Tuhaf maçların gecesi olmuş. Son çeyrekte 28-15'lik skorla geriden gelip maçı kazandım ve kümede kaldım. Son maça kalmaması iyi oldu Ball Riders'tan bir sürpriz bekliyordum çünkü.
Bu arada Bandırma - İzmit Simit maçı tarihe geçecek bir maç olmuş. İzmit Simit son çeyreğe 27 sayı geride girip 38-9'luk çeyrek skoruyla maçı almış. Devre arasında bakmıştım duruma, final tahminim tutmayacak mı diyordum ama bu inanılmaz çeyrek skoruyla tutmuş oldu. Yola devam edenlere bol şans...
Rakibim güçlüydü ama her iki takım da aynı kadrolar ile 1 ay önce maç yaptı. Deplasmanda ve "rahat ol" oynadığım halde kazanmama ramak kalmıştı.
http://www.buzzerbeater.com/match/96977413/boxscore.aspxBu maçın istatistiklerine bakarsanız çeyrek istatistiklerinin gayet makul ve dengeli olduğunu görürsünüz.
Ama bu maçta maç motoru ciddi manada saçmalamış. İlk üç çeyrekte 41 sayı atabilen bir takım son çeyrekte 38 sayı sayı nasıl atabilir? Size mantıklı geliyor mu? Favori olarak gösterildim, kazanmayı da bekliyordum, ama bu şekilde değil.
Mesela şu şekilde olabilirdi;
Bandırma Jazz 20 18 24 20
82izmit simit 21 22 20 25
88