BuzzerBeater Forums

Türkiye - III.9 > 45. sezon

45. sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
298391.126 in reply to 298391.124
Date: 3/2/2019 5:00:03 AM
Fame Of Justice
II.4
Overall Posts Rated:
8484
Yine de uzun vadede baktığımızda bu süreçte vereceğin emeğin karşılığı mt'de ilk 5 olarak başlamak olmalı ama bu konuda şansının fazla olmadığını düşünürsek, (sen iç defansı adam edene kadar burnundan gelir çünkü) ben olsam bu kadar kendimi yormazdım. Kendi milli takımımız olsa sonuna kadar yap derdim. Sana geldiğinde en az vasat veya iyi iç defansı olsaydı yine yap derdim Heitor için. Yaş 22, 185 cmlik oyuncunun işe yaramaz iç defansını adam etmeye başlayacaksın. Belki birkaç maç yedekten oyuna girip milli olma olasılığı için. Kafanı karıştırdım farkındayım ama samimi görüşlerimi yazdım. :)

Öte yandan Moritz ve Vural'a da iç defans vereceksen, bak o olur. Yukarıda yazdıklarım Heitor özelindeydi.

Hocam vural bana drafttan geldi satsam 500k'ya giderdi çöptü. Halada özellikleri istediğim seviyede değil. 6. seviye antrenörle bile bu kadar ilerleyebildi ve de bundan önemlisi 3 oyuncuya 48 dk antrenman verirken kesinlikle kondisyonu zayıfın üstünde olması ve yenemeyeceğimi düşündüğüm takımları yenmek için riske girip faul problemine girmemem gerekiyor. Kondisyon düşük olunca hızlı oyunlarda faul manyağı oluyorlar. Ligin ilk maçında arel ile başlayacağımı bilip bu hatayı yaptım. İşe yaramaz kondisyon yüzünden 6 faulu gördü. Şuan 3'üde planladığım kondisyon sınırlarındalar. Yavaş oyun oynamak zorunda kalacağım sürece gireceğim. Kondisyon antrenmanı vermezsem buna mecburum. Yoksa 3 oyuncu 48 dk antrenman mantığı sürmeyecek.

Heitora gelirsek hocam bu hafta dış defans 14 olursa hiç şaşma. Dış defans için 3,uzaktan şut için 2 özellik gelişimi dışta bekledikleri 17 sınırına ulaştırıyor. 1 sezon antrenman vermeden bu özelliğide ulaşacak yaşta. Kendisi daha 22 yaşında. Haftaya iç defans antrenmanına döndüğümde bir dahaki sezon bu zamanlarda emin ol heitorun iç defansı üstün-sansasyonel aralığına gelme ihtimali çok yüksek. Moritzin iyi'den çıkabilceği'de sassasyonelin üzeri olma ihtimali daha düsük. Moritzi 1 mevki antrenmanlarında kurtarırsam. As oynatıp sadece 2 mevki antrenmanlarını aldırır diğer antrenmanlar için bir oyuncu alır 4 kişiye antrenman verirsem. Beli bükülmeyecek savunma kadrosunu kurar ve de çıkmaza girmeden antrenman vermeye devam ederim.

Last edited by enteriy at 3/2/2019 5:01:34 AM

This Post:
00
298391.127 in reply to 298391.126
Date: 3/2/2019 5:29:52 AM
Fame Of Justice
II.4
Overall Posts Rated:
8484
Hocam bu oyunda en iyi antrenmanları verenler ve örnek aldıklarım.Hong kong,taiwan ve china takımları oldu. Hiç bir zaman diğer ülkelerin yetiştiricilerini örnek almadım. Bu ülkelerin yetiştiriciler ise efsanevi yapmadan bırakmayan oyuncularla dolu. Görürüm şaşırırım. 7. seviye antrenör çeker lig filan umurumda olmaz. Dış defans,uzaktan şut,içeriden şut,top sürme,top tutma özelliklerini efsanevi yapana kadar antrenman verirler.Maaşlarını da uçurmazlar. Örnek ;
(42088706)

Benim bir oyuncu da ulaşmak istediğim son nokta ise kısa olarak;
(38633787)
6m'e gidiyor ben hiç acımadan o parayı basardım. 200k maaşlı bir dış oyuncu alınsa haftada 100k daha fazla yıla vurursak 1.5m daha fazla para ödersin ve de bundan daha iyi performans alamazsın.

Moritzin planı ise şu oyuncu gibi olması yönünde. Ama ne yazıkki bu oyuncu birebir ve uzak şut antrenmanını sadece uzaktan şuta yönelik vermiş ben içeriden şutu o seviyede istemiyorum. Moritze göre çok iyi bir oyuncu 1 yaş farkıda olsa 1 sezonda ona yetişemem. Buna antrenman verende en az 6. seviye antrenör kullanıyordur.
(42895277)

Last edited by enteriy at 3/2/2019 5:30:42 AM

This Post:
00
298391.128 in reply to 298391.127
Date: 3/2/2019 5:46:56 AM
Fame Of Justice
II.4
Overall Posts Rated:
8484
Geçen hafta piyasada heitordan iyi oyuncu yoktu. Şuan 2 tane var. Yetiştirenlerde benden çok daha iyiler. Biri all-star diğeri en değerli oyuncu potansiyelinde. All-starda olsa şuan en iyisi o.Sonra çinli sonrada benimki gelir. Diğerlerine antrenman vermek ligden düşürür verdiğin paraya değmez ama çoğu kişi bunu düşünmez. Çünkü iç antrenmanına dönmezler.

(44024804),(44388925)

Kısa yetiştirirken gördüğüm en iyi yetiştirme bu oyuncu modelleridir. Kimseye 20k dokunmaz. Yedekte bile antrenman verirsin. Ve de bu oyuncular 2. ligdede oynayabilceği maçlar var. Sadece 20k maaşla. Çinli muhtemelen 4m'i geçer fiyatı ve de kesinlikle milli takımı görür antrenman aldıkça,all-star potansiyelli ondan daha iyi ama potansiyel olmayınca almıyorlar. Bunu yetiştiren oyuncularda asla para sıkıntısı çekmez.

This Post:
00
298391.130 in reply to 298391.129
Date: 3/2/2019 1:08:16 PM
Fame Of Justice
II.4
Overall Posts Rated:
8484
Camili hocam boykot mu draft mı seçeneklerinden draftı seçti. Jokzillanın çz çekmesi benim işime geldi isteklilik kaybettiler sonraki maçı benimle oynuycaklar. Arel karşının hepsini yense şaşmam geçen sezon da böyleydi. Kadrosunu oynamak istediğine göre kuruyor ilk 4'te durmasını biliyor.

Last edited by enteriy at 3/2/2019 1:09:06 PM

This Post:
00
298391.131 in reply to 298391.128
Date: 3/3/2019 12:00:26 AM
Overall Posts Rated:
144144
Hocam satır satır okudum. Çok güzel gözlemleyip, gayet de güzel özetlemişsin olayı. Bizim yazdıklarımız sadece kafanı karıştırır. Senin yolun doğru bir yol. Yolun açık olsun. :)

This Post:
00
298391.132 in reply to 298391.131
Date: 3/3/2019 12:37:27 AM
Overall Posts Rated:
144144
Ortalık yangın yerine dönmüş ligde! Harlem yapacağını yapmış yine. Bu takımla yapacağım maçı heyecan ve endişeyle bekleyeceğim çünkü rakip farketmeksizin herkesin karizmasını çizip atıyorlar. Son kurbanları da Gök Tengri oldu. Bakalım ben kaç sayı yiyeceğim Harlem'den. Hedef, 100 sayı altı. :)
Misli dolu dizgin devam ediyor. Play-off finalindeki rakibini beklemeye başladı diyebiliriz şimdiden.
AvanGuard'ın kendi sahasında Bakü'yü uzatmada zar zor yenmesi ve Arel'in D-Will8 deplasmanından rahat bir galibiyet çıkarması, formların bu oyundaki önemini net olarak ortaya koyuyor.
Errdemir için tehlike çanları çalıyor. Yalıncak'tan bir kamyon sayı yiyip onur kırıcı bir farkla maçı kaybettiğine göre Harlem Errdemir'e ne yapar bilemiyorum. Fark olmaz ama yiyeceği sayı da 150'den az olmaz büyük olasılıkla. Geçen sezon batıdan 3 takım düşmüştü, bu sezon doğudan 3 takım düşecek gibi görünüyor.
Kıdıspor'a gelince; sadece bu sezonluk bir takım kurdum yaşlı dedelerle. Sezon sonunda özellikleri epey düşmüş olacak bu dedelerin. Dedeler en azından Mislispor'la bir play-off maçı oynamayı hakeden bir performans sergiliyorlar. Onlara play-out maçları oynatarak haksızlık edemem. Her maça galibiyet için çıkacağım. Bakalım ligi nerede bitireceğiz? :)

This Post:
00
298391.133 in reply to 298391.132
Date: 3/3/2019 4:23:56 PM
Fame Of Justice
II.4
Overall Posts Rated:
8484
Neji-göktengri 2
stalions of hell-camilispor 1
düzce lakers-arel 2
avan guard-mislispor 2
jokzilla-fame of justice 2
yalıncak basket-kidispor 1
genç basketbolcular-bakü telekon 1
southheast warhawks-errdemir67 1

Gök tengri maçını anlatmaya gerek olmadığını düşünüyorum neji çz çektikten sonra bu maça ümitlenmez zaten draft düşünüyordur. Stalions of hell maçını da konuşmaya gerek yok aynı durum. Arel düzceyi rahat yenecektir. Zaten belli bir standarta göre kadrosunu kurmuş. Mislihocam zorlanmayacaktır diye düşünüyorum. Kendi maçım konusunda mislispora karşı jokzilla çigneme zamanı oynadığı için kazanırım diye düşünüyorum. Yalıncak hocamın yeneceğini düşünüyorum. Zaten kidi hoca bu maçı alırsa karşıdaki diğer maçlarını da yenme ihtimalinin epey yüksek olduğunu düşünürüm. Genç basketbolcular maçı kafamı karıştırıyor oyuncu sayısının azlığı bakü telekom için şanş olsa da D-will8 alacaktır diye düşünüyorum. Errdemir67 hocamızın takımı southeast ile kafa kafaya oynayabilceğini zannetmiyorum.

Last edited by enteriy at 3/3/2019 4:24:40 PM

This Post:
00
298391.134 in reply to 298391.133
Date: 3/4/2019 3:38:48 AM
Overall Posts Rated:
1010
Neji-göktengri 2
düzce lakers-arel 2
avan guard-mislispor 2
yalıncak basket-kidispor2
şeklinde düşünüyorum , Benim oyuncu sayı azlığım fame of justice avantajlı kılıyor , Takımım şu an için yeterli seviyede değil, All star maçlarından sonra sürprizlerim olabilir :) ama şu için erken.
her ne kadar deplasman takımı olsamda fame of justice rahat kazanır. Doğu - Batı arasında da kadro kalitesin de çok fark var.

This Post:
00
298391.135 in reply to 298391.133
Date: 3/4/2019 6:24:46 AM
Overall Posts Rated:
144144
Neji-göktengri 2
düzce lakers-arel 2
avan guard-mislispor 2
yalıncak basket-kidispor 2

Valla evi arabayı sattım. Üstüne de bankadan yüklüce kredi çekip benim maça misli kupon yaptım tek maç! :D Dedelere güveniyorum. Ben asıl haftaya Harlem maçını bekliyorum dört gözle. :) Şaka bir yana takımın kapasitesini biliyorum, karşıdan yenemeyeceğim takımlar Jokzilla ve Avanguard. D-Will'i de düşük formlar sayesinde yenebildiğimin farkındayım. Diğer takımları gözüme kestirdim bakalım, maç içinde dedelerin lifi filan atmazsa tabi. :)

This Post:
00
298391.136 in reply to 298391.135
Date: 3/5/2019 12:46:50 PM
Fame Of Justice
II.4
Overall Posts Rated:
8484
Hocam yenilceğini düşünüyordum şahsen yalıncak'ın kadrosunun ilk 4'ü göreceğine de inanıyorum. Ama taktik ve saha avantajı ile bu maçı yenmeyi başardın. Genç basketbolculara üzüldüm bir oyuncusu sakatlandı,1 oyuncusu da faulden gitti. Lucky fan ile oynamak zorunda kaldı ve mağlubiyet ile sonuçlandı. Gök tengri'nin kadrosu antrenmandan mı bu kadar iyi performanslar gösteriyor anlamadım. Zamanla performansi daha da artarsa onunda ilk 4'e göz yumduğunu görürüz. Şahsen benim bundan sonraki sürecimde iç defans antrenmanı olacağından performans artışım çok az etki edecek ve de yenilmeye başlıyacağım.

Last edited by enteriy at 3/5/2019 12:47:23 PM

Advertisement