Kitam ture gausi aukseli ir baigsis tavo kelias :D
Žinoma visų pirmą ačiū už pagerbimą ir įvertinima.. Tačiau iki kito etapo reikia nueiti.. Ir nesu aš toks stiprus varžovas, kokiu tu mane laikai.. Su kiekvienu reikia kovoti, ar tai būtų IV lygos komanda, ar tu patsai.. :)
P.S man labai juokingai atrodo, kai forumuose visi čia šlovina Vycka, netgi juokingai skamba, kai taurėje gavę Vycką visi nuleidžiat rankas, leidžiat antrą sudėtį ir pasmerkiant savo komandą pralaimėjimui.. Tuo žaidimas su tokiu požiūriu ir praranda dalį žavesio.. Nors mano komanda nėra stipri, ir visa galva silpnesnė už Vyckos.. Tačiau aš niekados nepasiduodu ir nenuleidžiu rankų. (Du kartus žaidėm, vieną kartą pavyko ji palaužti Motsu, ir taktika.. O kita kartą lydėjo sekmė).
Todėl mano palinkėjimas visiems, yra neskirstyti komandų į stiprias ir silpnias, kovot su visais vistiek reikia.. Ir norint laimėti taurę, turi nugalėt visus tiek stiprius tiek silpnus.. Todėl linkiu visiems kovot iki galo, ir nenuleisti rankų anksčiau laiko.
Beto ačiū Vycka už mano komandos aukštinimą, ir pervertinimą.. Tačiau tikrai nesu ta komanda, kurios reikėtų prisibijoti.