Aga vaadates ajakava , siis paistab et hooaja lõpp on lähenemas. Nohul oli õigus et 8ndaks ma ei jää, aga seda suures osas ka seepärast et osad võistkonnad on meie poole peal mängimise lõpetanud..
Kui nüüd analüüsida meie liigapoolt , siis enne playoffe on meil päris huvitav seis, eriti selles suhtes, et kumb siis regular seasoni võidu ära toob ja koduväljaku eelise saab , haljala keevitajad või Xymelin . Haljala juhib hetkel , aga tal on jäänud veel mängida Xymeliniga, kellel vähemalt palkade järgi on talendikam võistkond. Kuid siiski palju sõltub sellest kas Nohu mängujuht saab vigastuse ajaks terveks , ja kui saab, siis kui sitt vorm tal mänguhetkeks on. Ja Haljala Keevitajatel on viis suht võrdse palgaga meest, samal ajal kui Xymelinil koosneb põhiviisik 4st kõvasti kõrgema palgaga mehest, kuid viies , viskav tagamängija on 4k palgaga mees, kes on rohkem nagu kohatäiendus . Pannes sinna juurde asjaolu , et 60k palgaga mängujuhil võib olla madal vorm , mis on väga olulise tähtsusega , ning meil tõetab tulla põnev eelmäng playoffide konverentsi finaalile, eeldusel et mõlemad sinna ikka jõuavad. Ülejäänud võistkondadest rääkides, siis paistab et Nebulos.net jääb kindlalt kolmandaks , kui ta just lambist mängimist ei lõpeta . See on suhteliselt üllatav , sest tal ei ole just kõige talendikam võistkond ja korvide vahe on ka madal, aga see räägib vist rohkem heast taktikate kasutamisest ja et tegemist on asjaliku manegeriga. Ning viimane playoff koht meie poole peal läheb siis kas mulle või Golden State Warriorsile, mis tõotab tulla ka põnev heitlus. Paistab et selle otsustab ära meie omavaheline mäng , kui just kumbki pool mingi ülatusega hakkama ei saa. Kui vaadata kummagi poole mängijaid , siis Golden Statel paistab eelis olevat, aga tiimi nr 2 palgaga mees on tal vigastatud 4 nädalat ja müügis ka, nii et siiski tuleb ehk huvitav mäng , ning arvatavasti taktikate valik otsustab tulemuse.
Vastaspoole konverentsis esikoha suhtes erilisi kahtlusi pole, KK Sepise võidab ülekaalukalt, ja kui just midagi väga lolli ei juhtu, siis tema on finaalis ja tõsine favoriit , edasisaamaks teise liigasse.
Kuid ülejäänud kolme parema võistkonna vahel toimub samuti rebimine.
Ühesõnaga on põnev lõpp ees, ning edu kõigile ja parem meeskond võitku (va siis kui minu meeskond mängib:D) !
Last edited by Rahakunn at 5/28/2010 12:27:04 PM