BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > [OFF] NBA

[OFF] NBA

Set priority
Show messages by
From: Admiral

This Post:
00
33856.126 in reply to 33856.125
Date: 2/18/2009 6:55:01 AM
Overall Posts Rated:
88
Én sosem tagadtam, hogy jó játékos... Csak éppen nem képes győzelemre vezetni a csapatot, pedig a képességei alapján meg kéne tudnia csinálni. Ehhez képest 13-41 mutatóval utolsó előttiek nyugaton, az utolsó 3 meccsüket elvesztették.

Nálam a vezéregyéniség olyan játékost jelent, aki jobbá teszi, fellelkesíti a többieket, győzelembe "hajszolja" a csapatát. Ezt hiányolom Durantből, bár azt elismerem, hogy nagyon jó játékos.

P.S. Kíváncsi vagyok, Chandler fog-e úgy játszani, mint a Hornetsben.

Last edited by Admiral at 2/18/2009 6:56:55 AM

From: Pitie

This Post:
00
33856.127 in reply to 33856.126
Date: 2/18/2009 7:19:12 AM
Overall Posts Rated:
11

Hát hogy őszinte legyek megbontani a Chandler-Paul párost nem lett volna szabad szerintem...Chandlert biztos vagyok benne hogy Paul tette azzá ami így az Oklahomában egy kalap szar lesz szerintem...ami a másik oldalt illeti Wilcox lepattanoban biztos nem tudja majd hozni Chandler szintjét és így a belül eddig is harmatos New Orleansnak annyi!

A 13-41es mutató oka az hogy nincs normális belső embere és irányítója a csapatnak...Westbrook egy vérbeli kettes ahogy az kiderült mostanában.Szerintem ezt a csapatot Még Kobe sem vezetné győzelemre.Ami azonban fontos hogy szerintem ők a jövőre fókuszálnak és hatalmas potenciál van a csapatban még!A drafton biztos hogy elöl választanak így ha sikerül elhozni egy jó centert és igazolni még egy közepes irányítót ez a csapat mindenre képes lehet!Én nagyon szurkolok nekik!Az új Sunst látom bennük:)))

This Post:
00
33856.128 in reply to 33856.127
Date: 2/18/2009 7:19:57 AM
Overall Posts Rated:
11

Ja amúgy gratula a feljutáshoz:)Megelőlegeztem!

This Post:
00
33856.129 in reply to 33856.127
Date: 2/18/2009 7:47:00 AM
Overall Posts Rated:
88
Szerintem Paul bárkiből képes szupersztárt faragni. Chandler nagy nulla volt mielőtt Paul érkezett, Westet sem tartották nagy játékosnak, főleg nem all-star kalibernek. Szerintem nem lesz nehéz pótolni Chandlert, még akár Wilcox-szal sem, mert csak 8 lepattanós átlaga volt idén. Viszont jövőre lesz hely a sapka alatt. Amare-t a Hornetsbe!!! :)

Nem vitatom, hogy a Thunder még nincs "kész", de ha Durant vezéregyéniség lenne, a 40 %-ot el kellene érniük. Azért nincsenek mellette rossz játékosok, Westbrook és Green is nagyon jó, és jó veteránjaik vannak. Lehet, hogy majd később megkövetem Durant-ot, de ahhoz előbb jussanak be a rájátszásba. :) Majd két-három év múlva visszatérünk a kérdésre.

Pár éve mindenki ugyanezt mondta a Bullsra is: micsoda tehetségek, Hinrich, Gordon, Deng, Nocioni, Ben Wallace, simán bajnokesélyesek. 2007-ben kiütötték a címvédő Heat-et, lett volna lehetőségük normális magasembert szerezni, bőven van cserealapjuk. Ehhez képest hol vannak most? Ugyanott, mint három éve, csak sokkal fásultabban. Na, ezért nem mondok előre egy csapatra sem olyasmit, hogy milyen szuperek lesznek. Maradok a jelennél, maximum a következő évig előrenézve: Go Magic, go Hornets!!!

edit: Köszi a gratulációt, de még nincs vége... Gratula neked is, főleg hogy még úgy is győztél, hogy nem találtad el a védekezést.

P.S. Még van három-négy könnyű szezonod, de aztán érkezem a ligába... :D

Last edited by Admiral at 2/18/2009 8:26:24 AM

This Post:
00
33856.130 in reply to 33856.129
Date: 2/18/2009 9:40:33 AM
Overall Posts Rated:
11
Hát nem is tudom!Elég jól hangzana egy West- Stoudemire belső kettős csak azt nem tudom hogy megférnének-e egymás mellett hiszem szinte ikrek is lehetnének(Stat egy kicsit jobb).Ezt majd meglátjuk!

Ami a Bullst illeti szerintem az egy nagy lufi volt mindig is...én abból a csapatból csupán Denget tartom nagy játékosnak illetve majd Rose lesz az valószínű...Gordon egy igazán jó hatodik ember de nem franchise player.Hinrich is jó de nem extra!Szerintem 2007 volt egy darabig a legsikeresebb évük!

Köszi!:)Inkább úgy fogalmaznék hogy most majd lesz 3-4 könnyebb szezon aztán jössz te:)Sok sikert hozzá!:)Én várni foglak szerintem!:)

Last edited by Pitie at 2/18/2009 9:40:50 AM

This Post:
00
33856.131 in reply to 33856.130
Date: 2/18/2009 10:32:52 AM
Overall Posts Rated:
88
Stat KICSIT jobb??? :D Ez jó volt...
De az a lényeg, hogy jövőre kb 15 millióval lesznek a sapka alatt. Szabad az út egy nagy igazoláshoz. Felőlem jöhetne Stoudemire, Bosh, vagy Akár Odom is. Aminek legjobban örülnék: Paul menjen a Magicbe Howard mellé. Bár akkor nem tudom, mi lenne Nelsonnal...

Bullsban szerintem nagyon jó játékosok vannak, csak a lelkesedés hiányzik. Egyedül Rose-ban és Noah-ban van meg az elszántság, csak Noah-ból meg a tehetség hiányzik. Deng nagyon-nagyon jó, de ő sem tudja a hátán vinni a csapatot. Ha Hughes és Gooden helyett szereznének egy jó erőcsatárt, egyből jó csapat lennének.

Rose-Hinrich PG
Gordon-Sefolosha SG
Deng-Nocioni SF
Thomas PF
Noah-Gray C

Nem rossz névsor, csak a minőségi magasemberek hiányoznak.

This Post:
00
33856.132 in reply to 33856.131
Date: 2/18/2009 12:52:15 PM
Overall Posts Rated:
88
Most látom csak, micsoda meccs lesz: Hornets-Magic... Úgy tűnik, ma sem fogok aludni

This Post:
00
33856.133 in reply to 33856.132
Date: 2/18/2009 1:17:27 PM
Overall Posts Rated:
11

Én inkább bevállalom hogy reggel nem nézem meg az eredményeket és majd az ismétlést:)Nem vagyok képes felkelni 2kor...a multkor megcsináltam majd arra ébredtem 5kor hogy a távirányitoval a kezemben alszom...szoval addig sikerült eljutni hogy megkerestem a távirányítót:)Ezt ma nem vállalom:)

This Post:
00
33856.134 in reply to 33856.133
Date: 2/18/2009 1:37:16 PM
Overall Posts Rated:
88
Felkelni 2kor? Le sem feküdni addig. Úgysem tudok hajnalig elaludni. Meg amúgy sem bírnám kivárni a holnapot, biztos megnézném az eredményt.

This Post:
00
33856.135 in reply to 33856.133
Date: 2/19/2009 6:31:46 AM
Overall Posts Rated:
88
Nem volt rossz a meccs, de nem árulom el a végét, hátha megnézed. Viszont Chandler nem megy Oklahomába, a Thunder visszalépett. Bulls csere már majdnem hivatalos: Nocioni, Gooden és Simmons megy Sacramentóba, érkezik a Kingstől Brad Miller és Salmons. Idén valószínűleg nem igazolják újra Gordont, jövőre lejár Miller és Hughes szerződése. Marad Rose, Deng, Noah, Hinrich, meg vagy 20 milla a sapka alatt...

This Post:
00
33856.136 in reply to 33856.135
Date: 2/19/2009 7:02:54 AM
Overall Posts Rated:
11

Hát ezzel a cserével tényleg csak a Bulls járt jól...sacramento minek ment bele azt nem értem.

Tudom az eredményt mert beléptem reggel megnézni a transfert és pont az villant fel...ennyit az Orlandorol sajna:(Akkor lenne sanszuk ha Lue élete formáját hozná amit nem fog...így most röhejes ugyan de szerintem a leggyengébb csapat az NBA-ben irányító poszton...Azért Arroyoval nem lennének ekkora szarban!

Olvasgattam a trade latolgatásokat...hát vannak megdöbbentő felvetések.Remélem a Suns nem követ el újabb bakit!

Advertisement