a na čemu sam zahvalija? samo čestitke ili?
ma čestita sam ti na izborima a i bio si odmah napadnut u početku pa sam ti rekao da zanemariš sve jer još ništa nisi napravio.
ma ok, neman ja ništa protiv tebe, osim da se puno svađaš na formu, pa pokušavaš bit s nekim dobar, a onda zabiješ nož u leđa, to je ok, volim podlace. iako s takvima neznaš na čemu si, takvi su najgori
ček, i ovo je sad svađa?! kak je ovdje sve svađa ak se razgovara normalno?! da sa curom razgovaraš o možebitnom vjenčanju što bi išlo u normalnom razgovoru bilo bi zapravo svađa?! dobro, to bi završilo svađom na kraju jer bi onda odmah a mi za koju godinu :)
al stvarno mi je žaj da ti na temelju manje bitnih prijateljskih utakmica daješ glasove. jer ako si tek nakon srbije prominija glas onda bolje i da si nakon novog zelanda. jer mislim da glas nisam zaslužija pobjedom nad srbijom, tu se ionako nije znalo ko pije a ko plaća, jel se gleda forma sadašnja ili od prošlog tjedna..
pokusiraj ti koliko god hoćeš samo nemoj da rez pati na kraju pa makar to bila prijateljska. rekao sam ti, za mene nema prijateljskih kad je u pitanju repka. vjerojatno se ne bi ni javia da nisam vidio kud rezultat ode i onda 6 osobnih grbeš i nema ga tko zamjenit ni 20%. za mene su i prijateljske bitne a sad tebi nisu i ok. nećeš sigurno radi mene mijenjat svoj stav. ja nisam nakon srbije mijenja glas, nisam ti do tada dao nikakav glas. tako radim svake sezone. poslije srbije sam sagledao sve i dao ti glas računajući ovu današnju tekmu pod novu sezonu. nisam očekiva ovo jer do sada nije bilo takvih "ekscesa" s tvije strane. još nisam ni promjenio glas. s prijašnjim izbornicima nisam imao problema negativno ocijenit jer ih nisam poznava. tebe donekle znam.
zajeban si igrač moa prokokatoru :)
provokator mi je krsno ime :)
jesi ti nečim zadovoljan uopće? zamjeria bi mi da je ovaj tvoj play boljeg potencijala pa da je danas zaigra?
moš mislit, bija bi najsritniji, jer ka šta si reka, licemjeran jesi :D
cjelokupno gledano zadovoljan i zato još uvijek nisam promjenia glas al me j... ta današnja tekma, bar pobjedu da si uspia izvuć. pa bar neću lagat kak si reko da sam lažov, pa naravno da bi bio sretan da je zaigrao, pih to bi se zalilo ak bi se ikad upoznali. tko ne bi bio sretan. to što si ti pozva njih ok, meni smeta neozbiljnost i poraz od nekog koga se nije smjelo izgubit. mora se uzet i u obzir da neće sve ić glatko (kao 6 komada grbeša) pa da će ti kojima je ukazana tekma zasluge moći odradit posao do kraja. a ne nema veze, prijateljsak je. takvim stavom se nikad nije postizao rezultat.