hvala na savjetima.. :D.. cekam da skupim sad milju i pol il dvije... pa onda kupit nekakvog svjetskog bek šutera.. fiala se jos drzi makar mi je krilo malo u banani...tako da cekam samo novce pa u lov :)
.. osobno bi za dvi milje rađe kupio 2 mladaca od 18-19 god i za dvi sezone napravio od njih majstore ... za 2 milje nemos nista predobro kupit ... baci oko na transfer listu, pa ces vidit .... cijene su podivljale i nema kupovine vrhunskog igraca ispod 3 milje ... ovo "vrhunski" uzmi pod uvjetno ... al to je moje viđenje situacije ... nisan ni ja prepametan, da jesan onda bi igra 1. ligu , ali ja san napravio zaokret i prave stvari ocekujen sljedece sezone kad mi malo stasaju Vilhjalmson i Kowalevski + kaav pridoslica sa drafta ... al ponavljan, svi mi imamo svoje vizije, al viruj mi kad ti kazen da san i ja prije trazio brz put do vrha i kupova "nerezonski" .. i nasa put u provaliju ... nema srice od toga ... ovo ti isti kurac ka i nas klupski sport ... mi smo treca liga i nemamo puno love .. jedini nas put je stvarat, pa i nekog prodat ako se to pokaze ka dobra opcija, ali stvaranje i strpljenje je jedini put ... dug, o da .. ali jedini ...
... sretno ...