moram priznati da sam nakon poslednjih događanja i sam razmatrao da povučem kandidaturu!
ipak sam odlučio da to ne uradim, jer želim da uradim jedan veliki posao i da napravim igrače za našu A reprezentaciju za duži period!
isto tako bilo ko da dođe na mesto U21 selektora neće moći ništa da uradi bez saradnje sa celom bb-srbijom! zato bih molio menadžere na saradnju sa U21 selektorom, bez obzir ko bude izabran!!!
zaboravite na sve rasprave, svađe, sukobe i pokušajte da koliko je to u vašoj moći pomognete U21 selektoru! nadam se da će se takav odnos prema reprezentaciji isplatiti i da ćemo na kraju svi biti ponosni na dobro urađen posao!
i još samo da naglasim da ukoliko budem izbran, svaki U21 reprezentativac će biti posebno praćen i u dogovoru sa njegovim vlasnikom biće napravljen 2-godišnji plan njegovog razvoja! svaki vlasnik U21 reprezentativca ukoliko bude grubo kršio dogovor, suočiće se sa izbacivanjem njegovog igrača iz U21, bez obzira na posledice na entuzijazam (a samim tim i na razultate)!!!
a što se tiče pitanja oko protekcije za pojedine igrače u U21.. Naravno, da o tome nema ni govora!!! svako ko misli da je njegov igrač bolji od onog koji igra, će dobiti detaljno obrazloženje zašto je drugi igrač u prednosti ili ako se uvidi greška biće ubačen u reprezentaciju prvom prilikom kada to bude moguće!!!
posebno bi molio legende srpskog bb-a (tu mislim na dugogodišnje I-ligaše) da ne napuštaju olako reprezentaciju, jer je njihova pomoć i te kako potrebna!
znam da je moj najveći nedostatak, što sam relativno malo u ovoj igri! ali budite sigurni, da ću to nadoknaditi velikim entuzijazmom i zalaganjem!!!!
Last edited by kotoor at 8/18/2008 6:37:50 AM