"Aπορώ και ο ίδιος που η ομάδα μου βρίσκεται στην Α1
βάση του χρόνου που δίνω"Μία ιστορική ομάδα είναι η
CRETE η οποία ιδρύθηκε τη μακρινή 9η σεζόν. Στη σεζόν 23 έπαιξε για πρώτη φορά στην Α1, ενώ η σεζόν 33 είναι με διαφορά η καλύτερή της καθώς κατέκτησε το νταμπλ και έφτασε ως τα προημιτελικά στο BBB! Μετράει συνολικά δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα, ωστόσο μετά τη σεζόν 40 όπου και υποβιβάστηκε δεν έχει καταφέρει να φτάσει στα προηγούμενα στάνταρ. Πάμε να δούμε τι έχει να μας πει ο Μάνος για όλα αυτά.
Ξεκίνημα από τη σεζόν 33. Πως είναι να κατακτάς το νταμπλ απέναντι στον OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND, αλλά και να τίθεται αντιμέτωπος στο ΒΒΒ με θηρία όπως ο Młoty Stargard;
Καταρχήν χαράς στο κουράγιο σου που βρίσκεις χρόνο για όλο αυτό. Για αρχή θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την υπομονή σου με μένα και επίσης που μου θυμίζεις την πορεία μου εδώ που πραγματικά μέχρι και για τους τίτλους που έχω κατακτήσει είχα μια αμφιβολία...χαχα.
Στην πορεία σίγουρα ήρθα αντιμέτωπος με πολύ καλές ομάδες και έμπειρους μάνατζερ που μπορώ να πω ότι με δίδαξαν πολλά. Όσο ήμουν ενεργός αρκετά νομίζω ότι ήμουν ανταγωνιστικός και πέτυχα μεγάλες νίκες αλλά και φυσικά πικρές ήττες αφού είχα να κάνω με τους καλύτερους εντός και εκτός συνόρων.
Πριν πάμε στα τωρινά θα ήθελα να μας πεις ποιους θεωρείς τους πέντε καλύτερους μάνατζερ στο buzzer;
Νομίζω ότι μιλάνε από μόνοι τους οι τίτλοι. Μπορεί να χρειάζεται και τύχη για να κατακτήσεις ένα αλλά για να έχεις διάρκεια πρέπει να είσαι καλός και φυσικά να ασχολείσαι...
Θα έλεγα ότι κάτι έμαθα τελικά δίπλα σε μεγάλους μάνατζερ όπως ο Μαμου και ήμουν χαρούμενος και έβλεπα ότι το μέλλον ήταν εκείνα τα χρόνια ο Αλέξανδρος που πήρε την σκυτάλη μετά από μένα και το πήγε ακόμα πιο μακριά σαν πρώτος Έλληνας που πήρε το BB3... Είχαμε και εμείς μια πρωτιά έστω και μούφα σαν πρώτος Έλληνας που κατακτά πρωτάθλημα στην ουτοπία... χαχα... Ελπίζω και εύχομαι όπως ακολούθησαν τίτλοι εκεί από Έλληνες μάνατζερ να γίνει και στο BB3 εάν δεν έχει γίνει ήδη και δεν το έχω δει... χαχα... Χαίρομαι επίσης με την πορεία του συντοπίτη μου Αετού που δείχνει ικανός να κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια απέναντι βέβαια σε πολλοί καλούς μάνατζερς όπως είναι ο Τεράστιος - Σουπερνοβα - Μετεωρα και άλλοι που είναι ανταγωνιστικοί.
Επειδή μπορώ να μιλήσω πιο εύκολα για το παρελθόν δεν θα ήθελα να ξεχάσω άλλους μεγάλους μάνατζερ που αντιμετώπισα όπως ο Μάτσας που έγραψε την δική του ιστορία, ο Δον, φυσικά ο Θεός (ΙΣΙ), ο Σπαρτιάτης με την δική του κυριαρχία, ο κάμπο που χαίρομαι που από ότι είδα επανήλθε, ο Στέλιος που εκτός από καλός μάνατζερ δεν θα βρεις κάποιον να σου πει κακό λόγο για αυτόν και φυσικά πολλά παιδιά που μπορεί να μην πήραν τίτλους αλλά έβγαλαν τεράστιους παίκτες και ήταν εργάτες της Εθνικής που έστω και για λίγο είχα την τιμή να βρεθώ στο τιμόνι της μαζί με τον Μαμου που θεωρώ ότι μου μοίρασε τεράστιες γνώσεις και ας μην ήμασταν ποτέ κολλητοί και ξεκίνησε για πρώτη φορά ένα πιο οργανωμένο σχέδιο για την ομάδα βάση σκιλς με εμπνευστή αυτόν και συμμετοχή θα έλεγα δική μου. Τώρα εάν έχω ξεχάσει ή δεν έχω αναφερθεί για κάποιους του τότε και του τώρα να ζητήσω συγνώμη αλλά χωρίς πλάκα ούτε για τους δικούς μου τίτλους δεν ήμουν 100% σίγουρος και ας μην ήταν και πολλοί...χαχα
Για περίπου μία δεκαετία η CRETE πρωταγωνιστούσε στην Α1. Την τελευταία πενταετία ωστόσο κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ενασχόληση με το buzzer δεν είναι ποια η ίδια;
Σχετικά με την πορεία μου και ότι τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στο επίπεδο μου απορώ και ο ίδιος που η ομάδα μου βρίσκεται στην Α1 βάση του χρόνου που δίνω...χαχα.