ממש ייחסה להם חשיבות כמו כל משחק חשוב אחר והיה הרבה התעניינות שכוללת הצעות וסקאוטים ואם לא על גבי הפורום אז באופן פרטני.. אז בהתחשב במסגרת אני חושב שזה היה די מכובד..
הקטע של הפחות תגובות הגיע כשהיה צריך לברך או אפילו באיחולים לקראת המשחק שזה דברים בסיסים ולא עולים כסף רק כדי לעורר קצת התעניינות בגלוי.. וזה גישה שונה של כל אחד וקשה לי להאמין שאפשר לשנות אופי של אנשים, אפילו אם פיל ג'קסון האגדי יגיע לאמן את הנבחרת ..

אבל אני כן אנסה לשפר את המצב במידה ואבחר ולעורר יותר התעניינות וצפייה במשחקים ואני מקווה שלבד תשתנה פאזה אצל אנשים ביגלל שאנחנו נכנסים לקראת טורנירים רשמיים ומשחקים לא פשוטים .

This Post:
00
59081.133 in reply to 59081.131
Date: 11/23/2008 11:31:44 AM
Overall Posts Rated:
22
אהלן קני.
יש לי רק כמה דברים לאמר לגבי התגובה שלך: גם את העובדה שאתה קיבלת את הנבחרת, אפילו לשבוע, זה לא ההליך הפורמלי.
מי שעשה את זה זה אחד הביברים, שהלך למקום שני ונתן לו את הזכות.
באותה מידה בדיוק, הוא יכל לתת לזה שסיים שני בבחירות של הצעירה, שרק להזכיר, זה יותר מעודכן בעונה אחת אפילו.
נתת איזשהי השוואה: אמרת "רק בישראל היו עוד בחירות".
אז א': זה לא נכון. היה עוד מקרה שאני זוכר טוב, אני ישלח לך אם אתה רוצה.
ודבר שני: אם רק בישראל זה קורה- אז כל שאר העולם לא בסדר.
במקרים מהסוג הזה- המדינה צריכה לעשות בחירות חוזרות, הביברים לא קיבלו את ההצעה הזאת סתם. לא הייתי צריך לשכנע אותם אפילו, הם הסכימו ישר.
אני יתן לך דוגמא עכשווית: בלגיה הצעירה מנוהלת ע"י משתמש שלא נכנס כבר מעל שבועיים למשחק, כשהוא יהפוך לרובוט כנראה יהיו שם בחירות חוזרות (מאמן נבחרת בלגיה אמר לי שהוא דיבר עם ג'יאמים על כך).

בנוסף, אבל זאת דעה כבר, הדרך שבה נביא עוד אנשים להיות מעורבים בנבחרת היא בראש ובראשונה תוצאות ולא סתם הפעילות בפורום הוכפלה כשעלינו ל4 הגדולות.
לי יש עוד דרכים בראש, ואני יהיה מוכן לעזור בכך לכל מאמן שיבחר.

תודה קני ובהצלחה בבחירות!
עומר

This Post:
00
59081.134 in reply to 59081.131
Date: 11/23/2008 2:26:10 PM
Overall Posts Rated:
11
אני לא מבין?
מה קני צריך לעשות?
לכתוב בוקר טוב בפורום כל בוקר???

גם המאמנים ה"מעורבים" נעדרו לא פעם ממשחקים כי "הם לא יכלו להיות מול מחשב ערב המשחק"...וזה ציטוט שנשמע לא פעם.

אני באמת חושב שקני היה צריךלהתמנות למאמן לפני הבחירות הקודמות...
ואני חושב שהוא יהיה מאמן מצוין ומעורב בדיוק במידה הנכונה ושר חוץ מצוין..

אני אשמח אם תהיה לנו קדנציה עם קני.
קדנציה כיפית ,חפה מפוליטיקה וסכסוכים קטנוניים שבה כולם יהיו מעורבים...

אבל זו דעתי..

Last edited by adomole at 11/23/2008 3:26:37 PM

Message deleted
Advertisement