Ρε παιδια να ρωτησω και γω κατι με τη σειρα μου??Ποιος ο λογος να υπαρχει "φανατισμος" και τοση ηλιθιοτητα μαζεμενη και να καθομαστε να κραζουμε εναν ανθρωπο ο οποιος παιζει απλα ενα Game???Ειναι ενα game ξεκολλατε.Καθεστε και αναλυεται και ξαναναλυεται και στην τελικη θα το φορτωσετε και στον ιδιο...Τι θα φορτωσετε??Μια ηττα σε ενα Παιχνιδι Online!!!Λες και θα αναδιχτει η Ελλαδαρα απο το παιχνιδι αυτο!Αλλαζει κατι??Kανουμε χαβαλε για να περναει η ωρα???Τι ειναι το παλικαρι??Ο Ομοσπονδιακος προπονητης???Εγω κοβω το κεφαλι μου οτι μονο στο Ελληνικο φορουμ γινονται αυτα και καθομαστε και αναλυουμε και κραζουμε τοσο πολυ..Get a life
H πιο σωστη τοποθετηση!!!
Σαν πρωην ΝΤ θα πω και εγω τα δικα μου.
Ειναι αδικο να ριχνουμε ολο το βαρος στον προπονητη μας.....ας ριξουμε μια ματια στο ροστερ τις Πορτογαλιας και που παιζουν οι βασικοι τους?....στην 1η κατηγορια τις χωρας τους!
Εμεις εδω προποναμε παικτες αλλων Εθνικων,και δεν βγαζω τον εαυτο μου απ'εξω διοτι προπονω και εγω ξενους και μολις σημερα αγορασα ξενο παικτη με4,5Μ ενω θα μπορουσα να παρω 2 Ελληνες 18αρηδες και να τους προπονησω για την Εθνικη.
Φταιμε ολοι μας ....και το λιγοτερο μεριδιο εχει ο Εθνικος προπονητης μας.
Θα παρακαλουσα να το δουμε σαν
παιχνιδι και μονο.