הנבחרת לא עלתה שלב למרות שניצחה היום.
מעבר לכך...פתאום שהכל ידוע מראש צוות הנבחרת לא דואג להגיב ולתת רקע לפני המשחק.
זה לא מכובד ולא עושה חסד עם הצוות.
אני זיהיתי ירידה ביכולת הנבחרת מהעונה הקודמת וחבל שכך. ניר קידם אותה פלאים מבחינת מבחר השחקנים וחבל שלא השתמשו בזה.
בסופו של דבר המאמן כתב בנאום שלו שהוא הולך על כל התארים ולא עמד בסטנדרטים שהציב לכן נכשל .
שיהיה בהצלחה בעונה הבאה
א. לא חייבים לתת שום רקע לפני המשחק- זה לא חלק מהתפקיד - זה שקיבלת ברוב המשחקים סקירות בין הנרחבות ביותר שהיו כאן אם לא ה.. זה דבר שצריך להעריך ולא נושא לתקוף בגינו- ולכן זה לא ממש שווה תגובה
ב. הסיבה שויתרתי על זה היא זמן- יש עוד דברים בחיים במיוחד לאיש משפחה ולמרות שבד"כ יש לי ממנו מספיק- השבוע לא היה ואת מה שהיה הקדשתי להכין את המשחק עצמו ואת הסגל. אם ללכת במילים שלך -התגובה הזו היא לא מכובדת וזה שאתה מתעורר ל"מעורבות" בפורום הנבחרת רק כדי ל"חגוג" אי עליה של נבחרת ישראלית ממניעים ילדותיים לא עושה איתך חסד.
לגופם של הדברים - לטובת אחרים שבאמת מתעניינים במה שמתרחש אני יסביר קצת מעבר
המשחק הערב היה משחק אדיר של הנבחרת כאשר גברנו על נבחרת עדיפה בדירוג ובכושר וניצחנו בהפרש דו ספרתי 103-89 . פספסנו את העלייה על 8 נקודות ועם 2 דקות בדיוק על השעון היינו ב18 הפרש כשהמומנטום היה אצלנו והיה נראה שגם נעשה את הבלתי יאומן ונעלה עם 23 הפרש. סיימנו בבית עם צרפת אוקראינה ורוסיה במאזן של 5-2 ופספסנו את העלייה בהפרש סלים. במבחן התוצאות- הייתה הצלחה שהיינו חותמים עליה לפני העונה ושבד"כ מספיקה לעלייה- מספיק מבט על בתים אחרים כדי לראות את זה. במבחן התוצאה הסופית של אי עליה מהבית - כמובן שאני מאוכזב וכמובן שאני לא מרוצה- כשאמרתי שאפשר ללכת על כל הקופה התכוונתי לזה- אפשר לראות שעם קצת יותר מזל בתוצאות היריבות ו/או בהגרלות היינו עולים מהמקום הראשון אפילו וגם בלי זה -עם עוד 8 נקודות הערב היינו עולים מבית עם 3 נבחרות מהטופ ועוד שתיים טובות.
למה שאני לא אאמין בזה שזה אפשרי אם גררנו את צרפת לשניות האחרונות וניצחנו את רוסיה ואוקראינה שמדורגות מעלינו? הפסדנו רק למדורגת שנייה בעולם ולקראנץ מנבחרת כמעט ברמתנו.
לגבי מבחר השחקנים- כמות גדולה מאוד של שחקנים עשתה הופעות בכורה בנבחרת , ישנם קבצים מסודרים של סקאוטינג ומעקב צמוד באימונים אחרי הצעירים יותר ויש לנו כרגע נבחרת חזקה ביותר. הסגל שלנו העונה למי שלא שם לב הועבר חילופי דורות מאוד מהותיים והועמס בצעירים בין 24-26 שלא היו בעבר בנבחרת. להערכתי בעקבות העבודה העונה וכמובן של קודמיי לעונה הבאה נגיע חזקים יותר עם יכולת הגנתית גבוהה- שזה אחת החסרונות היחסיים שלנו(במיוחד בצבע), סוללה של ש"ג איכותיים וסמולים ופוינטים טובים יותר מכל מה שהיה לנו עד היום
זה תהליך אבל גם בתוך התהליך הזה אפשר להגיע להישגים.
נכשלנו להגיע להישג יוצא דופן מכל מיני סיבות העונה( אני ישמח לשמוע מי חושב שיכול היה לעשות משהו אחרת העונה ולהשיג יותר מחמישה הנצחונות משבעת המשחקים שהשגנו ולמה הוא חושב ככה) אבל מי שלא מנסה לא מצליח ואני לא משנה שום דבר ממה שאמרתי אלא אני מחוזק יותר בעקבות התוצאות הטובות וההתקדמות של הסגל והסגל המורחב- עם עבודה רבה, עם אימונים טובים נוכל להגיע לטופ עשר העולמי . צריך להתחיל מאיפשהו ובעונה הבאה אני מתכוון כמו שאמרתי גם העונה ללכת הכי רחוק שאפשר
לקראת הסופ"ש נפרסם כאן סיכומים של העונה לטובת כולם כולל סטיסטיקות של כל השחקנים ששיחקו העונה, ושל התוצאות.
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...