Ολυμπιακός εναντίον Ολυμπιακού στον φετινό τελικό της Α1 και είπα να γράψω μερικά πράγματα(πιο πολύ επειδή κοιτούσα από περιέργεια την ιστορία του Νικόλα στην Α1)!
7ος τελικός πρωταθλήματος για τον Νικόλα,6ος τελικός για εμάς!Ο Νικόλας έχει χάσει και τους 6 τελικούς έχοντας την ατυχία να πέσει και τις 6 φορές στον ασταμάτητο τότε Asingratitos BC,ο οποίος κατέκτησε 14 συνεχόμενα πρωταθλήματα Ελλάδος από την σεζόν 2 εώς και την 15!Οι Legends έχασαν τον 1ο τελικό την σεζόν 33 από τον CRETE και νίκησαν τους επόμενους 4 που συμμετείχαν!
Ο Νικόλας επιστρέφει σε τελικό μετά από σχεδόν 30 σεζόν!Τελευταία συμμετοχή την σεζόν 14,στις αρχές του Γενάρη του 2011(!!!!),τότε που οι Legends δεν υπήρχαν ακόμα και ο Κοτίδης απλά είχε οραματιστεί την δημιουργία μιας καλαθοσφαιρικής ομάδας που θα εκπροσωπεί το χωριό του!Αυτό δείχνει ότι ο Νικόλας δεν είναι ένας τυχαίος μάνατζερ και δεν τα παρατάει ποτέ!Είναι πολύ δύσκολο να βρεις κίνητρο να επανέλθεις μετά από 7+ χρόνια πραγματικής ζωής! (y)
Κοιτώντας τους τελικούς,έχασε μια πραγματικά τεράστια ευκαιρία την σεζόν 13,στον 3ο τελικό....
(26110213)Μπροστά σε όλη την 4η περίοδο,έχασε την ευκαιρία να πάρει πρωτάθλημα και να σπάσει την παντοκρατορία του Ασυγκράτητου με καλάθι και φάουλ στο 0....Κοιτάξτε πως:
http://prntscr.com/l6easm :(
Όμως ρίξαμε μια ματιά και στο φόρουμ της σεζόν 13!Ο cool Νικόλας κλασικά,δεν έγραψε τίποτα!!Δεν κλάφτηκε,δεν έβρισε,δεν αναθεμάτισε ούτε την τύχη,ούτε τους διαιτητές,ούτε τον ανάδρομο Ερμή!!!Απλά έβαλε το κεφάλι κάτω και είπε :''Εγώ θα ξαναπροσπαθήσω!!Δεν τα παρατάω!!!!Δεν με νοιάζει αν περάσει ένας,7 ή 10 χρόνια!!!! B)
Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να πάρει ένα πρωτάθλημα που δικαιούται???? :/
Όλοι οι ουδέτεροι θα είναι μαζί του(και εγώ αν ήμουν ουδέτερος,μαζί του θα ήμουνα)!!!Σίγουρα όμως θα είμαστε το φαβορί και ο πάνσοφος γέροντας Κοτίδης μετά την ενδελεχή έρευνα που έκανε κρατάει την ομάδα σε εγρήγορση ουρλιάζοντας: ''ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗ!!!ΑΥΤΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΠΟΤΕ!!!!ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΣ!!!ΘΕΛΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΜΑΤΣ!!!!ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ!!!!''' :+(